אני לא יודע מה יש יותר במדף של ספיר, אוכל או בגדיםלמה הם לא מסתכלים בארון של סתיו יש שם נס קפה שהגברת החביאה
אני לא יודע מה יש יותר במדף של ספיר, אוכל או בגדיםלמה הם לא מסתכלים בארון של סתיו יש שם נס קפה שהגברת החביאה
וטבק...אני לא יודע מה יש יותר במדף של ספיר, אוכל או בגדים
האח לקח אותו אתמול, הוא מרוקן החבאות לפני שהוא מביא את המוצרים החדשים.למה הם לא מסתכלים בארון של סתיו יש שם נס קפה שהגברת החביאה
את הנס קפה לא לקח היא הלכה בבוקר עם כוס לארון ושמה נס קפההאח לקח אותו אתמול, הוא מרוקן החבאות לפני שהוא מביא את המוצרים החדשים.
נוהל קבוע.
כבר חיפשו כמה פעמים בעבר...למה הם לא מסתכלים בארון של סתיו יש שם נס קפה שהגברת החביאה
כבר חיפשו כמה פעמים בעבר...
ואכלו לה...מהתקציב שקנתה
לעצמה.....שוקולד
ופתי בר.....
הם מנעו ממנה מטבח שלםלמה הם לא מסתכלים בארון של סתיו יש שם נס קפה שהגברת החביאה
ספיר לא נותנת לה להיכנס למטבח כי היא עולה על ההחבאות של ספיר: בתוך סירים, בתוך ירקות, מאחורי כלים וכו''הם מנעו ממנה מטבח שלם
אז לא נדבר על פירוריי אוכל שהיא החביאה
נדבקת מאברהם? חחחחלמה הם לא מסתכלים בארון של סתיו יש שם נס קפה שהגברת החביאה
יוני איך היה במסוק של נגר הכרת חברים חדשים שמה
זה בקשר לשעון שתמיד היה מדייק את השעה אז צוחקים עליו שהוא שתול וההפקה מגלה לו מה השעה. אתמול בערב הוא לא הצליח לנחש את השעה וספיר דייקה ברגע כיבוי האורות אז בגלל זה אמרו לו שהוא כבר לא שתולספיר ואברם לינקי
"אתה שתול של ההפקה..."
מבחינתי..כולם שתולים שם.זה בקשר לשעון שתמיד היה מדייק את השעה אז צוחקים עליו שהוא שתול וההפקה מגלה לו מה השעה. אתמול בערב הוא לא הצליח לנחש את השעה וספיר דייקה ברגע כיבוי האורות אז בגלל זה אמרו לו שהוא כבר לא שתול
חבר שלוצעקות לליאל בחוץ. מי לעזאזל צועק לליאל?
באמת הם חברים?חבר שלו
ברק רבי זונדה
נראה לי חברים מאותה עיר ואותה קהילהבאמת הם חברים?
כן. ליאל אמר בעצמובאמת הם חברים?
אמא שלוצעקות לליאל בחוץ. מי לעזאזל צועק לליאל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.