מה זאת אומרת?
מה זאת אומרת?איזו וועדת קבלה?איך עושים את זה? בכל זאת,ממש לא בא לי לעשות עוד מבחן.אני אסביר לך את הבעיה שלי: אני ממש טובה במתימטיקה(קיבלתי 100 במתימטיקה ו99 בכימיה).ואין לי כ"כ מה לשפר במתימטיקה(לשפר ל150 זה בלתי אפשרי וגם לא ישפיע כ"כ על הציון). באנגלית גם לא נראה לי שלשפר ל150 זה אפשרי וזה גם לא ישפיע כ"כ על הציון.הבעיה זה המילולי.אני לא מבינה למה אני לא מצליחה לשפר את המילולי.יש לי אוצר מילים יחסית גבוה,ולמדתי את כל המילון של קידום ושל מכון שחר.אני טובה בשאלות הגיון,בפטל ובאנלוגיות.השאלות הראשונות במבחן(אוצר ילים) הן ממש קלות בשבילי.הבעיה היא בהשלמת משפטים ובהבנת הנקרא.אני מרגישה שיש לי מן דיסלקציה כזאת(אין לי חס וחלילה,אני רק מרגישה)כשאני ניגשת לקטע,אני לא מצליחה לשלוט עליו ב-5 דקות.גם בהשלמת משפטים משום מה אני מתקשה.יש לי מן מחסום כזה שמונע ממני להצליח בשאלות הללו.אני לא מבינה למה.כשאני ניגשת לשאלות האלה,פתאום אני מרגישה סתומה.מה הבעיה איתי?אני לא מבינה.דווקא בדברים שכולם מצליחים בהם,אני דפוקה.למה?איך משפרים את זה?אני לא חושבת שזה אפשרי!כי ניסיתי הכל(אני חושבת).אז מה הטעם לעשות עוד מבחן? סליחה על האירוך.תודה על תשומת הלב.