שרשור ציונים מאוקטובר!!!

איזה באסה!!

איפה את רוצה ללמוד רפואה? אני מקווה שתצליחי להתקבל שנה הבאה! תספרי לנו מה קורה עם זה ומה את מתכננת לעשות שיהיה המון המון בהצלחה!!

פסיכומ

New member
רפואה

אני רוצה ללמוד באוניברסיטה העברית.שנה שעברה ניסיתי רק שם,מכיוון שזו הייתה האוניברסיטה היחידה שהיה לי סיכוי להתקבל אליה,ורק אליה רציתי ללכת.אבל השנה אני אנסה בכל המקומות,ואני ממש מקווה שאתקבל-לא משנה לאן.אבל, למה יש לי תחושה שהסף יעלה עוד יותר ויעקוף את הציון שלי.מה יהיה?

אם את לא מתקבלת תנסי

לפנות לוועדת הקבלה בבקשה מיוחדת זה עוזר בהרבה מקרים. אז את עושה עוד מבחן?

פסיכומ

New member
מה זאת אומרת?

מה זאת אומרת?איזו וועדת קבלה?איך עושים את זה? בכל זאת,ממש לא בא לי לעשות עוד מבחן.אני אסביר לך את הבעיה שלי: אני ממש טובה במתימטיקה(קיבלתי 100 במתימטיקה ו99 בכימיה).ואין לי כ"כ מה לשפר במתימטיקה(לשפר ל150 זה בלתי אפשרי וגם לא ישפיע כ"כ על הציון). באנגלית גם לא נראה לי שלשפר ל150 זה אפשרי וזה גם לא ישפיע כ"כ על הציון.הבעיה זה המילולי.אני לא מבינה למה אני לא מצליחה לשפר את המילולי.יש לי אוצר מילים יחסית גבוה,ולמדתי את כל המילון של קידום ושל מכון שחר.אני טובה בשאלות הגיון,בפטל ובאנלוגיות.השאלות הראשונות במבחן(אוצר ילים) הן ממש קלות בשבילי.הבעיה היא בהשלמת משפטים ובהבנת הנקרא.אני מרגישה שיש לי מן דיסלקציה כזאת(אין לי חס וחלילה,אני רק מרגישה)כשאני ניגשת לקטע,אני לא מצליחה לשלוט עליו ב-5 דקות.גם בהשלמת משפטים משום מה אני מתקשה.יש לי מן מחסום כזה שמונע ממני להצליח בשאלות הללו.אני לא מבינה למה.כשאני ניגשת לשאלות האלה,פתאום אני מרגישה סתומה.מה הבעיה איתי?אני לא מבינה.דווקא בדברים שכולם מצליחים בהם,אני דפוקה.למה?איך משפרים את זה?אני לא חושבת שזה אפשרי!כי ניסיתי הכל(אני חושבת).אז מה הטעם לעשות עוד מבחן? סליחה על האירוך.תודה על תשומת הלב.

eliavv

New member
אני קיבלתי 597 ואני קצת מבואס...

זה הפסיכומטרי הראשון שלי אבל בכל זאת.... מילולי - 114 כמותי - 118 (מאכזב ביותר!!!!) אנגלית - 120 אני רוצה להתקבל לעתודה אבל עם הציון הזה לא נראה לי שאני יוכל... מישהו יודע אם אפשר לשפר את הציון כדי להתקבל לעתודה??!?!?!

karmella

New member
תלוי למה אתה רוצה?

אחי התקבל לבן גוריון עם 591 להנדסת תעשייה וניהול אז הכל אפשרי התקבל לעתודה

eliavv

New member
תעשייה וניהול זה סבבה אבל אני רוצה.

אווירונאוטיקה או הנדסה גאודטית!

karmella

New member
נראה לי שיש סיכוי טוב

נראה לי שהדרישות למקצועות האלו הם אפילו נמוכות ממה שצריך לתעשייה וניהול או מעשייה וטיול- ככה אני קוראת לזה אז יש סיכוי שתתקבל אני מציעה לך לבדוק בספרים של האוניברסיטאות או באתר מידעת

למעלה