katy2022
Well-known member
דווקא העניינים מתחממים שם ולאו דווקא בראש של קורלי. היא גם נפתחה אליועדכון חיי האהבה הדמיוניים של קורלי
בן שוב בקטע שלה
דווקא העניינים מתחממים שם ולאו דווקא בראש של קורלי. היא גם נפתחה אליועדכון חיי האהבה הדמיוניים של קורלי
בן שוב בקטע שלה
האמת, מעדיפה את קורלי על הדרצפה בקובץ המצורף 108622
גם אני ...
זו לא יכולה להיות האמתהאמת, מעדיפה את קורלי על הדר
נכנסה בת 16קורל הכי עברה תהליך
נכנסה בת16 ויוצאת אישה ב menopause
שלום כיתה א׳נכנסה בת 16
יצאה בת 11.5
הרגתתתתקורל הכי עברה תהליך
נכנסה בת16 ויוצאת אישה ב menopause
הרגתתתת
אוף אני לא מבינה כלוםםם
בא לי להקיאקורלי חושבת שיש לה סיכוי באמת עם בן
קל לה להגיד רציתי אבל לא יכולתי לבקש.. הקורבן הביישןאם עינב כל כך רוצה לבשל במטבח ולא לקצוץ סלט כל הזמן, שתגיד להדר משהו בסגנון מחר אני מבשלת, בבקשה אל תפריעי, זכותי לבשל כמו שזכותך לבשל כאן. אשמח לעזרה אבל תני לי את המקום שמגיע לי.
מה כל כך קשה בזה?
הרי הכל מתועד, הדר לא תרצה להיראות כאחת שלא נותנת לאחרים לבשל
אם עינב כל כך רוצה לבשל במטבח ולא לקצוץ סלט כל הזמן, שתגיד להדר משהו בסגנון מחר אני מבשלת, בבקשה אל תפריעי, זכותי לבשל כמו שזכותך לבשל כאן. אשמח לעזרה אבל תני לי את המקום שמגיע לי.
מה כל כך קשה בזה?
הרי הכל מתועד, הדר לא תרצה להיראות כאחת שלא נותנת לאחרים לבשל
קל לה להגיד רציתי אבל לא יכולתי לבקש.. הקורבן הביישן
והיה שלב שהיא אמרה - הרגשתי שככה תעני לי אז לא רציתי לפנותואז היא משליכה את הביישנות שלה על הדר עם מיליון "הרגשתי ש"
וכשהדר עונה לה, עינב ממשיכה להתייחס לעולם הפנימי של עצמה כאל מציאות אובייקטיבית עם עוד "אבל הרגשתי ש-"
מתישה!!
נכון, הרגה אותי אשכרה ניהלה סיטואציה שלמה עם עצמה בתוך הראש שלהוהיה שלב שהיא אמרה - הרגשתי שככה תעני לי אז לא רציתי לפנות
תצביעי לה שוב?והיה שלב שהיא אמרה - הרגשתי שככה תעני לי אז לא רציתי לפנות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.