** שרשור צוהריים היום ה-91 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Christina 1001

Well-known member
את מבינה שאנחנו כבר אחרי? ויש חיים אחרי.. עתיד מקצועי והכל.. ובסוף האח הגדול זה סיר לחץ שמוציא מאיתנו טוב ורע… והחוכמה זה גם לדעת להמשיך הלאה ולא להיתקע במה שקורה בבית.

גם סתיו תצא ונגלה שהיא יכולה להסתדר עם כולם ..
ופתאום כולם יהיו חברים בחוץ ..
יכול להיות ממי, אבל אני מדברת על מה שקורה עכשיו.
מבחינתי, הדרך בה ספיר התנהגה לסתיו היתה בזויה.
קל להסתכל מהצד ולהגיד שהיא היתה הרבה יותר "נחמדה" לסתיו מכולם שם אבל זה בגלל שרף הגועל שאחרים קבעו הוא גבוה מאוד.
ספיר חכמה. לא מספיק כדי להבין דברים בסיסיים כמו 'אם אני לא רוצה לתת במה לדייר מסוים אבל מדברת כל היום, כל יום, על לא לתת לו במה, אני נותנת לו את האימאימא של הבמה' או 'כשאני מפרטת אסטרטגיות לחברים שלי בבית, יש עם שלם שרואה וצופה בי מוכיחה כמה אני אסטרטגית ומחושבת' אבל ניחא, היא חכמה יותר מהרבה אחרים שם לדעתי.

והרבה יותר מחושבת.
וכך מניחים שהיא לא התאכזרה לסתיו כי היא לא רצה אחריה בבית עם שואב או צרחה עליה בקולי קולות.
הכל אצל ספיר נעשה באותו קור רוח, באותה טונציה, כמו סוג של רובוט.
ואני לא עיוורת לזה, ורואה מעבר לזה, וכך התקבעה דעתי עליה וכנראה שגם לא תשתנה.

מקווה שאת צודקת, כי בסה"כ אני מאוד רוצה שסתיו תעבור חוויה מתקנת למה שעברה שם ותצליח לסלוח בסופו של דבר, למי שבאמת מצטער.

מיק83

Well-known member
יכול להיות ממי, אבל אני מדברת על מה שקורה עכשיו.
מבחינתי, הדרך בה ספיר התנהגה לסתיו היתה בזויה.
קל להסתכל מהצד ולהגיד שהיא היתה הרבה יותר "נחמדה" לסתיו מכולם שם אבל זה בגלל שרף הגועל שאחרים קבעו הוא גבוה מאוד.
ספיר חכמה. לא מספיק כדי להבין דברים בסיסיים כמו 'אם אני לא רוצה לתת במה לדייר מסוים אבל מדברת כל היום, כל יום, על לא לתת לו במה, אני נותנת לו את האימאימא של הבמה' או 'כשאני מפרטת אסטרטגיות לחברים שלי בבית, יש עם שלם שרואה וצופה בי מוכיחה כמה אני אסטרטגית ומחושבת' אבל ניחא, היא חכמה יותר מהרבה אחרים שם לדעתי.

והרבה יותר מחושבת.
וכך מניחים שהיא לא התאכזרה לסתיו כי היא לא רצה אחריה בבית עם שואב או צרחה עליה בקולי קולות.
הכל אצל ספיר נעשה באותו קור רוח, באותה טונציה, כמו סוג של רובוט.
ואני לא עיוורת לזה, ורואה מעבר לזה, וכך התקבעה דעתי עליה וכנראה שגם לא תשתנה.

מקווה שאת צודקת, כי בסה"כ אני מאוד רוצה שסתיו תעבור חוויה מתקנת למה שעברה שם ותצליח לסלוח בסופו של דבר, למי שבאמת מצטער.
הן כבר אמרו שהן יהיו בקשר בחוץ, והן יהיו.. ספיר מזל דלי.. המזל שסתיו הכי אוהבת בחברות שבחוץ 😅

אני חושבת שיש ביקורת עודף על רובוטיות, קור רוח וכו.. כי בחיים עצמם היא לא כזו, ולפעמים באח לא רואים את כל הצדדים.. אני ראיתי, את לא.. זה קורה..

בסוף החיים בחוץ, הם החיים האמיתיים באמת.. שם אנחנו מרגישים בנוח ובבית.. ולא בסיר לחץ כזה או אחר.

וכן היא מחרפנת כרגע את התומכים שלה… כי היא עונה לכל אחד שמתקשר לפרטי בכל שעה עד שעות הלילה המאוחרות או הבוקר, היא פתוחה ומשתפת.. ונותנת יחס לכולם.. ברמה כזו שיש מישהו שביקש לדבר איתה על בסיס יומי כדי לוודא ש״היא בסדר, אוכלת, שותה״ כי היא לא על המסך... אז כל יום הוא מתקשר לוודא ש״היא בסדר״.. אולי עד שאברם ייצא 😅

אז אני באמת חושבת שלא כולם רואים הכל בבית האח..
אני ראיתי, את לא.. את ראית בסתיו, אני אראה בסתיו כנראה שתצא..

בסוף האח זה משחק, והחיים בחוץ אלו החיים האמיתיים.. ולא כל פוסטי השנאה וכו.. כולם בני אדם בחוץ, לכולם יש רגשות, ומשפחות ורצון לחיות ולהתקדם.

מיק83

Well-known member
גם אם שורף לה היא לא תראה את זה מן הסתם...
אני חושבת שהיא במקום מעולה עכשיו, היא קיבלה מתנה לצאת ולקבל בוסט לבד. היא קיבלה הייפ גדול יותר מכאלו שיצאו בגמר עצמו. ולא רק זה, גם החזירו אותה מבחוץ ..

היא לפני התחלות חדשות, מתחילה את הצעדים הראשונים שלה בתעשיה.. שומעים את זה, את ההתרגשות .. היום ברדיו.

היא מקבלת מעטפת של הסוכנות שלה, היא באמת מרוגשת

Droritt

Well-known member
אני חושבת שהיא במקום מעולה עכשיו, היא קיבלה מתנה לצאת ולקבל בוסט לבד. היא קיבלה הייפ גדול יותר מכאלו שיצאו בגמר עצמו. ולא רק זה, גם החזירו אותה מבחוץ ..

היא לפני התחלות חדשות, מתחילה את הצעדים הראשונים שלה בתעשיה.. שומעים את זה, את ההתרגשות .. היום ברדיו.

היא מקבלת מעטפת של הסוכנות שלה, היא באמת מרוגשת
מקווה בשבילה🥰

ziniozi

Well-known member
הצביעות וההתייפייפות בבית מאז שנכנסו הגברת ספיר ומשפחתה, גומרות עליי.
אני יודעת שאני אמורה לשמוח בשביל סתיו שאולי תקבל כמה ימים של שקט אבל הצביעות מגעילה אותי.
הפייק לאבי דאבי, כשאנשים פתאום משנים עורם כי האח החובבן הכניס להם את נבחרת ה"שלום" שתרגיע אותם ותבהיר להם שזה לא טוב להם אסטרטגית, מביא לי פריחות וגירודים שלא נולד רופא העור שיוכל להעלים.
דווקא הצביעות הזו עובדת לטובתה.
זה שורף לצופים לראות את הנביילס האלה נחמדים אליה.

tarimulu

Well-known member
אני יודעת שאני אמורה לשמוח בשביל סתיו שאולי תקבל כמה ימים של שקט אבל הצביעות מגעילה אותי.
הפייק לאבי דאבי, כשאנשים פתאום משנים עורם כי האח החובבן הכניס להם את נבחרת ה"שלום" שתרגיע אותם ותבהיר להם שזה לא טוב להם אסטרטגית, מביא לי פריחות וגירודים שלא נולד רופא העור שיוכל להעלים.
העונה עם הכי הרבה שחקנים מובהקים שיש. זה ברמה של לפתוח פרק רנדומלית וזה כמו באופרת סבון שפעם ההיא נשואה להוא ופעם זו האחות התאומה שלה. מסוקים וצעקות ומסרים קובעים 95% מהמעשים והלך הרוח שם.

Goneril 4444

Well-known member
מסכימה ומאמינה שסתיו יודעת שזה לא אמיתי אבל כנראה שיש בזה נחמה

צופה מלונדון

Well-known member
הצצתי בלייב

טעיתי

הצצתי בסטורי של נגר

מרים לחיים לניצחון של ברבי
עם לין ובן
עשו פרצוף
ראיתי את ההרמה לחיים.
בניגוד לספיר - הרי שבן שכרז היום מחוץ
לאח הזכיר את כל הדיירים חוץ מאשר את סתיו ( היא מצידה לא הבינה למה… ;-( )

היא לא יודעת כמה בן זילזל בה כשהיה בתוך הבית ועצוב לראות שהוא לא הצליח להתקדם גם אחרי 40 ימים בחוץ…
יפה שנגר גייס אותו להרים לחיים.

מיק83

Well-known member
היה כייף לשמוע את ספיר ברדיו היום 😍

רצתה לרמוז על התכניות העתידיות שלה, אבל מלוות אותה שתי ״שוטרות״ מהסוכנות שאסרו עליה לדבר 😒

סקרנית עכשיו

מצב
הנושא נעול.
למעלה