שרשור צוותי תגובות של מפלגות אחרות

droriko

New member
המפלגה של אלדד יניב היא לא מפלגת שמאל?

יש עתיד,שמי שניסח בה את המצע הביטחוני זה עופר שלח,שמאלני מוצהר,ושקוראת לפתיחת משא ומתן היא לא מפלגה שמאלנית?

ItsikH

Member
גם ביבי הבטיח "שתי מדינות לשני עמים" לומר על לפיד שהוא שמאל זה מביך - קודם כל הוא לפיד כלומר עניינו האישי (ושל מקורביו שעעוד לא לגמרי ברור מיהם), שנית הוא מבטיח כל מה שהבוחר רוצה לשמוע, ואחרון גם העמדות שניתן אולי לתפוס אותו בהן אינן יותר ימין מביבי-ברק.
לגבי אלדד יניב - מפלגות של שני אנשים וחצי יש מכל הקשת הפוליטית והן לא רלוונטיות לכלום. במקרים נדירות אולי זה מצער, לרוב לא.

droriko

New member
הוא לא "הבטיח שתי מדינות לשני עמים"

הוא אמר שהוא מוכן לגשת למשא ומתן כל עוד אבו מאזן יסכים לתנאים שלךו(שאלה תנאים שהם בגדר קונצנזוס בעם) אבו מאזן סירב להיפגש איתו אז לא היה משא ומתן. תפיל את זה על אבו מאזן לא על ביבי.

ItsikH

Member
שוב, זה דיון לפורום ביתנו, לעניננו די בכך שטענתך שלפיד הוא "שמאל" רק מפני שהוא מציע משא ומתן או משהו כזה (אני לא בטוח שהוא עצמו יודע מה הוא מציע) שגויה.

droriko

New member
אז איזה מן פורום אתה רוצה כאן

פורום שכולם מסכימים זה עם זה? זה משעמם רצח. אני יודע שמה שלולא השמאלנים שכותבים בפורום ליכוד לא הייתי נכנס לשם.

ItsikH

Member
ראשית מי אמר שמסכימים, ושנית זה אתה שנהנה מהאבקויות בוץ ומחפש פורומים שיספקו את הצורך הזה שלך...

droriko

New member
ידעתי שתעבור להשמצות אישיות

אבל לא שיערתי שזה יהיה כל כך מהר

ItsikH

Member
אבל אנחנו מכירים כבר שנים, לא תוכל לטעון שאיני מכיר אותך - לפחות בפורומים...

אלא אם כן אתה מככב בפורום גאווה כי אתה הומו?

droriko

New member
אל תגיד "אני מכיר אותך שנים"

אנשים עוד יחשבו שיש בינינו קשר אישי,שאנחנו רוקדים ביחד על המשאית במצעד הגאווה. בוא נסכם שקראת כמה הודעות שלי שאתה לא אוהב.

droriko

New member
וכולם מוזמנים

לעשות חיפוש על ההודעות שלי בפורום גאווה,הומו גדול או אפילו ידיד של הקהילה אני לא יוצא שם

היינו עושים זאת, אבל המחשב עלול לקרוס

או אולי השרת של תפוז. יש כל כך הרבה מהן... מאיפה נתחיל?*

* הכותבת היא אדומה בפורום גאווה, ומשתדלת לא להתכתב עם דרוריקו כבר שנים.

droriko

New member
את עוד פה?

אין איזה הפגנה למען ילדי עזה שאת אמורה להיות בה?

ItsikH

Member
אתה עוד תקוע בימי הגרמופון עם התקליט השרוט של "הומואים ולסביות הם תמיד אסמולאקיצוני"?

droriko

New member
לא הם לא

מכיר כמה כאלה ימנים,כולל חברי זיו תדהר. מבקרת פנימית ספציפית היא שמאלנית קיצונית,קראתי מספיק הודעות שלה(אנחנו הרי "מכירים שנים").

ItsikH

Member
אני מעריך את זיו מעט יותר מזה
אם בעיניך כל מה ששמאלה מליברמן הוא אסמולאקיצוני אז כנראה שכן.

droriko

New member
אני עצמי שמאלה מליברמן

אז תחסוך ממני את הקלישאה הזאת של "מי שלא חושב כמוך הוא שמאל קיצוני" שמעתי אותה ביותר מדי דיונים,זה בדרך כלל קורה כשלזה שמולי נגמרים הטיעונים,אבל רק בדרך כלל כן?

ItsikH

Member
איני סבור שיש לך מושג מה עמדותיה, ודאי שלא עמדותי.

GET A LIFE, במקום לחפש האבקויות בוץ בפורומים...

haemek11

New member
גם העבודה מבטיחה הכל ובסוף מצטרפת לשלטון

ב- 3 קדנציות אחרונות העבודה הצטרפה. לכל מי שרק אפשר. דקה אחרי הבחירות.

נכון שתמיד האשמתם את היו"ר, אבל תמיד ההצטרפות אושרה במוסדות. להפך, המוסדות טרחו לוודא שהעבודה תצטרף לכל ממשלה אפשרית, ויו"ר אחד שלא הסכים להצטרף, מצא את עצמו בירוחם ומס 2 - פרס - הצטרף.

שלי אמורה להתחיל להתרגל לזה שהיא תהיה הבאה שיספרו עליה בבחירות הבאות ש"זאת היה שדחפה את העבודה להצטרף וזאת היא שדרשה את תיק הבטחון", וגם בבחירות הבאות יהיה "סוס" חדש שיביא מנדטים.

וכדי להבטיח ששלי תצטרף, פרץ ("שר הבטחון") משגיח עליה...

ואתם? תמשיכו "להביא מנדטים" ללא הצורך לעמוד במצע, שהוא הוא שורש הדמוקרטיה, שאצלכם זה כלל לא עובד.

למעלה