וואו, נראה לי שהריאליטי הזה איבד כיוון.
מהצצה חטופה בפרומו האחרון אני מבינה שכולם שם כבר מסודרים בזוגות? זה לא ה- worst case scenario של ההפקה? כאילו.. מה זה משנה עכשיו מי יעוף ומי ישאר? איתן סגור עם דניאל כבר המון-המון זמן. גב סגור עם קרן. וכל השאר גם כן סגורים מסתבר, למרות שממילא לא עניינו אף אחד. {גילוי נאות- אני קצת מתגעגעת לתקופת הדייטים ולמתח שהיה בין הבנות על לבו של איתן}. אז בעצם הדבר היחידי כרגע שאמור למשוך את הצופים זה האינטריגות המטופשות שקורות שם בין בני הזוג? {הלו התבלבלתם! אני לא ורדה רזיאל ז'קונט, זה לא מעניין אותי!
} ומה הסיפור של להכניס בנות חדשות ולתת להן זמן מסך מיקרוסקופי? מה הפלא שהמסכנות עפו אחת אחרי השניה. חוץ מזה, מישהו כאן באמת הופתע מכל ההדחות האחרונות? אני ממש לא צופה אדוקה, אבל זה לא מונע ממני לנחש אחת אחרי השניה את ההדחות הצפויות. לצורך העניין, ההדחות הבאות הן: חן-אתי-ליהי. והמצחיק הוא שעל פניו, הריאליטי הזה אמור להיות פצצה. לקחת שני רווקים מבוקשים (
), ערבבת אותם עם 20 בנות שנראות טוב = מתכון מנצח. לא? אז בשביל להוסיף פואנטה לשרשור הזה, אני אשאל: מה לדעתכם חסר? מה לא דופק? מה גורם לאחוזי הרייטינג הנמוכים ולשיעמום-עד-כדי-זפזופ-ל"צחוק מעבודה"? האם אלו המנחים שהגיעו מעולם הרדיו ולא יודעים לקרוא מהפרומפטר בלי שזה יראה מזוייף? האם זהו דמיון היתר ל "האח הגדול" שמעיב על הצופים וגורם להם לאנטי. האם זאת הכרס של איתן. האם אלו השיניים של דניאל. האם אלו השיניים של איתן. האם זאת הכרס של דניאל. (האם זה האף הפלסטי משהו של ליהי?
) האם זאת העובדה שבאורח פלא אתי שורדת למרות שמעולם לא היה לה סיכוי עם איתן nor with גב וכל הוילה שונאת אותה. (אותי זה ממש ממש מעצבן!) הכל ברוח טובה, הא?