yoni564712
Well-known member
הם יאכלו את העוגות והעוגיות שהכינה סתיו במהלך השבועאמן שהאח הגדול לא יאפשר להכין עוגה וככה ליאל לא יכין עוגה. ואולי יאכלו מה שהכינה סתיו?
ליאל מכין עוגה כי הוא לא רוצה לגעת ממה שסתיו הכינה
הם יאכלו את העוגות והעוגיות שהכינה סתיו במהלך השבועאמן שהאח הגדול לא יאפשר להכין עוגה וככה ליאל לא יכין עוגה. ואולי יאכלו מה שהכינה סתיו?
תערכי ירוקה, מיותראחחח אם היה אפשר להכניס לעוגה שלו קצת ציאניד
תודה ממיתערכי ירוקה, מיותר
אבל בינתיים האח לא מאפשר הכנת עוגההם יאכלו את העוגות והעוגיות שהכינה סתיו במהלך השבוע
ליאל מכין עוגה כי הוא לא רוצה לגעת ממה שסתיו הכינה
כל הכבוד לך שבכלל העזת ללכת לשם ביום הראשון.התעייפתי.....
הנסיעה ברכבת הקלה....
הלוך וחזור...
פיייייייי.......
כמה משפחות...
...וילדים..
בבת ים- היא ממש איטית...
מזדחלת....
ישלי תחנה ליד הבית....כל הכבוד לך שבכלל העזת ללכת לשם ביום הראשון.
מה שאתה מתאר היה כל כך צפוי....
אני שאלתי אמש את בתי "תנסו?"
והיא ענתה לי "מתלבטים".
ידעתי שזה בעצם: "לא".
את בתימיתהתעייפתי.....
הנסיעה ברכבת הקלה....
הלוך וחזור...
פיייייייי.......
כמה משפחות...
...וילדים..
בבת ים- היא ממש איטית...
מזדחלת....
את מבת ים?התעייפתי.....
הנסיעה ברכבת הקלה....
הלוך וחזור...
פיייייייי.......
כמה משפחות...
...וילדים..
בבת ים- היא ממש איטית...
מזדחלת....
היא לא הכינה בעצמה עוגיות חמאה ועוגת ביסקוויטים חלביות לשישי בערב?רגע לפני שספיר אמרה לה שלא תכין בגלל ליאל
סתיו שואלת למה עוגה חלבית לא כולם יוכלו לאכול ממנה אחרי הארוחה
אבל הכי חשוב שליאל יאכל
לשבתהיא לא הכינה בעצמה עוגיות חמאה ועוגת ביסקוויטים חלביות לשישי בערב?
לא הכינה חלבי לשישי בערבהיא לא הכינה בעצמה עוגיות חמאה ועוגת ביסקוויטים חלביות לשישי בערב?
אולי שניר, בגלל הפרידה משי אם זה באמת סופי?אחד העמודים באינסטגרם של האח הגדול העלו סטורי - "אחד הדיירים הפעיל נוהל עזיבה פרטים בהמשך"
נראלי בולשיט אבל אמן שזה נכון.
בואו נתקדם לגמר כבר
אם הוא עוזב בגללה זאת חתיכת השפלה. רכיכהאולי שניר, בגלל הפרידה משי אם זה באמת סופי?
הלוואי ליאלאחד העמודים באינסטגרם של האח הגדול העלו סטורי - "אחד הדיירים הפעיל נוהל עזיבה פרטים בהמשך"
בואו נתקדם לגמר כבר
זה לא ליאל. הוא מעורה ומעורב בבית, אם היה מפעיל נוהל עזיבה היה אדיש להכל ומתעלם. זה נראה לי רק שניר אם זה נכון,הלוואי ליאל
וששניר יעוף בהדחה הקרובה
סתם משאלת
לא באמת יקרה
נראה לי שטויות אבל אולי שניר... הוא בקושי נראה מאז הפרידהאחד העמודים באינסטגרם של האח הגדול העלו סטורי - "אחד הדיירים הפעיל נוהל עזיבה פרטים בהמשך"
בואו נתקדם לגמר כבר
באיזה דייר מדובר ?אחד העמודים באינסטגרם של האח הגדול העלו סטורי - "אחד הדיירים הפעיל נוהל עזיבה פרטים בהמשך"
בואו נתקדם לגמר כבר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.