yoni564712
Well-known member
שניר
איי התעוורתי
להקטין או למחוק בבקשה
האחים סגרו דיל לפני הכניסה.בראה לי שניר
ראיתי לרגע ספיר מדברת איתו במיטה מנסה לעודד
אולי באמת הוא רוצה לצאת
הלוואי
לא תלושהאחים סגרו דיל לפני הכניסה.
נביים ריב, את תיכנסי אחריי, נשלים, אני אצא רגע לפני הגמר וכל הקולות שלי יעברו אלייך.
נראה לי שזה רגע שבירה של שניר בגלל הפרידה. האח ישכנע אותו להשאר.האחים סגרו דיל לפני הכניסה.
נביים ריב, את תיכנסי אחריי, נשלים, אני אצא רגע לפני הגמר וכל הקולות שלי יעברו אלייך.
הוא פתאום דיבר לסתיו יפה במטבח.... בבקשה... תודה ..בראה לי שניר
ראיתי לרגע ספיר מדברת איתו במיטה מנסה לעודד
אולי באמת הוא רוצה לצאת
הלוואי
גם נגר הפעיל נוהל והאח שכנע אותו להשאר. עונת השבורים והנשברים. מעריכה שכל אחד שם בשלב שה או אחר פולט אין לי כוחות ורוצה לצאתאז דייר רביעי בדרך לעזוב? כל הכבוד עוז
נראה לי שמשהו ישתנה אחרי העונה הזו, אני יודע שאומרים על כל עונה דבר כזה אבל העונה הזו היא הכי גרועה מכל העונות.
מי? שניר?גם נגר הפעיל נוהל והאח שכנע אותו להשאר. עונת השבורים והנשברים. מעריכה שכל אחד שם בשלב שה או אחר פולט אין לי כוחות ורוצה לצאת
לא נראה לי שעוז יאשר עזיבה כשיש עוד 3 שבועות עד הגמר. הוא ימשוך אותם עוד קצתגם נגר הפעיל נוהל והאח שכנע אותו להשאר. עונת השבורים והנשברים. מעריכה שכל אחד שם בשלב שה או אחר פולט אין לי כוחות ורוצה לצאת
העונה הזו כל כך גרועה, אף אחד לא רוצה להישאר שםגם נגר הפעיל נוהל והאח שכנע אותו להשאר. עונת השבורים והנשברים. מעריכה שכל אחד שם בשלב שה או אחר פולט אין לי כוחות ורוצה לצאת
לאף אחד. בשלב הזה עדיף לצאת בהדחה. לטחון שם 80 יום ולצאת רגע לפני הדחה זה מיותר. מקסימום תודח מחר או בעוד שבוע ואם לא אתה בגמראולי תהיה הדחה של שניר במקום עזיבה שלו?
למי להתפלל?
120 גרם מנופהכמה שיערות יש בעוגות ש-סתיו הכינה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.