שרשור צוותי תגובות של מפלגות אחרות

mr dish

New member
היית מת, פעמיים.......

אינך מסוגל, כמו שאיני ליכודניק.

droriko

New member
נועם ,הוכחת עכשיו

את מה שאומרים על השמאל כל הזמן,שהוא אנטי-פלורליסטי ולא פתוח לדיונים. גם בפורום ליכוד כותבים אנשי שמאל ואף אחד לא חשב לבנות להם שרשור מיוחד עם סמל של טרול בכותרת,כאילו היו חיות ששמו בפינת ליטוף.

ItsikH

Member
כלומר - הבעת דעתו על ההודעות האלו היא בגדר "אנטי פלורליזם"? זה אכן פוסט מודרניזם במיטבו, מה שאתה אומר...

מדובר בהצפה מטרידה, קצת דומה להתנהלות של מחב"תים בפורום אתאיזם, אין מטרה לדיון רציני אלא להשתלטות על דיונים ולקיחתם לכיוון לא פרודוקטיבי, ובכך לחבל בהתנהלות הפורום. אבל האמת, כל תרבות השיח הישראלית נראית ככה, גם בפוליטיקה עצמה. ועדיין הודעות אלו לא נמחקות אלא רק מועברות לשרשור מיוחד של הודעות לא רלוונטיות

פורום מפלגת העבודה אינו פורום התנצחות עם מפלגות אחרות, למרות שאין מניעה להבעת *עמדות* אחרות בו
. אנשים שכותבים פה פרסונלית נגד ראשי העבודה - מה להם ולחופש ביטוי?

droriko

New member
אין כאן שום הצפה

הצפה זה כשבן אדם אחד פותח מספר גדול של שירשורים. כאן כמו שאפשר לראות מדובר על מספר רק רב של אנשים שהם כותבים ותיקים בתפוז ולא נרשמו לכאן במימון ביבי.

לנועם מותר להביע את דעתו על ההודעות בתור גולש מן המניין, אבל ברגע שהוא מנצל את כוחו כמנהל בשביל לתחם את ההודעות האלה ב"שירשור טרולים" ולהגחיך אותם הוא עובר את הגבול.

"אנשים שכותבים פה פרסונלית נגד ראשי העבודה - מה להם ולחופש ביטוי?"
יאללה יאללה,יש פה גם הודעות פרסונליות נגד ביבי ולא ראיתי שנועם נגע בהם.

droriko

New member
חוץ מזה

שרוב ההודעות בשירשור הזה אם לא כולן הן הודעות שמכילות ביקורת עניינית(אם זה חוסר הניסיון של שלי או אם זה התנהלותה בפרשת שגיא). אם מישהו היה כותב "שלי הזאת סתם מכוערת" או "שמעתי ששלי בוגדת בבעלה" או "שלי הוא סמולנית עם זיקה לחמאס" אז היית צודק.

ItsikH

Member
"..אם לא כולן". רובן לא, ועדיין לא נמחקו אלא רק שורשרו לשרשור אחד,ואתה רק טוען שהבעת הדיעה (של מנהל הפורום) אינה ראויה רק מפני שאינה הולמת את שלך. אז - מי פה בדיוק מנסה לסתום פיות?

הפורום לא שייך לך ולא אתה מנהל אותו, ככה זה עובד - למנהל יש סמכות ואתה נדרש לכבד אותה. והוא דווקא מאוד סלחן וליברלי. נסה לכתוב בפורום דתיים משהו על אתאיזם או נגד ברית מילה...

droriko

New member
מילא אם הוא סתם היה משרשר את זה לשירשור אחד

אבל ברגע שהוא קורא לזה "צוותי תגובות" כאילו רומז על שהם ממוממנים על ידי ביבי ושות,או שכשהוא מדביק לזה סמיילי של טרול אז זה משנה את הקונטקסט.

חוץ מזה שברור שמטרת השירשור האחיד היא לבלוע הודעות ימניות בתור שירשורפלצת. אם מטרת השירשור היתה למנוע ההצפה אז למה הוא לא ריכז גם הודעות שמאלניות בשירשור אחד? הרי יש כאן לא פחות אם לא יותר שירשורים שמאלנים מימנים, אז זה פתאום לא הצפה?
עזוב,אני כבר 10 שנים באתר הזה, אני מכיר כל קומבינה אפשר של מנהלי פורום.

ItsikH

Member
לא, יש פה הצפה ברורה של כתבני ימין ובפרט חלקם הגדול הם בהחלט "כותבים מטעם" מוכרים וידועים - לאו דווקא בתשלום כפי שרמזת. אין פה שום הודעה - אף לא אחת! - של תומכי מרצ או חד"ש...

כמוך, כמנהל אני מכיר כל קומבינה של טרול מצוי. והן רבות יותר משל המנהלים.

שקר! לכתוב שאני שייך למפלגה אחרת!

אינני שייך לשום מפלגה ולשום צוות תגובות של שום מפלגה! אני מחפש בני שיח לדיונים כנים ואמיתיים (כפי שהכינוי שלי מעיד עלי!)!

blackbomber

New member
לצערי מסתמן פחד מדיונים "לא נוחים"

כדי שמפלגת העבודה תצא משולי קיצון האופוזיציה בחברותא ערבית, המקום אליו נשלחה המפלגה ע"י הציבור בבחירות האחרונות, היא צריכה "לשכנע"!!!
לשכנע תומכי ימין שחל שינוי מהותי במפלגה, לא חלות אותן הסיבות שחלו בבחירות האחרונות.

איך אפשר לשכנע מבלי לקיים דיונים?

מה שקורה בפועל זה שהשמאל בכלל ומפלגת העבודה בפרט מפעילים יח"צנות עבריינית/מלוכלכת ומתנשאת וגם "סתימת פיות" שמקומם במקום לשכנע!

לדוגמה:
נניח שאני "מתנדנד" שנוטה להצביע לימין, אבל בכל זאת נכנס לפורום מפלגת העבודה כדי להתעניין במגמות מסתמנות ומה אני רואה?
אני שואל שאלה לגיטימית בהתייחס לכישוריה של יחלימוביץ' למשרת הניהול הבכירה במדינה למרות אפס ניסיון ניהולי ו.....
אני נזרק ונחשב ל"טרול"...
האם זה יתרום לשכנוע שמפלגת העבודה זקוקה לו? או שזה יתרום לסלידה שרק ירחיק אותי מאופציה של תמיכה במפלגה?

חבל מאוד שכך התדרדרה המפלגה, רק לחשוב שפעם תמכתי ובמפלגה והייתי חבר מפלגה, לא מצאתי עדיין סיבה אפילו לחשוב למה לחזור...

ItsikH

Member
מי הימני שיתמוך במפלגת שמאל? הפניה היא למצביעי מרכז. מצביעי ליכוד היחידים שעשויים לפנות לעבודה הם כאלו שעדיין מאמינים בדמוקרטיה והתאכזבו מהאיחוד בין הליכוד הדמוקרטי (לשעבר) עם ביתנו הטוטליטארית.

השאלה הלגיטימית על כישוריה של יחימוביץ' נשאלה הרבה יותר מפעם אחת, ולא נמחקה - אבל כשהיא חוזרת שוב ושוב היא הופכת למיותרת ולא תורמת לדיון.

droriko

New member
זה גיבוב של השמצות חמורות

דבר ראשון ישראל ביתנו היא לא "טוטאליטרית", איןשום דבר במצע שלה שמזכיר דיקטטורות?
דבר שני מה לא דמוקרטי באיחוד כל מתבקש של שתי מפלגות שנמצאות על אותה נקודה של המפה הפוליטית. זה שאצלכם בשמאל התרגלתם שכל 10 חבר'ה מקימים מפלגה לא אומר שזה הנורמלי.

ItsikH

Member
"אצלכם בשמאל" - בינתים כל המפלגות הקיקיוניות הן דווקא בכלל לא בשמאל, אף לא אחת מהמפלגות הקיקיוניות שקמו מאז ד"ש ועד "יש לפיד" אינה מפלגת שמאל כלל.

אוכל לגבות כל טענה, אבל זה דיון לפורום ליברמן ביתנו, לא צריך לעניין את פורום העבודה.

למעלה