בוףףברכה
Well-known member
.."המאופקת"...נפלה לגוב האריות , מסתלבטים עליהם ומקבלים ממנה תשובות, נראית כנועה ומתמסרת במחיר של להיות "מקובלת" אח"כ תבכה על חוסר היכולת להעמיד במקום את אור ואת דני ולא לחשוש כשהוא שואל שאלות חודרניות ולא שנאה ליהב.
.."המאופקת"...נפלה לגוב האריות , מסתלבטים עליהם ומקבלים ממנה תשובות, נראית כנועה ומתמסרת במחיר של להיות "מקובלת" אח"כ תבכה על חוסר היכולת להעמיד במקום את אור ואת דני ולא לחשוש כשהוא שואל שאלות חודרניות ולא שנאה ליהב.
אוהבים אותך איך שאתוידוי נועז (אבל אל תגרשו אותי מכאן): אני אוהבת את קורלי מהרגע ה 1 ועד עכשיו. ממש. כן, אני ערה לכל הפגמים שלה, לרכילות, לסתירות בין מה שהיא אומרת, ושנאתי מאוד שכפתה עצמה על יהב הנודניק, ובכל זאת.... אין לי סיבה מנמקת ואקדמית יותר מידי לחיבה שלי אליה, לא מנסה לשכנע אף אחד לחשוב כמוני, פשוט הפייבוריטית שלי , נכנסה לי ללב
הכל סבבה רות! תרגישי חופשי יש מקום לכל דעהוידוי נועז (אבל אל תגרשו אותי מכאן): אני אוהבת את קורלי מהרגע ה 1 ועד עכשיו. ממש. כן, אני ערה לכל הפגמים שלה, לרכילות, לסתירות בין מה שהיא אומרת, ושנאתי מאוד שכפתה עצמה על יהב הנודניק, ובכל זאת.... אין לי סיבה מנמקת ואקדמית יותר מידי לחיבה שלי אליה, לא מנסה לשכנע אף אחד לחשוב כמוני, פשוט הפייבוריטית שלי , נכנסה לי ללב
כן, כבר כמה זמן, הוא קלט שהיא פוסטמה סתומהשמתי לב שאור התרחק מקורלי
..... גסיסה איטית...תקשיבו העונה ממש גמורה
אווירת ״מחר הגמר חוזרים לספונג׳ה״תקשיבו העונה ממש גמורה
שלח לו את הקולב"הקדוש ברוך הוא...בלבל שפתו"
"יוסי"
באותות מופתים...וקולבים...שלח לו את הקולב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.