katy2022
Well-known member
הולכים להיות כוכבי אינסטגרם וטיקטוק. זה המסלולהרבה דיירים העונה הולכים להתאכזב כשיצאו מהבית והציפיות שלהם יהיו רחוקות ממה שקורה במציאות.
הולכים להיות כוכבי אינסטגרם וטיקטוק. זה המסלולהרבה דיירים העונה הולכים להתאכזב כשיצאו מהבית והציפיות שלהם יהיו רחוקות ממה שקורה במציאות.
מהשיחות שלהם הם בטוחים שכל אחד מהם כבר על מאה אלף עוקבים, בפועל רובם בסביבות ה20-30.הולכים להיות כוכבי אינסטגרם וטיקטוק. זה המסלול
איך בא לי לראות את חשש אחרי העונה בתור מוכרת קוד קופון כמו האייקון שלה בר כהןהרבה דיירים העונה הולכים להתאכזב כשיצאו מהבית והציפיות שלהם יהיו רחוקות ממה שקורה במציאות.
כל עבודה מכבדת את בעליהאיך בא לי לראות את חשש אחרי העונה בתור מוכרת קוד קופון כמו האייקון שלה בר כהן
בעיניי היא לא אחלה אבל כול אחד ודעתוכל עבודה מכבדת את בעליה
אחלה בר
חשבתי אמרת בעיני היא אחלהבעיניי היא לא אחלה אבל כול אחד ודעתו
ריוואה וקצת טליה ואופק וקאזםחשבתי אמרת בעיני היא אחלה
מי תמכת בעונה שלהם?
היא הדר לא חייבת לעשות את זהאיך בא לי לראות את חשש אחרי העונה בתור מוכרת קוד קופון כמו האייקון שלה בר כהן
רק פרידה ודני הולכים באמת לעבוד בתעשייההרבה דיירים העונה הולכים להתאכזב כשיצאו מהבית והציפיות שלהם יהיו רחוקות ממה שקורה במציאות.
אמילי נראה לי תהיה מבוקשת ללא מעט תוכניות ריאליטי - רוקדים עם כוכבים, הישרדותרק פרידה ודני הולכים באמת לעבוד בתעשייה
אולי גם מלאני..
אמילי תצטרך קוסם להעלים את השנאה אליה...
נראה לי יעדיפו את פרידה לדברים הללו..אמילי נראה לי תהיה מבוקשת ללא מעט תוכניות ריאליטי - רוקדים עם כוכבים, הישרדות
בדיוק, אפשר גם וגם ואמילי מבחינת מבנה גופני מתאימה לרוקדימיםלמה או-או
כשאפשר גם-וגם
אמילי והישרדות ??? את בטוחה? כבר במשימה הראשונה כשיצטרכו לעמוד על חבל עם רגל אחת מעל המים היא שוברת ובוכה "קחו אותי הביתה עכשיו"!נראה לי יעדיפו את פרידה לדברים הללו..
זה הקסםאמילי והישרדות ??? את בטוחה? כבר במשימה הראשונה כשיצטרכו לעמוד על חבל עם רגל אחת מעל המים היא שוברת ובוכה "קחו אותי הביתה עכשיו"!
לתת לה לשכב מעל עלי בננות כשגשם זלעפות שוטף את גופה הצנום??? ... צרחות מהפיליפינים עד תל אביב " אמאאאאא בואי לקחת אותי הביתהה "!!!!
דיאן הייתה יותר שנואה...רק פרידה ודני הולכים באמת לעבוד בתעשייה
אולי גם מלאני..
כן אבל דיאן הייתה דוגמנית ויפה זה בסוף עזר לה לאמילי אין יופי או כישרון רק את אמא שלה שתדחוף אותהדיאן הייתה יותר שנואה...
לא יקחו את די ג'יי לקורנפלקס אלופים?רק פרידה ודני הולכים באמת לעבוד בתעשייה
אולי גם מלאני..
מה התפקיד שאת צופה להם ב"תעשייה"?רק פרידה ודני הולכים באמת לעבוד בתעשייה
אולי גם מלאני..
אוי ואבוי.רק פרידה ודני הולכים באמת לעבוד בתעשייה
אולי גם מלאני..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.