על מה? פינס פרסם מסמכים משפטיים. בדיוק כמו שסוויסה פרסם בזמנו על ספיר…שמחה שהצהוב-צהוב הזה התפרסם.
אם סתיו לא תנצח, היא תוכל לתבוע את האחראים על הפרסומים השגויים.
אין על מה לתבוע. גם התגובה של עורך הדין לא מבטלת את הטיעון הראשי. הוא מודה שהוא מייצג אותה לצורך הפרדה רכושנית.על מה? פינס פרסם מסמכים משפטיים. בדיוק כמו שסוויסה פרסם בזמנו על ספיר…
המסמך שפורסם הוא החלטה שניתנה בתיק פשיטת רגל של הגרוש על גבי בקשה שסתיו הגישה כצד ג' להליך של הגרושעל מה? פינס פרסם מסמכים משפטיים. בדיוק כמו שסוויסה פרסם בזמנו על ספיר…
מי אמר שזה שגוי?שמחה שהצהוב-צהוב הזה התפרסם.
אם סתיו לא תנצח, היא תוכל לתבוע את האחראים על הפרסומים השגויים.
אם זה נכון, אין לה על מה לתבוע. לא הוכח שזה לא נכון.אם סתיו לא תנצח, היא תוכל לטעון שרגע לפני הגמר פרסמו עליה שכל כספי הזכיה ילכו לחוב שהיא לא חייבת
ובכך הרסו לה את הסיכוי.
לא ממש, היא דיברה על זה שיש לה חובות בתעודת זהות שלה אם אני לא טועה. היא לא יכולה לטעון שזה הרס לה אם הם פרסמו את הפרטים על החובות האלו (בדיוק כמו שספיר לא יכולה לטעון שום דבר על הפרסום של סוויסה)אם סתיו לא תנצח, היא תוכל לטעון שרגע לפני הגמר פרסמו עליה שכל כספי הזכיה ילכו לחוב שהיא לא חייבת
ובכך הרסו לה את הסיכוי.
אפילו יותר מזה, העילה שבגינה תוכל לתבוע היא לא "פרסמו לפני הגמר ובגלל זה לא זכיתי". אין דרך להוכיח דבר כזה בחיים. יצטרכו לבדוק מה הפער בין המקום שלה לזוכה ולבדוק מול עשרות או מאות אלפי אנשים האם הפרסום השפיע על הצבעתםלא ממש, היא דיברה על זה שיש לה חובות בתעודת זהות שלה אם אני לא טועה. היא לא יכולה לטעון שזה הרס לה אם הם פרסמו את הפרטים על החובות האלו (בדיוק כמו שספיר לא יכולה לטעון שום דבר על הפרסום של סוויסה)
ומי ישלם?בדיוק ככה .... צריך לשים להם הרבה שירים עד לסיום העונה .
עונג צרוף .
![]()
את מתגעגעת לעונות 1 2 3 ?לפעמים אני מציצה בלייב ואז מתחרטת.
1 לא, אבל 2,3,4,5,6,7 כן.את מתגעגעת לעונות 1 2 3 ?
מה ראית?לפעמים אני מציצה בלייב ואז מתחרטת.
ראיתי חפלה של צביעותמה ראית?
את הלוע של שי נפער?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.