פת הלחםהיא לא טענה שלא אכלה כל היום. אמרה שלא לקחה היום פרוסת לחם מתקציב פת הלחם
ספיר דירדרה אותנו למונחי מצוקה
פת הלחםהיא לא טענה שלא אכלה כל היום. אמרה שלא לקחה היום פרוסת לחם מתקציב פת הלחם
צנעפת הלחם
ספיר דירדרה אותנו למונחי מצוקה
הרגשה שלי שהיא בחוץ. לא רואה מי מתחבר אליה, אין לה כריזמה עם כל הטירלול שהיא מביאה.שמועה & בטטה
38.56% סתיו
20.02% עדן
18.37% נגר
12.08% שיר
10.95% יאיר
אני מקווה שתומכי ספיר, שי ושניר יצביעו ליאיר וכך יגדל הסיכוי להדחה של שיר.
אני רוצה פתק החלפה, לא קניתי את המכשיר הזה.
עדיין לא הצבעתי. אני יכולה לחולל את המהפך.....הרגשה שלי שהיא בחוץ. לא רואה מי מתחבר אליה, אין לה כריזמה עם כל הטירלול שהיא מביאה.
גם אני לא הצבעתי. שומרת את ה 40 קולות המסכנים שלי לרגע האחרון אם אחליט להצביע. אולי בכל זאת אצביע לו וההצבעות האלה ימנעו את ההדחה. אין לי סימפטיה אליו מיוחדת אבל הוא בחור טוב סך הכל. מעדיפה אותו מאשר את שיר. תאכלס ההפרשים בין האחרונים צמודים סביר להניח ואם מתחשבים באמת בהצבעות הקהל אז הקולות הבודדים האלה יכולים להכריעעדיין לא הצבעתי. אני יכולה לחולל את המהפך.....
את מבינה כמה כוח יש לך בידיים?עדיין לא הצבעתי. אני יכולה לחולל את המהפך.....
איבדתי אתכם...הרגשה שלי שהיא בחוץ. לא רואה מי מתחבר אליה, אין לה כריזמה עם כל הטירלול שהיא מביאה.
לסתיו יש כריזמה יותר מכל הבית ביחד.איבדתי אתכם...
על מי אתם מדברים שאין לה כריזמה, על סתיו ?
הא וקראתי בקבוצה של ספיר שההדחה הזאת לא קשורה אליהם והם לא מחזקים ולא מחלישים אף אחד ואין מה להצביע כי לא משנה מי יילך, כאילו ברור שסתיו לא תלך אבל משאר ה4 המועמדים זה לא קשור לספיר ולא משנה מבחינתהשמועה & בטטה
38.56% סתיו
20.02% עדן
18.37% נגר
12.08% שיר
10.95% יאיר
אני מקווה שתומכי ספיר, שי ושניר יצביעו ליאיר וכך יגדל הסיכוי להדחה של שיר.
אני רוצה פתק החלפה, לא קניתי את המכשיר הזה.
זה בגלל שהוא התבייש מהשאלה שלה, אם כל זה שהוא מראה עצמו שהוא חזק בבית אך אחד לא בא לצעוק לי. אפילו יאיר, שיר, עדן , ליאל ונגר באו לצעוק להם והם חדשיםתראו מה עשתה לו,הבחור בורח מ-שיר, אפילו לא מחליף איתה מילה.
זה האמת מרגיז אותי!
זה חרטא צעקו לו מלא פעמים בתחילת העונהזה בגלל שהוא התבייש מהשאלה שלה, אם כל זה שהוא מראה עצמו שהוא חזק בבית אך אחד לא בא לצעוק לי. אפילו יאיר, שיר, עדן , ליאל ונגר באו לצעוק להם והם חדשים
עד ששינה עורוזה חרטא צעקו לו מלא פעמים בתחילת העונה
אבל התגובה הייתה לעובדה שלא צעקו לו בכלל אף פעם וזה לא נכוןעד ששינה עורו
בהתחלה שהוא היה כאילו מבודד ונגד כולם, לא מאזזה חרטא צעקו לו מלא פעמים בתחילת העונה
לא משנה זה עדיין עובדה שצעקו לו הסיבה לא משנה כלום רשמת שהוא לא ענה לשיר כי לא צעקו לו וזה עובדתית לא נכוןבהתחלה שהוא היה כאילו מבודד ונגד כולם, לא מאז
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.