שרשור ציונים מאוקטובר!!!

תמיד אפשר לשפר

אני לא מכיר אותך אישית אז אני לא יכול אפילו להעריך כמה אתה יכול לשפר, אבל שיפור של 80-100 נקודות זה לא דבר נדיר שיהיה בהצלחה!

אולי תספר לי איך למדת בדיוק

ובמה היית טוב ובמה לא ומה גרם לך להוציא ציון נמוך,ואולי אני אנסה להעריך או לפחות לתת קצת עצות לגבי איך כדאי לך ללמוד בפעם הבאה.

תשובה לילד החורף

היה לי אנגלית 95 אבל אנגלית אני לא ממש יודע ולא למדתי אוצר מילים,זה יעזור אם אני ילמד? מילולי דפק אותי חזק קיבלתי 80 איך אוכל לשפר?(למדתי רק חצי מהמילון). וכמותי 114 זה בסדר אבל אני יודע שאני מסוגל ליותר,אז מה אני צריך לעשות? כדי להגיע ל 600?

אתה חייב להשקיע

ולקרוא ספרים באנגלית כמה שיותר. הבעיה באנגלית שזה משהו נרכש שלוקח הרבה זמן לעכל. אבל אני ממליץ לך להשקיע הרבה בלימוד ושפשוף באנגלית כי זה מאוד חשוב בחיים מעבר לפסיכומטרי. תיעזר גם בקישורים של הפורום - תמצא שם מקומות טובים לתרגל אנגלית. אני אישית לא מסוגל לקרוא יותר מדי ספרים אבל למדתי אנגלית דווקא מתרגום מילים של שירים ואני ממליץ על כך בחום. לגבי מילולי תחרוש ותחרוש על המילים. אין הרבה חוכמות בנושא. שיהיה בהצלחה!

כמה מוקדם שאתה יכול

ככל שאתה מחיל ללמוד יותר מוקדם זה יותר טוב, תלוי בכמה אתה יכול ללמוד לפני שיתפוצץ לך הראש. רק תוודא שיש לך מספיק חומר תרגול. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

e l

New member
שלום לכולם

אני דיי חדש פה אז אני יתחיל מהתחלה נבחנתי באוקטובר וקבלתי בפסיכומטרי 543 אנגלית- 133 מילולי- 108 כמותי-94 אני לא יוכל להגיד שאני מאוכזב מהציון כי דיי ידעתי שזה הציון שאני הולך לקבל אבל אני עדיין לא מרוצה ממנו ובמיוחד מהאנגלית שבכל המבחנים המקדימים קיבלתי פטור ועכשיו זה דיי על הגבול . יש לי כמה שאלות: האם אני יוכל להתקבל שאיזה שהוא קורס עם ציון כזה?? האם לפי ניסיונכם אני יוכל לשפר בצורה משמעותית את הציון שלי כלומר בסביבות ה 640 ? דבר נוסף ששכחתי לציין הוא שלמדתי בבית ספר 3 יחידות מתמטיקה ששם לא למדנו גאומטריה ולא למדנו מעגלים ובכלל המון נושאים שאני בכלל לא מבין והנושאים האלו פשוט היו ניחושים טהורים בשבילי בבחינה מה אפשר לעשות? בתודה אייל

karmella

New member
הכי חשוב לחייך!!!!!

אנשים זה בסך הכל מבחן שאפשר לעשות אותו שוב. לכל מי שקיבל ציון לא הכי גבוה ולכל מי שקיבל ציון גבוה ועצוב ממנו יש לכם עוד הזדמנות. לי אישית אמרו שאני יקבל 650 בקידום וקיבלתי 601 אז אני קצת מאוכזבת אבל יש לי עוד מועד ואני יעשה אותו. מילולי- פישלתי קיבלתי 96 אבל לא נורא אנגלית-131 כמותי-133 וכל מי שרצה עתודה אני לא ממליצה בחום אחרי כל התלאות שאחי עובר כי גם הוא עתודאי וגם בגלל שלמדתי באוניברסיטה מתמטיקה למשך 3 שבועות (אני ב יב) אני ממש לא ממליצה על זה -קצת נרדמתי בשיעור אז אני אלך לצבא כמו ילדה טובה!!!! אז לכל המאוכזבים שלמיניהם , חייכו, תחשבו על דברים טובים, הכל יעבור ואל תבכו על חלב שנשפך כמו שאני תמיד אומרת!!!!!!!!!!!!!!

זה מעולה

ש"נפלת" על מילולי כי זה התחום שהכי קל לשפר. אני אישית שיפרתי ב40 נקודות את הציון שלי מהמבחן הראשון לשני מ108 ל-148. אם את צריכה לשפר, אני בטוח שתוכלי לשפר בהרבה

eyalelta

New member
וואלה?

בא לך להגיד לי איך שיפרת את המילולי? מה למדת בצורה מיוחדת? ואיך?

פשוט התחלתי ללמוד מילים

בערך חודש לפני שהתחלתי את הלמידה לפסיכומטרי חוץ מזה לא למדתי בשום צורה מיוחדת

victorr2

New member
יו יו יו

הייתי בטיול שנתי וקיבלתי הודעה באמצע 674! רציתי 700, אבל מילא, אני עולה חדש ועשיתי בעברית וקיבלתי יותר מרוב החברים שלי שעשו ברוסית וגם יותר מחלקיכם אפילו. Cheers to me

פסיכומ

New member
שלום

שלום!אני חדשה בפורום.רציתי לשתף אתכם קצת בחוויות הפסיכומטרי שלי.בפסיכומטרי הראשון שלי קיבלתי :136-כמותי,144-אנגלית ו126-מילולי,סה"כ:.690 רציתי להתקבל לרפואה,והייתי בטווח המתנה.הוזמנתי לראיון,ואף עברתי אותו.אבל,למזלי הגרוע,הסף עבר את הציון שלי בכמה נקודות.ובסוף-לא התקבלתי.רציתי לשפר פסיכומטרי,בתקווה שהציון המילולי ישתפר.ואכן,שיפרתי.אבל-אלו היו הציונים שלי:147-כמותי,146-אנגלית ו...126-מילולי,סה"כ:718.אני רוצה להבין משהו,האם אני סתומה?למה את המילולי לא הצלחתי לשפר ולו בנקודה אחת?ועכשיו,כל אלה שקיבלו פחות מ-600,אל תחשבו שאני רוצה להתגאות .אני לא קיבלתי את הציון הזה מתוך חכמה עילאית,אלא בגלל שחרשתי.ותבינו אותי,שנה שעברה,הייתי מתקבלת עם ציון זה.לפני שנתיים,הייתי מתקבלת עם ציוני הקודם.מה יהיה שנה הבאה?מה עם שוב פעם אדפק?כ"כ מתאים לי שהשנה הסף יעלה דווקא ל719.(השנה,בשביל ממוצע הבגרות שלי,הסף עלה ל706).מה אעשה?ממש לא בא לי לעשות עוד פסיכי(כך אני קוראת למבחן המעצבן הזה).

למעלה