שרשור צוותי תגובות של מפלגות אחרות

blackbomber

New member
מפלגת עבודה "גדולה" לא תהיה בקואליציה.

גם אם מאוד תרצה! כי אז לא תהיה יציבות ומשילות.
מבחינת הציבור היצרני, הקואליציה הטובה ביותר האפשרית היא : ליכוד ביתנו + הבית היהודי + יש עתיד.
כמובן שאם מפלגת העבודה תהיה קטנה, היא תועדף על-פני מפלגת יש עתיד.
הקטנה ביותר תרוויח, הגדולה תתרסק בשולי קיצון האופוזיציה בחברותא ערבית בדיוק כמו מפלגת קדימה.

blackbomber

New member
"לא יציבה" נכון. "כשלון מהדהד" לא נכון.

"לא יציבה" - לכן הולכים לבחירות! בתקווה שהממשלה הבאה תהיה יציבה.

"כישלון מהדהד" - ראה את הסקרים, מסתבר שהציבור לא חושב כמוך, או שהוא חושב שהאלטרנטיבה שמציג השמאל גרועה מ"כישלון מהדהד".

רק לדעתך, והיא ממש לא חשובה

הציובר לא מצביע לממשלה כגוף, אלא למפלגות שונות, מה יקרה לאחר מכן, נראה לאחר הבחירות

blackbomber

New member
כרגע הציבור לא רואה אלטרנטיבה ראויה.

כרגע עפ"י הסקרים ימשיך השמאל להיות בשולי קיצון האופוזיציה בחברותא ערבית.
כל עוד לא תעשו איזה שינוי, למה שעמדת הציבור תשתנה כלפיכם?
אתם רק מקצינים, יותר תבוסנות ויותר קומוניזם ויותר ערביזם, יותר יח"צנות עבריינית/מלוכלכת ומתנשאת, למה שעמדת הציבור כלפיכם תשתנה?

זה שהשמאל עולה והימין יורד, זאת עובדה

זה שהשמאל ישאר בשוליים זאת רק דעתך בתור קומוניסט ערביסט תבוסתן, והיא לא חשובה

blackbomber

New member
לאיפה השמאל "עולה"? "עולה" לזועבי...

השמאל יקים קואליציה? לא.
כך נראה עפ"י הסקרים ומגמותיהם.

ואם השמאל לא יקים, מי כן יקים?
כמובן הימין.

ועם מי יקים הימין קואליציה?
או עם החרדים, או עם מפלגת השמאל/מרכז הקטנה ביותר שתשלים את הסכום 61 לפחות.

עד כאן הכל ברור? ולא צריך להיות בעל הכשרה בהוראה מתקנת כדי להבין את המציאות הזאת עפ"י הסקרים דהיום.

המסקנה:
הסיכוי היחיד שמפלגת העבודה תהיה בקואליציה הוא מצב בו מפלגת העבודה קטנה!!! קטנה ממפלגת יש עתיד לדוגמה.
ובמילים אחרות: מפלגת העבודה "גדולה" תוכל להיות אך ורק שותפה של זועבי בשולי קיצון האופוזיציה, כך מסתמן.
לא רק, מדובר יהיה בקולות יצרניים מבוזבזים, בעצם כל קול ליחימוביץ' יהיה זהה במהותו לקול עבור זועבי.

אתה תבוסן/קומוניסט/ערביסט זה ברור וזה לגיטימי!!! אתה תבחר למפלגת שמאל יהודית או ערבית, זאת זכותך המלאה, אני לא פונה לאנשים קיצוניים מסוגך.
אני פונה ל"שמאל לייט", זה שיודע להעדיף את התועלת שלו על-פני התועלת של מפלגתו.
לדוגמה:
ראה את מצביעי קדימה, הם שואלים את עצמם: "מה עזרתי לעצמי כשהצבעתי למפלגה? הרי אילו הייתי מצביע לליכוד או לישראל ביתנו, יתכן והחרדים לא היו בקואליציה ומזמן היתה לנו חוקה בישראל"...
בדיוק את אותם הדברים יגידו לעצמם אלו שיצביעו למפלגת העבודה בהיותה בשולי קיצון האופוזיציה בחברותא ערבית.

ItsikH

Member
עבודה קטנה שתכנס לקואליציה היא מתאבדת כי פירושו לתת לביברמן לנהל אותה, ולוותר סופית לא רק על האפשרות העתידית להתקרב לשלטון אלא גם על חלק נכבד ממצביעיה דהיום. ביברמן רוצים קואליציה בלי העבודה, אלא אם כן במחיר שלעבודה לא כדאי לשלם מבלי להתאבד.

blackbomber

New member
אני מציע לך ללכת לוזעבי שלך.

בת זוגתי אינה שייכת לעניין, למד דרך ארץ פרובוקטור

dgamim

New member
blackbomber אתה יכול להסביר למה אתה קורא ל...

מפלגת העבודה שמאל ?

blackbomber

New member
מצטער עיוני, אני חדש בפורום הזה.

לא ידעתי שהיה עיסוק בעניין בפורום.

על כל מקרה, הייתי מצפה לתגובה כזאת:
"אנו מודעים לאפס הניסיון הניהולי של יחימוביץ', אבל למרות ידיעתנו זאת אנו סבורים כי היא עדיפה על נתניהו כי.......".

לא ראיתי תגובה אחת מה"סוג" הזה!!!
יען כאילו שתומכי המפלגה בעצמם לא יודעים מה ה"כי" שיש בעבורו סיכוי לשכנע...
אם אני טועה בעניין, אתה מוזמן לתקן אותי.

ItsikH

Member
אתה מצפה... דווקא תשובה עדיפה היא תעשה חיפוש בפורום

(לא כל מה שאנחנו מצפים מתקיים, אתה יודע)

לו היית רציני והיית מאמין בתשובותיך

היית עונה שוב! זה חלק הכרחי ממסע שכנוע במערכת בחירות! כל הפוליטיקאים וחברי/תומכי/אוהדי המפלגות השונות עושים את זה! אז המסקנה היא שאתה יודע שתשובותייך לא רציניות ולא משכנעות או שאתה עצלן!

dgamim

New member
בגין שמיר נתניהו...ניסיון ?

איזה ניסיון ניהולי וצבאי היה להם בקדנציה הראשונה ?.

למעלה