שרשור ציפורי לילה

goodpink

New member
אורן התגלה כתרחן והמקבילה של ענבר

חסר אינטלגנטיה ריגשית ולא חכם במיוחד שלא לדבר על הצעד המלוכלך שעשה באי חוכמתו או לא יודעת מאיזה סיבה. נמאס כבר מהתלונות שלו שנמאס לו מהבנות מהתגובות שלו שלא רוצה להביע רגש...מהבריחה שלו מכל דבר שהוא משמעותי ובעל עומק רק FUN ואת הגסות שלו שהוא נוגע בנשים כמעט בכל סיטואציה אורטל אומרת לו שהוא הכאיב לה.

goodpink

New member
סיפר לגב שדיברו עליהם שהם לא היו אבל כל פעם

שהיה משהו שלילי הוא לא היה חלק בזה. כלומר חשף דברים שהבנים דיברו בינהם. לא היתה לו שום סיבה בעולם להגיד את הדברים האלו לגב חוץ מזה שאמר לגב שמאוד התגעגע אליו וכיף לו איתו וכו' בסדר מובן אבל הוא החבר של איתן תראה קצת לויאליות וזה מאוד צרם במיוחד לאור העובדה שהוא אמר לאיתן שהוא מזניח את הבנים ואמר לדניאל שהיא אובססבית בנוגע לאיתן ומבטלת את עצמה. דברים שלא נכונים עובדית ודברים שהוא מביע מתוך התפיסה הסובייקטיבית שלו על היחסים שלו עם אנשים ולא מה איתן היה רוצה או איך איתן ודניאל. GET A CLUE MAN אין לו מושג! די כבר נמאס ממנו ומהתלונות שלו הלקניות שלו הטון דיבור שלו וכו' הוא הפך להיות תרחן כמו שענבר התגלתה ככל שהראו אותה יותר והיא תפסה יותר ביטחון

adiyon2

New member
וזה שסיפר לגב שכולם מלבדו ריכלו עליהם

זה ממש לא ברור לי

אני לא ידעתי את זה ../images/Emo12.gif

אז אולי פחות חכם ממה שחשבתי ולא נשאר לי אפילו בנאדם אחד לסמפט בתוכנית הזאת
מה קרה לליהוקים הטובים של ערוץ 10 ?

izmeral1

New member
היי גם וגם.. אורן מזוייף הכי הכי......

אוהבת אותו ללא האבחנה שלו. החסרת טקטיקה. הוא אתמול הצהיר שהיה מאוהב בדניאל. ואף אחד שם לא . מראה שזה הסיפור. היו פה כמה שאמרו כאשר איתן לא היה סגור. על דניאל. אז אורן ידע לאסוף את הפרורים. כך אסף את אורטל על הדרך. נכון שהוא נמשך הרבה לאורטל. אבל לדניאל היה הרבה יותר מעבר. המביןן - יבין. . ואורן התיחל להריח את הסוף.קצת למען אורטל ללא סגור. וזה ההתהגות שלו הזוי< למה הציאה שלו אתמול מהארון חחחחח על איתן ועל דניאל. לא במקום. מפריע לו הקירבה החזקה? של איתן ודניאל. חבר תענה לי. ובאמת מהלב לרגכ. - האם כך אתה מחזיר לחבר טוב שלך. וכמובן בזכותו הוא שם איתן הוא בחר בחברים לחוויה ולצוות הפרלמטרי שלו. ואיפה אורן כאן נמצא תומך בגב מבלי לדעת? כנ"ל גם בקרן. -לדעת ששני אלה הם האויב של איתן. אויב.במובן התפקיד.? משחק של העונה.והתוכנית. משהו הזוי כאן החברים של איתן נגדו מבלי להרגיש - וההפקה לא רומזת דבר לאיתן. ומה נשאר שבוע ויום. בושה להפקה ויחד לחברים של איתן. נכנסו באמת להנות. וכמובן שחכו שהם לחברים.. שבוע טוב
לך ואני מכירה אישית את אורן.
הוא ובני המשפחה שלו אנשים מאוד טובים פשוט הטליוזיה עושה שמות...?.

izmeral1

New member
גם וגן ועוד חמוד כן בחור טוב אורן-אין קשר...

האם איתן לא בחור טוב. אז הם באים מבית טוב ומאוד טוב זה לקבל אינדיקציה טובה וללכת עם זה. אבל כאן יש לנו גברברים? ובנבנות. וזה מבלבל. את הכול? למעשה. האדם טוב.אבל לא למשחק ההזוי בבית. ואם תשאל אותי. יש בזה קצת אמת. כי האדם הוא בנאדם לפני הכול. מתאהבים. ולפעמים זה הולך עד הסוף. ולפעמים אין מה לעשות עם זה. ואלפיי דוגמות בעולם יש לנו. ואמת כאן זה חלק מהמציאות. לא הלתבלבל. ראליטי זה לשפוך ולחשוף מהחיים שלך. וגם וזה חלק. אז מי שלא מבין מה זה ראליטי. חבל.. נכון המטרה גם לשם סוג של תפקיד או אפשר לראות בזה משחק התפקידים? וכמובן זה אמיתי. וכן מציאותי. דוגמה קטנה. לחשוף שאתה? סובל מהפרעת אכילה.שזו מחלה. האם זה לא אמיתי לספר על החוויות שלך או חלק מהחיים זה לא אמיתי אמיתי. רק שכאן זה לא סרט. ולא מחשק של תפקידים ובמי. זה תוכנית החושפת הרבה עם חוזה. המתבקש לתפקד קצת למענם...חלק גדול מזה למענם. אנשים מסכימים. והשאר. מובן. .( על אדם טוב רואים זאת מיד גם באבחנה מבית טוב. אורן כך חונך. הוא גם הראה שהוא קצת מיושן. בהתנהגות שלו. אמר בפרוש בחורה צריכה לתת ולדעת את מקומה בכבוד. האם זה לא אמיתי. זה לא סרט זה מציאות והבית המצב שם מבלב את רובם. לחיות בסוג של הסגר. גם וזה חופשה סוג של. עדיין לא אומר שזה קל וחופשי. אני לזה הייתי קראת בית באי סגור..וכמובן לא ליד הים. אי בדימיון . וללכת עם הדימיון. ואורן קשה לו שם?)))))))) וחבר צריך גם קצת להיות למען החבר.
מקווה שהתגובה מסדרת את כול השאלות שלך? חמודי ולילה טוב לך
וכמובן שבוע מבורך בבית בעבודה בכלל. מעבר חד. הצד הזוי קרן וגב חבל עליו.. נתן לנו קצת כאב ראש לשמוע שאהובת" ליבו בחירת ברירת המחדל שלו. היום הוא סיפר על זה. אחרי השירה הוביל את החבילה יפה למטבח ועשה סויץ' למיטה שלו לילה טוב לחבילה. השאר לא בעיסקה. איזה יוון ואיזה בטיחה וסבטוחה וסמרבוחה. ההפקה תעלה על רק באיחור חבל. החברים של קרן בפייסוק מקללים את דניאל. האם אלה סוג של מה. אני מיד מסירה ומודיעה על הרס וביזיון של הפייבוק.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אי אפשר לשמוע במיוחד את אתי היא עושה חור בראש עם כל הצעקות שלה

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאפילו מאלה שאני אוהבת נמאס לי

דידי 9

New member
קרנף,דניאל מכוונת את אתי כרגע!אינטרס משותף אז

מה שאתה רואה כרגע באתי-זו הכוונה של דניאל. היא מסיטה אותה ללכלך על קרן, כדי שלא היא תהיה זו שתשמיע את הדברים:) שתיהן מגעילות! בקיצור.

א. הקרנף הוא קרנפית ../images/Emo6.gif

ב. את צודקת, דניאל משתמשת בבנות האחרות כדי להוריד את אורטל וקרן שמאיימות עליה.

למעלה