שרשור ציפורי לילה

pink panther7

New member
איזה ג'יפה קרן נראת עכשיו

היא והנרקומן בדימוס מביאים לי את הסעיף

ShirFe

New member
וואו, נראה לי שהריאליטי הזה איבד כיוון.

מהצצה חטופה בפרומו האחרון אני מבינה שכולם שם כבר מסודרים בזוגות? זה לא ה- worst case scenario של ההפקה? כאילו.. מה זה משנה עכשיו מי יעוף ומי ישאר? איתן סגור עם דניאל כבר המון-המון זמן. גב סגור עם קרן. וכל השאר גם כן סגורים מסתבר, למרות שממילא לא עניינו אף אחד. {גילוי נאות- אני קצת מתגעגעת לתקופת הדייטים ולמתח שהיה בין הבנות על לבו של איתן}. אז בעצם הדבר היחידי כרגע שאמור למשוך את הצופים זה האינטריגות המטופשות שקורות שם בין בני הזוג? {הלו התבלבלתם! אני לא ורדה רזיאל ז'קונט, זה לא מעניין אותי!
} ומה הסיפור של להכניס בנות חדשות ולתת להן זמן מסך מיקרוסקופי? מה הפלא שהמסכנות עפו אחת אחרי השניה. חוץ מזה, מישהו כאן באמת הופתע מכל ההדחות האחרונות? אני ממש לא צופה אדוקה, אבל זה לא מונע ממני לנחש אחת אחרי השניה את ההדחות הצפויות. לצורך העניין, ההדחות הבאות הן: חן-אתי-ליהי. והמצחיק הוא שעל פניו, הריאליטי הזה אמור להיות פצצה. לקחת שני רווקים מבוקשים (
), ערבבת אותם עם 20 בנות שנראות טוב = מתכון מנצח. לא? אז בשביל להוסיף פואנטה לשרשור הזה, אני אשאל: מה לדעתכם חסר? מה לא דופק? מה גורם לאחוזי הרייטינג הנמוכים ולשיעמום-עד-כדי-זפזופ-ל"צחוק מעבודה"? האם אלו המנחים שהגיעו מעולם הרדיו ולא יודעים לקרוא מהפרומפטר בלי שזה יראה מזוייף? האם זהו דמיון היתר ל "האח הגדול" שמעיב על הצופים וגורם להם לאנטי. האם זאת הכרס של איתן. האם אלו השיניים של דניאל. האם אלו השיניים של איתן. האם זאת הכרס של דניאל. (האם זה האף הפלסטי משהו של ליהי?
) האם זאת העובדה שבאורח פלא אתי שורדת למרות שמעולם לא היה לה סיכוי עם איתן nor with גב וכל הוילה שונאת אותה. (אותי זה ממש ממש מעצבן!) הכל ברוח טובה, הא?

דברים שלא תראו על קרן שחם ב "דור הבא 24/7"

1.קרן שחם ממררת בבכי בחדר המקלחת של הבנים אחרי הריב ה1 עם אתי חזן אותו ריב שבו אתי חשפה את ערוותה ברבים ,קרן פשוט עברה התמוטטות עצבים שנובעת עקב הסרת מסיכה. 2.הטיפול הפסיכולוגי שעברו קרן ואתי אצל איריס בלחץ ההפקה באותו טיפול שבו ההפקה ניסתה להשלים\לפייס בין השתיים מתוך דאגה בעיקר לקרן אתי הטיחה בקרן דברים קשים מאוד על התנהלותה של קרן בחודש וחצי הראשונים של התכנית,כמובן שההפקה בחרה לא לשדר קטעים שיכולים לפגום באהובתם קרן. 3.אי אלו דברים קטנים שמתווספים בסופו של יום לדברים אקוטיים שמשנים התנהגות של בן אדם-שיחות הדרכה של דניאל חברו של גב לקרן באותו דייט ארוך בפארק,מפגש עם אימא של קרן שלא שודר במלואו,סמסים ידידותיים מאוד עם ההפקה,וחוסר רסן מוחלט בחופשה ביוון שאני לא אתפלא שהיתה בו גישה לאינטרנט ואפילו שיחות לבית. 4.במשימת ההורים קרן רוצה להצטייר כרגיל טובה בעיני הצופים ולכן ניגשת בצעד מושכל מאוד ואסטרטגי מאוד לדניאל ומציעה לה להחליף איתה את הפרס שכך דניאל תוכל לפגוש את אימא שלה,באותה נקודת זמן דניאל נחשבה לחזקה ביותר בחוץ,כמובן שדניאל סירבה בנימוס אבל העיקר פה הוא שלחברתה הטובה ביותר כביכול ליהי קרן לא הציעה את ההצעה אלא רק ניחמה אותה במילים ריקות. וארבעת דברים אלו הן רק טיפה בים של נהר שמוסתר ומנותב לכיוון אחר לגמרי על מנת שיקירתם וחביבתם של מוטי רייף וגיא המאירי תזכה במיליון יחד עם הג'וקר שהכנסיו ספיישל עבורה גב. אנשים הכל מכור פה מראש עוד מלפני 3 חודשים בלילה אלכוהלי במיוחד "בגלינה" ההפקה מעולם לא לקחה בחשבון שאיתן יתאהב במישהי אחרת חוץ מקרן בתכנית ובטח שלא בדניאל לכן אין טעם לסמס בכלל ,הדבר התוצאות ברובן נקבעות על ידי תוכנות מיוחדות שמאפשרות לשנות הצבעות בוואלה תקרו כתבה מסוף השבוע של אבא של תמר יהלומי מכוכב נולד ותבינו יותר. ה מ ש ח ק מ כ ו ר

תודה,האמת שכחתי עוד שני דברים על קרן...

1.העליהום הנוראי שהיא אתי וליהי עשו על לירון בתחילת התכנית עליהום שלא שודר מעולם במשדר המרכזי. 2.השיחה של חברה של קרן עם גב שכנראה תשודר מחר אחרי איחור של שבוע ימים ותהיה ערוכה באופן פלא בצורה מאוד מחושבת לאור ההתפתחויות שעברו מאז.

dindan84

New member
אלי - תעלה את זה בבקשה בראש שרשור חדש.וסוזי :

סוזי - מה קורה עם שרשור לילה? בלאגן היסטרי כאן תודה

24שעות1

New member
המשחק אכן מכור למי שסיים להפקה אחרי חודש

את הפורמט. ההפקה היתה צריכה לומר אדוני יש עוד זמן לסיום הפורמט שחק עוד חודש לפחות ואם לא הפרס הוא לא שלך גרם להם לנזקים כספיים ,

האשמה היחידה של אורבך שלא בחר מה שההפקה

רצתה וכיוונתה אותו לבחור את קרן. מה לעשות שגם הוא מבין טוב מאוד מי אמיתית-דניאל ומי זיוף-קרן.

24שעות1

New member
אלי - שיבחר מה שרוצה

רק שיחליט על בחירתו אחרי חודשיים במשחק ,מבחינת המשחק התוכנית ההפקה מה שתרצה או לחילופין - קיבל החלטה אחרי חודש סיים את המשחק מבחינת הרווק יאמרו לו - אדוני אתה מחוץ לפרס ונראה אם אז היה מסיים להם את המשחק אחרי זמן קצר

KEEK

Member
מצאתי משהו חיובי אצל גב

שלא תגידו שאני לא סובל אותו על עיוור - יש לו טעם טוב במוסיקה. זהו. רק את זה מצאתי לחיוב.

למעלה