** שרשור צוהריים היום ה-91 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

מוטי חוף

Well-known member
האמת
אני נהנה
כשסתיו על המסך

ובעיקר כי פעם ראשונה יש לפייבוריט שלי סיכוי לנצח
עונות אחרונות כולם עפו לפני הגמר
בזמן האחרון התחלתי להנות מצפיה בסתיו .

לקחו לי את ספיר |לב| ...אז נשארה סתיו |4U|

Christina 1001

Well-known member
הצביעות וההתייפייפות בבית מאז שנכנסו הגברת ספיר ומשפחתה, גומרות עליי.
אני יודעת שאני אמורה לשמוח בשביל סתיו שאולי תקבל כמה ימים של שקט אבל הצביעות מגעילה אותי.
הפייק לאבי דאבי, כשאנשים פתאום משנים עורם כי האח החובבן הכניס להם את נבחרת ה"שלום" שתרגיע אותם ותבהיר להם שזה לא טוב להם אסטרטגית, מביא לי פריחות וגירודים שלא נולד רופא העור שיוכל להעלים.

מיק83

Well-known member
הצביעות וההתייפייפות בבית מאז שנכנסו הגברת ספיר ומשפחתה, גומרות עליי.
אני יודעת שאני אמורה לשמוח בשביל סתיו שאולי תקבל כמה ימים של שקט אבל הצביעות מגעילה אותי.
הפייק לאבי דאבי, כשאנשים פתאום משנים עורם כי האח החובבן הכניס להם את נבחרת ה"שלום" שתרגיע אותם ותבהיר להם שזה לא טוב להם אסטרטגית, מביא לי פריחות וגירודים שלא נולד רופא העור שיוכל להעלים.
זה מה שעוז רצה

ספיר עשתה מה שההפקה ביקשה, ספיר כבר מתחילה את צעדיה

אפילו סתיו נרגעה

Christina 1001

Well-known member
זה מה שעוז רצה

ספיר עשתה מה שההפקה ביקשה

אפילו סתיו נרגעה
סתיו לא "נרגעה"
זה האופי שלה. אם באים אליה בטוב, היא תבוא בטוב.
אם ליאל, שהתאכזר אליה מרגע שנכנס, יבוא ויראה שהוא רוצה להתחיל מחדש, היא מיד מוחקת ונותנת צ'אנס חדש.
אבל אמיתי, בלי לשלוח עקיצות ולהזכיר את העבר או להיות ממורמרת וצבועה. אלא באמת אמיתי, מהצד שלה בכל אופן.
אותו דבר היא תעשה אם אברהם יחליט לבוא אליה בטוב, ולא משנה כמה היא חושבת שנגמרה לה האהבה אליו.
אני נוטה להאמין שאפילו עם שי היא היתה עושה אותו דבר, למרות שאני חושבת שהתיעוב שלה את שי הוא מוחשי הרבה יותר.

ההפקה חובבנית, ספיר לא אשת שלום מבחינתי ולעולם לא תהיה ולא נסכים על העניין מיקוש ♥️

מיק83

Well-known member
סתיו לא "נרגעה"
זה האופי שלה. אם באים אליה בטוב, היא תבוא בטוב.
אם ליאל, שהתאכזר אליה מרגע שנכנס, יבוא ויראה שהוא רוצה להתחיל מחדש, היא מיד מוחקת ונותנת צ'אנס חדש.
אבל אמיתי, בלי לשלוח עקיצות ולהזכיר את העבר או להיות ממורמרת וצבועה. אלא באמת אמיתי, מהצד שלה בכל אופן.
אותו דבר היא תעשה אם אברהם יחליט לבוא אליה בטוב, ולא משנה כמה היא חושבת שנגמרה לה האהבה אליו.
אני נוטה להאמין שאפילו עם שי היא היתה עושה אותו דבר, למרות שאני חושבת שהתיעוב שלה את שי הוא מוחשי הרבה יותר.

ההפקה חובבנית, ספיר לא אשת שלום מבחינתי ולעולם לא תהיה ולא נסכים על העניין מיקוש ♥️
אפילו סתיו אמרה בחדר האח - שאם ספיר הייתה פה - היא הייתה מרגיעה את אברהם

אז עוז הביא את ספיר

Christina 1001

Well-known member
אפילו סתיו אמרה בחדר האח - שאם ספיר הייתה פה - היא הייתה מרגיעה את אברהם

אז עוז הביא את ספיר
ספיר מתאכזרת בדרך אחרת. אברהם הוא כמו ילד קטן וכך גם ההתבריינות שלו.
ספיר הרבה יותר מתוחכמת מאברהם והרוע שלה, מבחינתי, יוצא בדרכים אחרות ולא פחות מרתיעות.
ה"הרגעה" שלה את אברהם זה רק כי היא יודעת שזה לא נראה טוב. לא מעבר.

מיק83

Well-known member
ספיר מתאכזרת בדרך אחרת. אברהם הוא כמו ילד קטן וכך גם ההתבריינות שלו.
ספיר הרבה יותר מתוחכמת מאברהם והרוע שלה, מבחינתי, יוצא בדרכים אחרות ולא פחות מרתיעות.
ה"הרגעה" שלה את אברהם זה רק כי היא יודעת שזה לא נראה טוב. לא מעבר.
עובדה שספיר באה וחילקה לכולם מחמאות וחיזוקים, גם לסתיו

החיים האמיתיים כבר כאן

Christina 1001

Well-known member
זה מוכיח שיש פרופורציות להכל, והחיים שאחרי יותר חשובים. תהיי בטוחה שספיר וסתיו גם יהיו בקשר.
זה מוכיח לי שהיא עושה את מה שההפקה מייעצת לה לעשות, כמו ילדה טובה שאוהבת להיות מחושבת ו"לצאת טוב".
לא מעבר.

מיק83

Well-known member
זה מוכיח לי שהיא עושה את מה שההפקה מייעצת לה לעשות, כמו ילדה טובה שאוהבת להיות מחושבת ו"לצאת טוב".
לא מעבר.
את מבינה שאנחנו כבר אחרי? ויש חיים אחרי.. עתיד מקצועי והכל.. ובסוף האח הגדול זה סיר לחץ שמוציא מאיתנו טוב ורע… והחוכמה זה גם לדעת להמשיך הלאה ולא להיתקע במה שקורה בבית.

גם סתיו תצא ונגלה שהיא יכולה להסתדר עם כולם ..
ופתאום כולם יהיו חברים בחוץ ..

מצב
הנושא נעול.
למעלה