איבונה3
Well-known member
היא אמרה לשיר שלא אכלה היום כלוםהיא לא טענה שלא אכלה כל היום. אמרה שלא לקחה היום פרוסת לחם מתקציב פת הלחם
היא אמרה לשיר שלא אכלה היום כלוםהיא לא טענה שלא אכלה כל היום. אמרה שלא לקחה היום פרוסת לחם מתקציב פת הלחם
קובה....טעים...
קובה סלק...
קובה במיה..
קובה דלעת...
קובה בורגול..
קובה ברז...
אצלנו מבטאים...KBA...
או KOBA....
ואמא שלי... עושה את זה... הכייייייי טעים בעולם...(עלתה מעירק)
הטעם המרקם התבלון...
חיתוך הירק...צורת הגלגול...
מיימיות הסולת.....
עושה גם עם עוף גם עם בשר...
עושה אותן בצורות שונות.."עטיפה" דקה..
עגול ושטוח...
קוצצת ביד.....
וכל מי שטועם... רוצה שתבשל עבורו...
כולל השכנים...
ממתין לי היום אוכל טעים...
יש משלוחים?
לא אכלה צהריים עם כולם אמרה שרוצה בערב לאכול טובהיא אמרה לשיר שלא אכלה היום כלום
חלה שלמה?סתיו טוענת שלא אכלה כלום היום ...בצהריים סיימה חלה שלמה עם מטבוחה
נכוןהעניין הזה שפותחים שם עין על האוכל של סתיו ממש ממש ממש ממש מרגיז אותי.
העניין הזה שהם חוגגים שם עם האוכל, עושים להם חינגות אבל סתיו אוכלת לחם זה מפריע להם.
אין לי בעיה שלא יאהבו אותה, שלא ידברו איתה, שיתעלמו ממנה. זכותם.
אבל אני רוצה לשאול אתכם, באיזו זכות הם מעירים לסתיו על אוכל? זה אוכל רק שלהם?
זה תקציב של כל הבית! זכותה של סתיו לאכול מה שבא לה.
איך אף דייר לא קם שם, זורק שולחן וצועק אני לא אתן לזה לקרות?
עזבו דיירים, איך עוז רואה את זה וזה לא מפריע לו? למה הוא לא מכנס את כל הדיירים בסלון ואומר שלכל הדיירים מגיע לאכול אותו דבר?
אני לא יודע מה להגיד. זה לא הגיוני בעליל.
לא רק שלא מפריע לוהעניין הזה שפותחים שם עין על האוכל של סתיו ממש ממש ממש ממש מרגיז אותי.
העניין הזה שהם חוגגים שם עם האוכל, עושים להם חינגות אבל סתיו אוכלת לחם זה מפריע להם.
עזבו דיירים, איך עוז רואה את זה וזה לא מפריע לו? למה הוא לא מכנס את כל הדיירים בסלון ואומר שלכל הדיירים מגיע לאכול אותו דבר?
על זה בנויה העונה, שליטה מול עצמאות. אינדיבידואל מול חונטה של נוכלותהעניין הזה שפותחים שם עין על האוכל של סתיו ממש ממש ממש ממש מרגיז אותי.
זה בדיוק מה שאמרתי לפני כמה ימים. איך עוז רואה ושותק? רואה את האיפה ואיפה, רואה את העליהום, רואה את טון הדיבור המזלזל. העיקר שמביא להם את דיאן, והעיקר שמודיע להם מה קורה בחוץ אחרי פרשת הפן, והם מתנחמדים חוזרים לעצמם וממשיכים. הם קיבלו גיבוי מליאל שהגיע למעוך את סתיו.על זה בנויה העונה, שליטה מול עצמאות. אינדיבידואל מול חונטה של נוכלות
אכן היה חכם עוז אם היה מפרק את זה כבר מזמן אבל עכשיו כבר נראה שאחרי שטיפח את הענין טיפה מאוחר
לא ראיתי שאכלה חלה שלמה עם המטבוחה....(פרנה)סתיו טוענת שלא אכלה כלום היום ...בצהריים סיימה חלה שלמה עם מטבוחה
וזה הגיוני שכל הרביעיה הזו תשב על הספה בגמר ? נבחרי העם! דוגמא לערכים ומופת.אם זו לא בריונות מהי בריונות
אחרי שסתיו אומרת לספיר שעושה איפה ואיפה מיד כולם עליה אברהם, שי, שניר, ומיד רץ ליאל...
זה הגיוני?
אף אחד שם לא מנבחרי העם או מהמשובחים בהם, היחידים שאין בהם רוע או זדון הם מעתוק ויענקיוזה הגיוני שכל הרביעיה הזו תשב על הספה בגמר ? נבחרי העם! דוגמא לערכים ומופת.
הייתי ציניתאף אחד שם לא מנבחרי העם או מהמשובחים בהם, היחידים שאין בהם רוע או זדון הם מעתוק ויענקי
בארון במזווה יש נס קפה שהם החביאולמה הם לא מסתכלים בארון של סתיו יש שם נס קפה שהגברת החביאה
במזווה אין נס קפה בארון של סתיו ישבארון במזווה יש נס קפה שהם החביאו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.