שרשור שאלות לסופר רונן דוד

מ ה פ כ ן

New member
טיפולים...

בזמן ההתקפים טופלתי בבתי חולים רגילים ופיסיכיאטריים.פעם לא האמנתי בפסיכולוגים, היום אני חושב שאם יש כימיה עם הפסיכולוג, ניתן להשיג מהטיפול דברים רבים מאד.אני מפנה אצבע מאשימה כלפיי הצבא, שלא טרח ליצור איתי קשר אחרי מה שקרה לי ולאחר שהביא לשבירתי במילואים ולראות אם אני בכלל בחיים כיום.וכלפיי אישתי הראשונה שלקחה את הרגליים וברחה במקום להישאר ולתמוך כפי שאני עשיתי בשבילה.בעיקרון דיי השלמתי מבפנים עם הגופים הללו.אני גם מפנה אצבע מאשימה כלפיי הרשויות השונות שאני נתקל בהם כל פעם מחדש ושטורחות להזכיר לי בכל מיני התקלויות שונות שאני נפגע נפש ושיש עליי סטיגמות שונות.תוכלי להיכנס ליומן שאני מנהל באתר BeOKעל מנת ללמוד עוד על ההתמודדות שלי היום...

את כל השאלות כבר שאלו

כבר קראתי את הספר, ואף נתתי ביקורת בפורום ספרים. אז באתי רק לאחל לך בהצלחה בראיון בממכירת הספר בחיים.

מ ה פ כ ן

New member
מידע נוסף...

לכל מי שמעוניין במידע נוסף, יש מאמרים מצויינים בקשר לאיך להוציא ספר לאור. מי שמעוניין במידע ממני, ניתן להשיגו או בבלוג שלי בכרטיס האישי או בקישור ל- BeOK שנתתי קודם. ניתן גם לפנות אליי במסרים, או במייל: [email protected] ואנסה לענות ולעזור כמיטב יכולתי.

mirav101

New member
איך מגיעים למידע בקשר להוצאה לאור

לא נתת את הכתובת של המאמרים...והמון המון תודה לך על התשובות!!!

מ ה פ כ ן

New member
הוצאה לאור - ויקיפדיה

הנה קישור לערך הוצאה לאור מתוך ויקיפדיה. מאמרים נוספים ניתן למצוא בפורומים לכתיבה יוצרת כאן בתפוז או ב- Ynet

מ ה פ כ ן

New member
דברי פרידה...../images/Emo140.gif

היה לי העונג להתארח בפורום. ברצוני להודות תחילה לבן חורין שאיפשר לי את הבמה לענות על השאלות החכמות והמעניינות שהצגתם בפניי. תודה לכם הגולשים על האירוח בפורום כתיבה יצירתית פסיכולוגית. ולסיום, כולי תקווה שהספר "פסיכופריחה" יהיה הסנונית הראשונה בדרך הקשה להסרת הסטיגמה מעל פגועי הנפש בישראל, דרך לה אני שותף מזה תקופה כחבר ועד בארגון מל"מ - מתמודדים למען מתמודדים, ארגון נפגעי הנפש בישראל מיוזמת צביאל רופא והמהווה את אירגון הגג של נפגעי הנפש בישראל. אני מבטיח להמשיך ולבקר כאן בפורום בעתיד. תודה ולהתראות...

semes100

New member
הרבה תודה ובהצלחה עם הספר

אני מאמין שעוד נשמע עליך!!!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
האירוח הסתיים-אני רוצה להודות

למהפכן ששיתף אותנו בצורה ממש יפה וענה לכל השאלות בצורה מלאה. תודה גם לגולשים שהיו כאן במהלך האירוח-הסיפור של המהפכן מוכיח שאם תרצו אין זו אגדה....

למעלה