שרשור ציונים מאוקטובר!!!

aron12

New member
../images/Emo9.gifציון נחמד מאוד

לצערי, הפטור מאנגלית (בכל מוסדות הלימוד) מתחיל מציון 134. לשמחתך, ציון של 663, בהחלט מספיק ללימודי הנדסת חשמל (בקושי בת"א, אבל בקלות בטכניון ובן גוריון).

avivgr

New member
הגיע הציון...../images/Emo7.gif

הגיע היום הציון שלי של מועד אוקטובר...ציפיתי ליותר בסביבות ה700-710. בהתחשב בעובדה שבאמצע הבחינה פספסתי סימונים והתבלבתי עם המחיקות ונכנסתי ללחץ...אני חושב שהציון בסדר. אבל ציפיתי ליותר: אנגלית: 130 (זה פטור? לפי החוק היבש זה לא - אבל יש תנאי מסויים שזה כן יכול להיות, לא?) מילולי: 132 כמותי: 129 כללי: 673 אני חושש שהציון הזה לא יספיק לי....אני אצטרך לעשות את מועד אפריל. בהצלחה לכולם!

realizer007

New member
אני די מאוכזב, האם בצדק ?

היי, זה הפסיכו ה-2 שלי בראשון קיבלתי 600 בלי להתקונן טיפה עכשיו חרשתי חודשיים ידעתי מילים בעל פה וקיבלתי 658 אני מרגיש די מאוכזב 135 אנגלית (כמה טעויות זה ?) 133 כמותי 119 מילולי !!!! (איזה באסה !!!!!!!!!!!!!!) קיוויתי לסביבות ה-690 , האם האכזבה מוצדקת או שאפשר לחיות עם זה ?

pallidfool

New member
טוב. הודעת סיכום מצידי.

אני בכיתה י"ב עכשיו. התחלתי את עיסוקי בפסיכומטרי לפני כחצי שנה, כששמעתי שכדי לעשות תואר ראשון צריך להוכיח ידע באנגלית, ואפשר לעשות זאת בעזרת הפסיכומטרי. בכל מקרה, נרשמתי למועד אוקטובר, ולמדתי לבד מעט באוגוסט, בספטמבר שיננתי אוצר מילים בעברית ובאוקטובר עשיתי מבחני דמה. בבחינה עצמה לא הסתדרתי כמו שקיוויתי... עשיתי כמה שטויות (לא בשאלות עצמן, אלא בטיפול בהן) בגלל חוסר ריכוז כך שלא היה לי הרבה זמן בין פרק לפרק. לא יצאתי עם הרגשה כל כך טובה... בטופס רשמתי שאני מצפה ל-770. בסופו של דבר קיבלתי 769 (קלעתי די טוב
) : 146 באנגלית, כלומר שתי טעויות - טיפה מאכזב. בדמה הצלחתי ברוב המבחנים בלי טעויות בכלל או עם אחת. 143 במילולית, כלומר שלוש טעויות. קיוויתי לאחת או שתיים, אבל זה בכל זאת סביר... נתקלתי בלא מעט ביטויים שלא הכרתי. 150 בכמותי - זה טוב. אמרתי לעצמי שאהיה מרוצה מ-770-760... כך שאני בסדר. מישהו יודע או יכול להעריך כמה אחוזים מקבלים מעל 769-770? תודה.

=(((((

676 - זה הראשון שלי קיוויתי ל 700-710 מילולי :120 כמותי : 136 אנגלית : 143 - נו לפחות פטור... גם משהו בכל אופן נראה לי שאני אעשה את מועד אפריל ולו רק בגלל האגו הפגוע שלי.

כן...וזה ממש מצחיק כי...

הפקולטה להנדסת חשמל בטכניון עולה לאין שיעור מזו שבת"א... פייד!

king kazabubu

New member
כמוני כמוך..

רק שאני 137 אנגלית 131 מת´ ו117 מילולי.... בסך הכל זה יוצא 654.... מעצבן.. אני גם הולך לעשות מועד אפריל כנראה...

pallidfool

New member
ברכותיי, אבל

סלח לי על כך שאני מפקפק בך, אם זה לא מגיע לך. אתה לא נשמע אמין כל כך בעיקר משתי סיבות: 1) אתה משתמש חדש לגמרי. 2) אני מאמין שאי אפשר לקבל ציון כזה. שאלה באנגלית (בסביבות ה-800) שווה 3-4 נקודות לפחות, ובמתימטיקה ומילולי 6-8. כך, גם אם טעית בשאלה באנגלית, וצדקת בכל השאר, לא תקבל 798. אם אני טועה, סליחה. בכל מקרה, יהיה מעניין לראות צילום של התעודה.

pallidfool

New member
עוד סעיף

3) מי שמקבל כזה ציון (אם יש כאלה), ידע לנסח את עצמו היטב, ולא כמוך. על סימני פיסוק שמעת?

eyalelta

New member
לא חושב שיש קשר

בין ציון פסיכומטרי לצורת ניסוח אני למשל לא יודע שום סימן פיסוק כמעט לא קיבלתי 798 וגם לא קרוב אבל עדיין

../images/Emo26.gif

עדיין מדובר באינטרנט ואין פה שום דבר שאתה יכול להאמין בו ב100% כל עוד יש סיכוי קטן שהאיש דובר אמת צריך להאמין לו ולהתייחס אליו בכבוד.לא? אם ההודעה נראית לך לא לא ענינית או לא אמינה אתה לא חייב להתיחס אבל זה נראה כאילו לקחת את זה אישית. ת´אמת אני גם מכיר מישהו שאומר שהוא קיבל 798 אז אני יכול להגיד שהציון הזה אפשרי למרות שגם אני פיקפקתי בזה בדיוק מאותן סיבות שאתה ציינת. אני מאמין לו על סמך ההיכרות שלי איתו למרות שלא ראיתי את הטופס שלו, אז גם אני לא בטוח ב100% אם הציון הזה קיים.

נו באמת...

אתם לא קולטים שהוא היה ציני... מעין פארודיה על כל אלה שמקבלים ציונים גבוהים ואז בוכים שלא קיבלו יותר.

עוד דרך נחמדה להסתכל על זה../images/Emo8.gif

אבל אם ההודעה באמת היתה אמורה להיות צינית, היא לא יצאה משהו...

liransa

New member
606

בכללי אני טיפה מאוכזב לפני המבחן היה לי ציפיות לעבור את ה-650 אבל אחרי שיצאתי מהמבחן הייתי בטוח שלא אעבור את ה-600. בכל מקרה אני אגש שוב.

למעלה