ראש גזר54676534254
Well-known member
חושבים שהוא הדר של הגבריםמסכן דני... כל בחורה בבית הדביקו לו
חושבים שהוא הדר של הגבריםמסכן דני... כל בחורה בבית הדביקו לו
שום דבר, אור ודני סתם ממשיכים בדאחקות,אני רציני דני חזק בקטע של עינב
אולי חושב שהיא יפה (והיא באמת לדעתי) אבל לא ראיתי שיחה משמעותית של שניהם מעבר לנחם אותה בקטנה כשהיא בוכה.אני רציני דני חזק בקטע של עינב
היא צודקת! מה הוא צריך את הדרעק הזה?אני לא צוחקת.. אמא של דני אמרה שלו שלא ינהל זוגיות בבית עם אף אחת
אני חושבת שרק טיפוסים כמו דיג'יי מסוגלים להכיל את ההתעלקות הזו.. הוא מתאים לה בול.היא צודקת! מה הוא צריך את הדרעק הזה?
מזל שנפנף את פרידה
היתה עושה לו חיזור גורלי
גם לא...הוא יחתוך ממנה בריב הראשון שלהם בחוץ.. אחרי שיגמרו ההשקותאני חושבת שרק טיפוסים כמו דיג'יי מסוגלים להכיל את ההתעלקות הזו.. הוא מתאים לה בול.
הוא נראה לי א מיניאני חושבת שרק טיפוסים כמו דיג'יי מסוגלים להכיל את ההתעלקות הזו.. הוא מתאים לה בול.
אמא חכמה, אחלה אמא של דניאני לא צוחקת.. אמא של דני אמרה שלו שלא ינהל זוגיות בבית עם אף אחת
הוא אמר שהסוכנת אמרה לו שהוא צריך להתייעץ איתה לפניאני לא צוחקת.. אמא של דני אמרה שלו שלא ינהל זוגיות בבית עם אף אחת
אמהות תמיד צודקותאני לא צוחקת.. אמא של דני אמרה שלו שלא ינהל זוגיות בבית עם אף אחת
כל עוד שהעורך הזה דבוק לכיסא זה לא יקרהכל שנה אומרים שזו העונה הכי גרועה
שהעונה הבאה לא יכולה להיות גרועה יותר
ש"למרות שאמרנו את זה שנה שעברה, הפעם זה אחרת"
ואולי גם הפעם ככה זה יהיה
אבל כרגע מרגיש שזה באמת יפתיע אם הוא יצליח לעשות עונה יותר גרועה
אני מחכה לרגע שנגיד "סוף סוף עונה יותר טובה מהקודמת"
העונה של תקווה האמת הייתה גרועה פלוס מינוס ברמה הזאת.כל שנה אומרים שזו העונה הכי גרועה
שהעונה הבאה לא יכולה להיות גרועה יותר
ש"למרות שאמרנו את זה שנה שעברה, הפעם זה אחרת"
ואולי גם הפעם ככה זה יהיה
אבל כרגע מרגיש שזה באמת יפתיע אם הוא יצליח לעשות עונה יותר גרועה
אני מחכה לרגע שנגיד "סוף סוף עונה יותר טובה מהקודמת"
ואנחנו כמעט 5 שנים אחריהעונה של תקווה האמת הייתה גרועה פלוס מינוס ברמה הזאת.
העונה של תקווה פגז, לדעתי העונה הכי טובה של עוז, לכל דיירי העונה הזאת ביחד אין כריזמה כמו שיש לתקווההעונה של תקווה האמת הייתה גרועה פלוס מינוס ברמה הזאת.
מתה על הכריזמה שלה, כל העונה על הספה בחצרהעונה של תקווה פגז, לדעתי העונה הכי טובה של עוז, לכל דיירי העונה הזאת ביחד אין כריזמה כמו שיש לתקווה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.