שרשור ציפורי לילה

KEEK

Member
אני רואה את זה אחרת

לקום וללכת זה לתת תחושה טובה מידי לקרן סוג של תבוסתנות כמו שאמרתי. אם היא היתה נשארת היא היתה מראה שהנה אני עדיין פה ולמרות הזוגיות שלכם אני עדיין במקום שלי נשארת יציבה. איך שהיא קמה והלכה לפינה שידר משהו שהיא לא צריכה לשדר לקרן. קרן ראתה איך היא קמה בהפגנתיות והתמלאה באושר. אני יכול להבין למה זה מפריע לה אבל אני הייתי מסיים את הסיגריה שם, מולם. ואם הם רוצים לשיר ולשמוח מולי, שיעשו את זה הייתי מעביר להם את המסר שהנוכחות שלי בבית עדיין קיימת וקצת שמחה לאיד לא תשבור אותי שאני אתבודד ואתן להם את הבמה. היא לא צריכה להראות להם שהם מצליחים להוציא אותה מאיזון

דקל69

New member
לדעתי זאת היתה המחאה השקטה שלה

של "אני לא קונה את ההצגה שלכם" והזוגיות המושלמת. אכן, הצורה שבה נהגה היתה מאוד ממקום של נחיתות, לא יודעת אם היא היתה צריכה להיות צבועה, לחייך ולשדר שהיא מאמינה, מקבלת וקונה את הכל. מספיק לה שהיא מבינה שהקהל בחוץ כנראה קונה את זה, היא מבינה שמשהו לא כשר פה, אבל זה המשחק והיא צריכה לדעת להתמודד עם זה ברגע שגב הגיע זה ברור שהוא יחבור למישהי כי לבד הוא לא יקח את המליון.

meytula

New member
בהחלט!!!

הזיוף שלהם כל כך בולט שאי אפשר לשבת לידם או להיות בנוכוחתם. דניאל פשוט לא מבינה איך בוחרים בהם כזוג כשאין בניהם שום דינמיקה זוגית,מה שהיא כן מבינה שיש פה משהו לא אמיתי ומשהו מאוד מסריח

sivan513

New member
מוזר שהיא מאד פירגנה לזוגיות הזאת

עד שהיא עמדה להדחה והבינה שקרן חזקה ממנה

הזוג האגוצנטרי, שוכבים ושרים

דניאל מתיישבת על ידם לעשן והם מתעלמים לחלוטין מקיומה. דניאל המלכה, קמה ועברה לשבת על הספסל בפינה.

KEEK

Member
מאמי אין לך מה להיות מובכת

שההורים שלהם יהיו מובכים שזה הדבר שהם גידלו וחינכו

talibatata

New member
נכון, אבל בכל זאת אני מרגישה אי נוחות

כל פעם שהם על המסך. קשה לי להסביר את זה. הם לא עוברים מסך אצלי. התמונות שלהם יחד מאוד קשות לי לצפיה.

KEEK

Member
גם אני מרגיש משהו, אבל זה לא מבוכה

יותר בכיוון של צורך עז להקאה בחילה חזקה ובקיצור חלחלה בכל הגוף

גייל 7

New member
גם אותה זה לא הצחיק ..

אבל ההצגה חייבת להימשך ... עד שצדה רווק היא לא תתעסק בזוטות

הם מעשנים בשרשרת ובגלל שאין להם נושאים

לשיחה הם שרים. גם במשימה, כשהיו צריכים לשוחח על נושאים שהעלו בפניהם, הוא העדיף לשיר.

KEEK

Member
שדניאל הצטרפה לשבת לידם

קרן פתאום התחילה לצחוק בזמן השירה הקצנה של "האושר" המשותף שלהם בצורה שקופה ולא מנומסת

גייל 7

New member
אללה איסטור ../images/Emo2.gif../images/Emo178.gif../images/Emo67.gif

קרן וגב עקפו את בן ולי - - - הי בסיבוב ... הם ה"זוג" הכי, אבל הכי מעצבן שראיתי ... טוב, אולי חוץ מסער ואיילה ... רק כשהוא מחטיף לה וצובט אותה והיא מתלבטת אם לפרוץ בבכי או לצחקק - רק אז יש לי קצת נחת
אני בטוחה שגם אמא שלה מבסוטה ...

דיי3

New member
אין מה להאשים או להזדעזע מאתי. כולנו יודעים ש

שהיא מאותגרת נפשית. אני מאשימה את יוני בעיקר, גם בן, איתן, דניאל, אורן, כולם מבינים שהבחורה מזיקה לעצמה ולאחרים. בכל זאת יוני מגבה אותה ואפילו חבורת איתן מעדיפים את אתי על פני אורטל בגמר. אז עקרונות אין להם. לצערי, אתי תתעורר ותקבל אגרוף בבטן מהמציאות המרה. לדעתי יוני לא היה צריך לגבות ולעודד אותה. כולם סולחים ומוותרים לה, ככה מתמודדת בחורה בגילה עם העולם? אני מניחה שגם בחוץ מוותרים לה, "כי לא רוצים להכנס לפה שלה". מה שחשוב זה לסמס לאורטל כמה שיותר בהדחה הבאה, כדי שלא תהיה נתונה לחסדי הבנים , כי הם יעיפו אותה. בפעם האחרונה קרן הובילה, נראה לי שהפעם להיות שנייה לא יהיה מספיק טוב.

למעלה