** שרשור צוהריים - היום ה-50 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
ולמה כ"כ היסטרי לה לקבל חיזוקים מאור ולהיות מקובלת עליו? נראה שמה שהשייח יבקש היא תבצע.
לא בטוחה שזה נכון לגבי הדר, ציות עיוור לאור כמו הסובבים אותו.

היה לה עמוד שדרה כשהעירה לו אז על ההגזמה בהתבטאות עם עינב.
אם היא תאבד גם את האומץ הזה, לבקר כשצריך, שאין למשל לכל צעצועי הדאשבורד שסביבו, אז אתפלא.

האמת שאני לא מתחברת לקטע הזה שלה איתו. לא כי זה לא כיף לרקוד ולשמוע תיפוף מקצועי, לדבר על קרמים חול ותכנים משותפים.
אלא כי הוא גועלי אליה.

היא גם פקפקה בעצמה לרגע, כשתום הודח והטילה ספק בתגובה הקרה לבחור שמציע פירורים.
זה גם קורה לה.

לדעתי, בחירה מפחד להסתבך בבית ובחוץ כי חושבת שהוא חזק בחוץ. מקווה בשבילה שזה לא הסגנון המועדף עליה לבילוי

סטיריקון9

Well-known member

אם היא תאבד גם את האומץ הזה, לבקר כשצריך, שאין למשל לכל צעצועי הדאשבורד שסביבו, אז אתפלא.

האמת שאני לא מתחברת לקטע הזה שלה איתו. לא כי זה לא כיף לרקוד ולשמוע תיפוף מקצועי, לדבר על קרמים חול ותכנים משותפים.
אלא כי הוא גועלי אליה.

זה גם קורה לה.

לדעתי, בחירה מפחד להסתבך בבית ובחוץ כי חושבת שהוא חזק בחוץ. מקווה בשבילה שזה לא הסגנון המועדף עליה לבילוי
לא בטוחה , נוטה לחשוב שיש מעבר לזה. היו שני סיבובים של נסיונות שלה להתקרב אליו לא משוללי פתיינות כהיא נשכבת מולו בבגד ים ומחפשת איטארקציה כשהוא מראיין אותה באופן נלעג והיא יושבת שם ומשתפת פעולה ואני: מה היא עושה, זה מביך. אח"כ היה נתק אחרי שהתפרץ. הוא נהנה "לכבוש" אותה לרכך אותה ולהפוך אותה לסוג של צייתנית. נראה שהדומיננטיות שלה בבית בקונטקסט גברי בהתחלה ובהמשך עם יהב קראה תיגר על הגבריות שלו. והוא שם אותה למטרה לטוב ולרע

willing

Well-known member
לא בטוחה , נוטה לחשוב שיש מעבר לזה. היו שני סיבובים של נסיונות שלה להתקרב אליו לא משוללי פתיינות כהיא נשכבת מולו בבגד ים ומחפשת איטארקציה כשהוא מראיין אותה באופן נלעג והיא יושבת שם ומשתפת פעולה ואני: מה היא עושה, זה מביך. אח"כ היה נתק אחרי שהתפרץ. הוא נהנה "לכבוש" אותה לרכך אותה ולהפוך אותה לסוג של צייתנית. נראה שהדומיננטיות שלה בבית בקונטקסט גברי בהתחלה ובהמשך עם יהב קראה תיגר על הגבריות שלו. והוא שם אותה למטרה לטוב ולרע
ממנה את צודקת. היא מתנהגת מוזר לידו כמו שמתנהג ילד שמציק לו בריון והוא כנוע ומרצה. ומתנהג כאילו כל פירור זה וואווי.
והוא נהנה מהכוח מהלעג וההשפלה.

את לא חושבת שבאמת היא נמשכת אליו נכון?

סטיריקון9

Well-known member
ממנה את צודקת. היא מתנהגת מוזר לידו כמו שמתנהג ילד שמציק לו בריון והוא כנוע ומרצה. ומתנהג כאילו כל פירור זה וואווי.
והוא נהנה מהכוח מהלעג וההשפלה.

את לא חושבת שבאמת היא נמשכת אליו נכון?
לא חושבת...אבל יש תחושה של מתח כלשהו באוויר ביניהם, זאת בטח לא ידידות זורמת, משוחררת, היא די נזהרת פיזית בקרבה אליו.

גליה 1211

Well-known member

אלא כי הוא גועלי אליה.

זה גם קורה לה.

לדעתי, בחירה מפחד להסתבך בבית ובחוץ כי חושבת שהוא חזק בחוץ. מקווה בשבילה שזה לא הסגנון המועדף עליה לבילוי​
יש לי תחושה חזקה שזה חיבור טבעי שהיה קורה גם בחוץ.

בוףףברכה

Well-known member
מה מעניין באור? הדר? דני
הסגנון... איתם גם בשקט...
יכולה להתחולל סערה....

דני ואור מצחיקים אותי כשהם יחד...גם בריכולים...גם בקיטורים...
והקשר עם הדר...אוייבים חברים...
עינב...מפוצצת לי ת'מוח .נועם אדיש עבורי...
יוסי ...?.. מי זה?..
קורלי...נעה ונדה...

willing

Well-known member
וידוי, נפלט לי היום הביטוי "לטעמי", במקום לדעתי.
זה מה שקורה שמתעסקים עם אור...
:(

מצב
הנושא נעול.
למעלה