שרשור ציונים מאוקטובר!!!

karmella

New member
אל תדאג חבוב!

מייקי יש לך ציון טוב בפסיכו ועם בגרויות טובות תוכל להתקבל להנדסת חשמל אולי בכל אוניברסיטה הדרישות שונות אבל אני מאמינה שתוכל להתקבל!!!!!!!

Skiper270

New member
ציון

קיבלתי 640 די מאוכזב מזה שלהתקבל למה שרציתי אני לא יכול פירוט: כמותי-127 מילולי-120 אנגלית-128(פשוט אכזבה במבחנים בקורס היה לי פטור)

OoלילךoO

New member
../images/Emo163.gif

אני מאלה שלא קיבלו 600+... קיבלתי 560 ואני גאה בזה!!! יותר טוב מכלום! ברור שאני הולכת לעשות את הפסיכו´ עוד פעם (ועוד פעם ועוד פעם...)

סחטיין! ../images/Emo45.gif

איזו הודעה חמודה! את כזאת גדולה...!!
אל תשכחי שקיבלת ציון יותר גבוה מרוב הנבחנים! בתור מבחן ראשון זה אפילו מעולה. אולי תבדקי אם הציון מספיק לך למה שאת רוצה ללמוד? אל תשפרי את הפסיכומטרי רק בגלל שאת יכולה - תשפרי רק אם את צריכה. שיהיה המון המון בהצלחה!

OoלילךoO

New member
וואי!!! ../images/Emo51.gif

אממ.... קודם כל: תודה!!!
ו... אני צריכה לשפר כדי להתקבל למה שאני רוצה ללמוד. אני מתכננת להתקבל לעתודה אקדמאית בטכניון. מתכננת...
ושוב: תודה!!
אוהבת אותי ואת (כמעט) כולם!!

nsr

New member
ברוח הגאווה

קיבלתי 590 נכון לא בשמיים. אבל עושים שוב

../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo50.gif

כמה קיבלת בכל פרק? מתי אתה רוצה להיבחן?

nsr

New member
מצטער על האיחור

אנגלית 135 מילולי 17 כמותי 107 אני אעשה באפריל :)

וואוו! ../images/Emo127.gif

ממש יפה! רק בכמותי פישלת קצת, אבל יש לך פטור באנגלית! ממש מעולה!

סביר/גרוע/מעולה

הכל יחסי למה שאתה מתכוון להתקבל! זה מעולה למבחן ראשון. אני שמח שאתה עושה עוד מבחן כי זה אומר שתישאר איתנו בפורום
שיהיה המון בהצלחה!

nsr

New member
תודה רבה :)

לפי תנאי הקבלה זה אמור להספיק. אבל אני רוצה ציון יותר טוב :) ובכל מקרה הייתי נשאר פה, זה על בטוח!

realizer007

New member
באסה או סתם חסה ??

היי, בראשון שלי קיבלתי בלי ללמוד 599 ובשני עם לחרוש את החיים 658, יש לי חברים חכמים שמצליחים בלי בעיה בבגרויות שחרשו גם ובקושי הגיעו ל-600 האם נפלנו על מבחן קשה ? כולם קיבלו הרבה פחות ממבחן הדמה האחרון של קידום. מוווזר ?!!!!

658 זה ציון מעולה!!

וגם שיפור של 60 נקודות זה לא דבר פשוט! אם יש לך בגרות טובה זה יספיק לך כדי ללמוד מקצועות מעולים. השאלה מה הכיוון שלך - מה אתה רוצה ללמוד ואיפה?

JustifiedWoos

New member
קיבלתי...

756. אנגלית 140 מילולי 142 כמותי 150 אני מקווה שזה יספיק לי כדי להתקבל למשפטים בעתודה (אני יודע שלמשפטים זה די והותר, אבל הבעייה היא שבעתודה מתקבלים, לפי השמועות, פחות מ10 אנשים ללימודי משפטים בכל מחזור...)

מתי תדע אם זה מספיק או לא?

אתה בי"ב? למה אתה רוצה דווקא עתודה? שתף אותנו

למעלה