שרשור ציפורי לילה

שאפולי

New member
וואי לגמרי

כאילו, יש מלא רגעים שמתאימה בול נשיקה והיא כאילו ל אמגיעה- זה הדבר היחיד שיוכל לשכנע אותי שקמצוץ מהכל אמיתי כאילו איזו נשיקה חמה כזאת ספונטנית הדדית. היא לא מגיעה.

שאפולי

New member
מאחלת לך חבר אמיתי כזה

אם את רואה בזה משהו טוב- מאחלים לך כולנו מליבנו האכול

בוףברכה

New member
איזה שיר רומנטי שר גב..לקרן..../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

בואי שבי..על...ה-..
..שלי..

דקל69

New member
קרן וגב מבסוטים, צוחקים על הצופים, הוא

אומר לה איזה הזוי זה רק הייתי צריך לבחור במישהי, כאילו כל מה שהיה צריך זה שאחבור אלייך והכל יהיה כ"כ קל, והכי מצחיק הוא אומר לה "העיקר שאת פה איתי, ושניהם נקרעים מצחוק כמגניבי סוד. זה כ"כ לא אמין, מילה הם לא החליפו ביניהם, שעה הם שרים לאור ירח, מגניבים נשיקות כפויות, לא נעימות, לא משדרים תשוקה ובטח לא אמינות והכי מצחיק שיש אנשים שקונים את ההצגה הזאת. ברגע שהם נאלצים לדבר ולו מילה ביניהם כל העליצות מתפוגגת. מעניין למה במשך שעה אפילו נשיקה אחת רומנטית או עם תשוקה לא היתה ביניהם. הם ממש מנסים לשדר ולהחצין את הזוגיות.

שמתם לב שהוא תמיד מחבק לה את המותניים

לעולם לא מתכרבל בחייקה. מפחד שהיא תנסה לנשק אותו באמת....

טלומרז

New member
גב מאכיל את קרן בפיסות מידע שגויות

1.השיר "תותים" של ערן צור נכתב ע"י יונה וולך ולא ע"י ערן צור (כבודו במקומו), כך שלהגיד עליו על סמך זה שהוא לא דופק חשבון- טעות. 2. סולן הארנבות לא לקה במיתרי הקול בלבד, אלא חלה בשיתוק בכל הגוף באופן שאפילו לנשום לבדו לא יכל והיה מחובר למכונת הנשמה. מדובר בתסמונת גיליאן ברה.

טלומרז

New member
גב מאכיל את קרן בפיסות מידע שגויות

1.השיר "תותים" של ערן צור נכתב ע"י יונה וולך ולא ע"י ערן צור (כבודו במקומו), כך שלהגיד עליו על סמך זה שהוא לא דופק חשבון- טעות. 2. סולן הארנבות לא לקה במיתרי הקול בלבד, אלא חלה בשיתוק בכל הגוף באופן שאפילו לנשום לבדו לא יכל והיה מחובר למכונת הנשמה. מדובר בתסמונת גיליאן ברה.

ela501

New member
הנה דניאל אתי וחן מטנפות על קרן

מתאים לדניאל שהיא בפניקה לעשות את כל הטעויות האפשריות

כן.

כולם בפניקה. מדהים שאת הרפש הזה אתם רואים, אבל את החרא שיצא מקרן מהשבוע השני והלאה, אתם לא רואים. מדהים מדהים!

andy181

New member
לא נכון- דניאל אמרה שהיא מנסה להבין למה היא

מועמדת.. אתי וחן מנפחות לה את הראש על המעשים של קרן ועל זה שגב חזק בחוץ.

meytula

New member
בכלל לא נכון

לפחות אם אתן אומרות משהו תביאו ציטוט או משהו ואל תשכחו שאתן לא היחידות שצופות

יש לך ציפיות גבוהות מנרקומן לשעבר טלומרז,חחח

אם גב באמת צרך סמים קשים מאוד כמו שהוא מספר שנים רבות אז קרוב לוודאי שכמה תאים במוח שלו ספגו פגיעה עקב הכימיקלים שנצרכו. הפרטים במקרה הנ"ל לא כל כך חשובים המהות וההתנהגות יותר להשערתי גב התחיל לזמר במזרחית כבדה לא סתם ולא כדרך אגב וגם לא כמחווה לידידו השמנמן רוחן שידוע כאוהב עופר לוי שרוף. גביק שלנו מתחיל להריח את הסוף וכאחד שכבר נכווה ברותחין פעם 1 הוא יודע טוב מאוד שאחת מהדרכים להתקרב לעמך ישראל היא לזמר במזרחית. הבן אדם שמר את האינטימיות(אם אפשר לקרוא לנשיקות יבשות אינטימיות) לסוף וגם שומר את המוצי קוצי,ושירה לקהל רחב לסוף. למרות שיש מצב שכבר בפרק מחר ניווכח הם עושים יותר אני לא אתפלא במיוחד לא עם בחורה כמו קרן צפו להמון דבק בשבוע האחרון בין קרן לגביק,יש
ביום ראשון הבא.

pola 123

New member
קרן

קרן לא משנה לה עם מי לשכב העקר להגיע לגמר היא הייתה עושה את זה גם עם יוני עם הוא היה הרווק רק לזכות מוכרת את גופה בזול וגב מקבל בחורה ששכבה שבועיים לפני עם איתן ומאמין לה שהיא מאוהבת בו אוכלתה

פולה גב לא טיפש הוא לא מאמין לקרן בשיט ואני

לא אתפלא אם בכלל גב לא נפרד מחברתו בחוץ. הכל עניין של סחר-מכר יש 500 אלף שקל שממתינים לו עבור עבודה של חודש.בהחלט סכום נאה ומשתלם יש בחורה לא מכוערת בכלל להעביר איתה משחק יפה של זוגיות למצלמה והופ הכסף בבנק. גב קולט אנשים טוב מאוד הבעיה שהוא לא קולט את עצמו ופה הוא נופל כל פעם מחדש.

דידי 9

New member
טרקאי מתחזק פה מעצבי דיעה-לשטיפת מח!!זה

נודע לי באופן אישי, זה לא רק פה-שימו לב לזה, ואני רצינית!!! שאף אחד לא יסיט אתכם ממה קורה באמת. הוא השקיע הרבה כסף, במעצבי דיעה!!! אסור היה לי לדבר על זה-אני לא מתאפקת. חובתכם לדעת את האמת.

שומעים את הריכולים של דניאל על קרן,

היא מתלחששת מתחת לסדין עם אתי ,שלקרן יצביעו מעריצי גב כי קהל שיש לו מוסר לא יצביעו לה.

למעלה