זה היה קצת תבוסתני. אני הייתי נשאר ואפילו נשאר מחוייך הם הקצינו את העלאק אושר שלהם לידה קרן במיוחד עם צחוק מאולץ בין שיר לשיר גרמו לה להרגיש אי נעימות כל מה שהם משדרים זה "אנחנו עכשיו ה-זוג של הבית" דניאל הראתה להם שהם הצליחו במה שהם רצו בכך שהיא קמה ועברה מקום. היא צריכה היתה צריכה להראות להם שכל זה עובר דרכה שהיא מספיק חזקה לשבת שם גם בזמן שהם שרים ברקע בצורה מוקצנת. היא עשתה לקרן את הלילה עכשיו קרן כולה מאושרת לראות את דניאל ככה
אהבתי מאוד איך שהיא ענתה להם מהספסל כי אם היא כבר קמה, אז שתגיד להם באמת למה. אחרים היו עונים שהכל בסדר ומעברים הלאה יפה שהיא העבירה להם באמת מה היא הרגישה. למרות ששוב כמו שאמרתי, אני בכלל לא הייתי קם. קרן היתה מפלצת שהיא היתה אופציה ב' בבית מסתבר שגם בעמדת הכוח היא מפלצת לא פחות
אבל זה בדיוק העיניין זה כן נוגע בדניאל. ולמרות זאת (בדיוק כמו שהיא עושה עם אתי) יש לה עיניין לשמור לקרן איזו נאמנות חולנית שלא ברורה לי בכלל... סתם לדוגמה, היא שקלה ללכת להתנצל ולספר לקרן שהיא דיברה עליה בזמן שהם היו בטיול עכשיו מזה השטויות האלה? 1. או שזאת אסטרטגיה ומשחק למצלמות 2. או שזה טימטום נראה שכאילו בשלב מאוד מאוחר בשמחק נפל על דניאל שהיא לא הבת הפופולרים בחוץ והיא לא ממש יודעת מה לעשות עם זה
לדעתי ההתנהגות שלה נובעת מבלבול היא כל כך מנסה להבין מה קרה פתאום שהקהל לא איתה, שהיא כבר לא יודעת מה לעשות ומתנהגת לא בטבעיות. אם היא רק היתה יודעת שהיא מועמדת להדחה כי ההפקה בחרה להתעלם לחלוטין ממנה ומאיתן בפרקים האחרונים. כאילו לא קיימים בוילה.
סיפרה על סבתא ברוריה שלה, הבנתי שדניאל איפשהו יכולה לקבל כל בנאדם (כן, גם בנאדם כמו אתי) ולמרות שהיא מודעת למגרעות הרבות שיש לכל אחד היא בוחרת להסתכל על הצדדים החיוביים שלהם. לגבי עניין הנאמנות- דניאל מטבעו היא בנאדם מאוד נאמן. כרגע היא לא סומכת במאה אחוז על אף אחד מהבנות בוילה אבל היא זוכרת לכל אחת מהם חסד נעורים. זה לא טמטום אלא אלי סוג של תמימות. לא סתם כל הבנים אומרים שאם רוצים "לעבוד על מישהי בווילה" דניאל היא הבחירה הכי קלה כי מאמינה לכל דבר.
לא סתם שמתי את התמונה הזאת של אתי ודניאל כביכול,כי את דמותה של אתי תופסים שם הרבה מצבים ודניאל די מבולבות ולא יודעת למי להאמין,מי דובר אמת או שקר ואיך לעזעזל הקהל מעדיף את האהבה המזוייפת של קרן וגב ולא את מה שיש בינה לאיתן,תאכלס היא צודקת בכל התחושות שלה כי כולם שם מחרטטים אותה בגדול!!
ואם לשבת לידם לא מרגיש לה בנוח שתקום ותלך, אם לנו קשה לצפות בהם תחשבו מה זה לשבת לידם. סך הכל היא אמרה להם שהיא צריכה קצת זמן לבד, איחלה להם לילה טוב ושרה איתם שניה לפני שנכסה I feel good היא בנאדם וכמה בנאדם יכול להיות מאופק שהוא רואה כזו צביעות ביחוד מהצד של גב. היא יודעת שגב לא מרגיש כלום כלפי קרן והוא סתם עושה הצגה.