שרשור ציפורי לילה

אתם כנראה קולטים דברים בטלפטיה

כי דניאל מאוד פאסיבית בשיחה , אתי לא צריכה אף אחד כדי ללכלך על כל מה שזז.

דידי 9

New member
עכשיו קרה הדבר הכי יפה שיש! אורטל ש

שמעה את דניאל מרכלת על קרן, ולחשה לאורן שבא לה כבר לצאת כי לא מתאים לא כל מה שמתכננים כאן! ושהיא לא מוכנה ולא נוח לה להיות חלק מזה! אנשים-אני מתה על אורטל! זה מבחן האמת-עכשיו, שטרקאיכס איכס איכס-נכשלה בו בענק והראתה את פרצופה האמיתי! אורטלי מתים עלייך! רק תמשיכי ככה כל השבוע ואל תכנעי לריכולים ולרוע של טרקאיכס!!

דקל69

New member
דידי, כשהיא דיברה על החוץ היא דיברה על הזוגיו

שלה ושל אורן שאם יקרה משהו הוא יקרה בחוץ. מלבד זאת היא הביעה תרעומת על הקשר שלהם שהם לא נמצאים יחד כל היום (מה זה רציני, איזה מין זוגיות זו, הם מטר אחד מהשני). בכל מקרה אם היתה מדברת על דניאל אז היא חוטאת באותו ענין שלשמו היא "מגנה", אבל היא לא עושה זאת, אני בקושי שומעת אותה מרכלת ובטח לא מתלכלכת.

דידי נשמה, מבינה שאת שונאת את דני, אבל יש עוד

אנשים שצופים, וזה שאת לא מדייקת בלשון המעטה, ואפילו מסלפת מאוד מאוד צורם. אני באופן אישי לא סובלת את קרן ואורטל, אבל לא מצליחה גם אם אני רוצה לסלף ולכתוב בצורה בוטה עליהן. לגבי הגמר, קחי בחשבון שיש מצב שדני תזכה (תאמיני לי שאני לא סתם כותבת את זה...)

דיי3

New member
דידי חמודה, אורטל דיברה על מערכת היחסים

שלה ושל אורן. היא אומרת שהוא מאוד חשאי, מתחשב בכולם ורוצה שהם יפגשו רק אחרי כיבוי האורות והיא לא מוכנה לזה. היא הוסיפה ואמרה שאם זה כך שהוא מרוחק ממנה כל היום, לא חם ומבין, אזי הטוב ביותר יהיה שהם ינסו בחוץ. זה רק מראה שהיא לא פועלת מתוך אסטרטגיה, לא חוששת להתעמת עם אורן ומתחנפת כדי שיהיה המליץ יושר של אצל הבנים.

meytula

New member
יוני חופררררררררררררררררררררררר

אבל מקווה שזה יעזור הוא צודק,אתי צריכה להעביר את השבוע האחרון בכייף ולא בריבים עם קרן.כי היא סתם תתן לקרן עוד יותר במה להיות ה''נפגעת'' ''המסכנה '' וה''אצילית''

שאפולי

New member
../images/Emo243.gifנפתחו אלבומים לזוגות בוילה../images/Emo243.gif

מוזמנים לפוצץ בתמונות לפני הגמר: איתן- דניאל קרן-גב ליהי-בן אורן-אורטל יוני-הבלוטה אתי והפיצול הנחתי שחן לא תהיה רלוונטית מחר.......

meytula

New member
כבר העלתי של אורטל

ותכף 300 תמונות בתקייה של איתן ודניאל

meytula

New member
צליל העלתי 300 תמונות של איתן ודניאל לאלבום

אם יש לך מה להוסיף תעלי גם

meytula

New member
שלב ראשון

למעלה כשאת בעמוד הפורום יש תקיה ''אלבומים'' את נכנסת לשם

meytula

New member
שלב שני

נכנסת לאלבום של איתן -דניאל כפי שאת רואה כבר יש שם 295 קבצים שהעלתי

meytula

New member
שלב רביעי ואחרון

את בוחרת את התמונות שאת רוצה להוסיף וגוררת אותם למטה לקוביה הלבנה השניה ,הריקה ולוחצת למטה''הוסף תמונות'' לנוחיותך תעשי תקייה מסודרת שממנה את רוצה לעלות את כל התמונות זה מקל

למעלה