שרשור ציונים מאוקטובר!!!

Levos

New member
ייייייייייייייששששש

קיבלתי 744! עכשיו יש לי סיכוי טוב לקבל עתודה

fghjk

New member
כאילו...וואו!!!

איך?! איך אתה וכל ה700 ו... עושים את זה?!!!!

לומדים ולומדים ולומדים....

וכמובן שצריך גם טיפת שכל בקודקוד
פשוט עניין של תרגול!

fghjk

New member
כן...צודק...

למבחן הבא שלי אני אלמד לשם שינוי...

האם אני מדמיין או ש...

יש פה מישהו ששמח בציון שהוא קיבל? חשבתי שרק אם מישהו פה יקבל 800 אז אני אשמע קריאות שמחה... וסחטיין על הציון levos!!

karmella

New member
מה אתה דפוק?????

קיבלתי ציון מעולה תוכל להתקבל לכל מקום מה אתה בוכה? אתה בטח מאלה שבוכים אם הם מקבלים 99 במבחן נכון????????????

fghjk

New member
אם זה הציון שלך אז...

אתה צריך עזרה נפשית ו...דחוף!!!! כאילו מה זה משנה 769 או 770 אתה יכול להתקבל לאן שאתה רוצה... אז יש לי רק דבר אחד בעצם שניים להגיד לך דבר ראשון כל הכבוד על הציון ודבר שני זה ציון מעולה אז תצא מהדבר הזה שאתה נמצא בו ותתחיל לחיות...

זרובי

New member
האכזבה אינה מוצדקת ואפשר לחיות

עם זה. ציון 658 הוא ציון יפה מאד. על תעודת הציון שקיבלת ישנה טבלה המראה לך איזה אחוז מאוכלוסית הנבחנים נמצא מתחת לציון שלך. עיון מהיר שם יבהיר לך שהציון נמצא במקום יפה מאד. מעבר לזה אין לציון שום משמעות בפני עצמו אלא רק כמכשיר לקבלה לאוניברסיטה. אם הציון, יחד עם ממוצע הבגרות שלך מאפשר לך להתקבל לחוג בו אתה מעונין, הציון הוא נפלא. אם הוא אינו מאפשר לך להתקבל למה שאתה רוצה, הוא לא שווה גם אם באופן אוביקטיבי הוא ציון טוב.

dwante

New member
לא יספיק לך?

אם אפשר לשאול, לאיזה פקולטה אתה מנסה להגיע? הלוואי עלי 673

avivgr

New member
אני רוצה

עתודה (או אולי אולי תלפיות) בדגש על הנדסת מחשבים או משהו בסגנון. לפי האתר של מידעת אני לא אתקבל לרוב המוסדות....אוף....אפריל...HERE I COME...

avivgr

New member
תודה אבל

אני מרגיש שלא מיציתי את עצמי. למדתי בקורס קידום תיכון (שידוע כקורס לא משהו) וקיבלתי במבחנים לאורך הקורס ציונים גבוהים. אחרי מבחן האמצע הפסקתי להשקיע. כמעט ולא למדתי אוצר מילים. ש"ב כמעט ולא עשיתי (לא לדבר על אנגלית שלא השקעתי כמעט לאורך הקורס - לא קראתי ספרים או תרגלתי אוצר מילים) והיתה לי הרגשה שאני לא צריך ללמוד למשהו שאני גם ככה לא בטוח שאצטרך מיד אחרי התיכון. לקראת המבחן הסופי "ירד לי האסימון" ואמרתי לעצמי שאני די אדיוט שאני לא מסיים עם זה עכשיו, מוציא כמה נקודות מעל 700 ומבטיח לעצמי (בשילוב עם בגרויות טובות כמובן) את הקבלה לרוב הפקולטות שארצה. במבחן הסיום הוצאתי בערך 680 (80%). המבחן די קשה ולפי מה שאמרו הציון בפסיכומטרי בד"כ גבוה בכ20-40 נקודות. שמח וטוב לב הלכתי הביתה ותרגלתי בסה"כ 3 מתכונות שבהם הוצאתי ציונים דומים לציון שהוצאתי במבחן הסיום. בפסיכומטרי עצמו היו לי פיקשושים עם הסימונים שגזלו לי זמן יקר והעלו את הסיכוי לטעויות. אחרי שקיבלתי בדואר את המעטפה המיוחלת וראיתי את הציונים שלי ממש התבאסתי שלא השקעתי בקורס ופטרתי את עצמי מהפסיכומטרי.. אגב, מתוך כמעט 70 תלמידים שנגשו מהשכבה שלי רק 3 הוציאו מעל 700 (הגבוהים ביותר הם 721 ו720). תלמיד נוסף הוציא 693 ואני (למיטב ידיעתי) אחריו עם 673. אני מתלבט עכשיו האם לגשת למועד אפריל (אולי עם קורס מועדון 700). בהצלחה לכולם!!

שרשור ציונים מאוקטובר!!! ../images/Emo41.gif

נו יאאלה!! ספרו הכל... כמה קיבלתם (כמה בכל פרק)? זה מספיק? לא מספיק? עושים עוד פעם? שמחים? עצובים? אני לא רוצה לראות רק אנשים עם 600+ אל תשכחו שאתם באינטרנט ואף אחד לא באמת מכיר אותכם אז תשפכו הכל!!

dynamike

New member
../images/Emo26.gif

קיבלתי 659 כמותי (115) עברית (132) אנגלית (146) אני די מאוכזב, לא כ"כ מהציון אלא מאיך שהצלחתי להסתבך עם הדף התשובות ומכאן התוצאה שלי בכמותי (בדמה עמדתי על כ 130 מינימום) במהלך כל המבחן המרפק שלי היה על האזור של פרק 8 בדף התשובות והספקתי די לפגום אותו+הרבה מחיקות אח"כ... סיפור ארוך אבל זה לא תירוץ. האמת שהציון לא ממש מספיק לי אם כי אני לא סגור על מה אני רוצה ללמוד... אני אבחן שוב באפריל. יש לי בגרות טובה אבל אני רוצה ללכת ללמוד הנדסת חשמל במסגרת עתודה ולכן סביר להניח שאני אצטרך ציון גבוה יותר. נראה...

סה"כ הציון ממש מעולה!!

זה בכלל טוב שיש לך ציון מאוד גבוה באנגלית, כי אנגלית כמעט אי אפשר לשפר. את המילולי והכמותי (בעיקר) תוכל לשפר בצורה משמעותית ע"י תרגול מאסיבי של עוד ועוד חומר. חבל באמת שהמבחן התפקשש לך בגלל סיבות טכניות, אבל זה קורה להרבה אנשים בצורה זו או אחרת, אז אל תתבאס יותר מדי. אל תחשוב מעכשיו על הבחינה של אפריל... יש לך זמן - קח איזה חודש ותנוח (מגיע לך!
) ואחרי זה תחליט. שיהיה המון המון בהצלחה בהמשך!
ילד חורף

למעלה