שרשור ציפורי לילה

sivan513

New member
לא הבנתי למה החפירה הזאת

אתי לא בגמר, אתי כן בגמר, יוני יעשה הכל כדיי שהיא תהיה בגמר זה אומר שיש עוד הדחה? ולמה הם אומרים עוד 5 ימים? הגמר יום שלישי?

דקל69

New member
הגמר הוא הראשון הבא 25.9, מחר מישהי

מודחת אבל הם משוכנעים שתהיה עוד הדחה אחת מפתיעה לפני הגמר, כנראה בשלישי הקרוב. מבחינתם הגמר מתחיל החל מיום שלישי (ההדחה האחרונה9 וכך נותרו משלישי עד ראשון הבא רק 5 ימים וכל מי שיעבור את ההדחה של יום שלישי כבר הגיע לגמר. לא יודעת מאין הבטחון בהדחה הנוספת, הם דיברו על זה לפני שעה קלה בבטחון ובידיעה. יוני יעשה הכל בכדי שאתי תהיה בגמר, אבל הוא יודע שיש 2 בחורות שלא יכולות להיות לפני אתי ואלו דניאל וקרן, האופציה הנוספת עבורם היא אחת מ- 3: אתי, ליהי ואורטל שלכל אחדת מהן יש נקודות לזכות למה תגיע לגמר (ליהי בגלל בן, אורטל בגלל אורן אם זה מספיק עמוק ורציני הקשר ואתי האופציה השלישית בגלל שמשום מה כולם משוכנעים שמגיע לה).

meytula

New member
דקל לאן נעלמתתת??

גם לי נראה שתהייה הדחה ביום שלישי

דקל69

New member
אני פה עכשיו, מה שלום דניאלי הקטנה

המקסימה? תמסרי לה
האמת שהייתי עסוקה וגם קצת נמאס לי מהתוכנית, אבל אני צופה ומתעדכנת שיוצא לי. הם מדברים כמו בוודאות שתהיה הדחה נוספת ומפתיעה לפני הגמר, לא ברור אם אלו השערות שלהם (כפי שהיו עושים באח הגדול) או שיתעדכנו את הרווקים בענין. השאלה אם הקהל הוא שידיח במתכונת רגילה או שהפעם הבית או הרווקים ידיחו. אני הייתי בטוחה שתהינה חמש בנות בגמר, אבל מצד שני לא יהיה מה לשדר בתוכנית בשלישי ובטח לא בחמישי אם לא תהיה הדחה נוספת. למרות שאם כבר צריכות להיות בגמר או 3 או 5, 4 זה מספר טיפשי כי יש 2 זוגות ו- 2 כאילו שלא עם הרווק ויש להן הזדמנות לזכות.

meytula

New member
דניאלי מתוקה אמיתית,גודלת מיום ליום..../images/Emo99.gif

גם אני לא מזמן עשיתי הפסקה מהכל מהתוכנית ומהפורום וחזרתי עם אנרגיות מחודשות.אין כמו הפסקה מידי פעם מהתוכנית הזאת אני חושבת שתהייה הדחה מפתיעה שהפעם איתן וגב יבחרו את המתמודדות להדחה והקלה יחליט את מי להדיח כמו שהיה בתחילת התוכנית

דקל69

New member
וגם אם לא זה לא נורא, היא עלתה מעט אבל

עדיין היא בגדר הנורמה. העיקר שהיא לא מרעיבה את עצמה. היא בטח תחזור לעשות ספורט ואז הכל התאזן, גם שעות הבטלה הארוכות כרגע גורמות לה להתעסק עם אוכל בחוץ זה יהיה שונה.

גייל 7

New member
מיטל ../images/Emo140.gif

את כל מה שדניאל תוריד היא תתרום בשמחה לדידי .... התינוקת שלך מקסימה
מזל טוב

למעלה