שרשור שאלות לשלומית כהן אסיף

לדודי

מספר שירים שלי מודפסים על חולצות, ביניהם השירים "נשיקה בכיס", "בתוך הלב", "לפעמים אני חושב". אני לא יודעת היכן ניתן להשיג אותן. היוזמה באה מבתי הספר או מהגננות. יום אחד הלכתי ברחוב, ראיתי ילד לבוש חולצה שחורה עם אותיות אדומות. מספר גננות שלחו לי חולצות עם שירים שלי. ודאי שצריך לבקש רשות, אבל לפעמים שוכחים לעשות זאת. אולי יום אחד חולצות עם שירים יופקו ויימכרו בחנויות הבגדים, או בחנויות הספרים, מי יודע?!

תשובה לאפרת

אפרת הגזמת, משורר אינו סופר את השירים שלו כמו שעץ אינו סופר את העלים שלו. סופר אינו סופר את הסיפורים שלו, כמו שהים אינו סופר את הגלים שלו, אפילו שהוא... סופר.

לנעמה עובד

נעמה, גם זמרים וגם מלחינים קוראים ספרי שירה, אני לא בוחרת אותם, הם בוחרים אותי. אולי במקרה את זמרת, את יודעת לשיר? את מחפשת במקרה טקסטים?. אגב נעמה, רציתי להיות זמרת, אבל אני לא כזאת, כי כשאני שרה אני מזייפת, ותמיד יוצאת לי מנגינה אחרת, וכיף לי ששרים את השירים שלי.

לעוז מהערבה

שלום עוז. אם אתה מהערבה, סימן שפגשת אותי אתמול בבית ספר "השיטים". אני לא מדברת בחרוזים, אבל לפעמים, בלי לחשוב, יוצאים לי חרוזים. אני לא מחפשת את החרוזים, הם מוצאים אותי. אנא מסור דרישת שלום והרבה אהבה לכל החברים בבית הספר, וגם בבית.

לאירית

לא יודעת. כל אחד מחבק לו ספר אחר. אולי זה "הארנב ממושי", אולי זה "נשיקה בכיס", "הספר הגדול של שלומית", מי יודע? אני אוהבת את כל הספרים שלי, את כו - לם, כי הם שלי. אירית, את מרכיבה משקפיים? אני מכירה אירית אחת שמרכיבה משקפיים. התחלתי להרכיב כשהייתי תלמידה בכיתה ד'.

לילדי בית ספר השיטים בערבה

היה כיף לפגוש אתכם רחוק רחוק. ישנתי כל הדרך, והתעוררתי בכניסה ליישוב. הייתם נפלאים. יוסי בן אירח אותי בחוות האנטילופות יחד עם מזל. איזה כיף היה שם. אני נשבעת שאני חוזרת אליכם! ד"ש למנהלת מרגלית וד"ש לויקטור האנטילופ.

לסול

סול יקרה, נדמה לי שנולדים עם זה. אבל קיימות סדנאות לכתיבה יוצרת במקומות שונים בארץ. אישית אני ממליצה על קריאת ספרים (הרבה). נסי לכתוב במחברת מיוחדת. ומדי פעם חזרי לדברים לשפוט אותם במרחק של זמן, ואז הסרבול הגדול יהיה סרבול קטן, ואט אט ייעלם.

לרן

תמיד רציתי לקרוא שירים עם תזמורת. נעמי פארן המנהלת האומנותית של מקהלת מורן הגשימה לי חלום, גם לקרוא שירים וגם לשמוע צלילים של קטעי אופרה שאני אוהבת.

לבוב

מעולם לא החלטתי על נושא, אני רק זורמת עם הדברים, ובעצמי לא יודעת לאן הסיפור והדמויות יובילו אותי. את השיר הראשון שלי כתבתי כשהייתי חיילת בצבא. מעולם לא רציתי להיות סופרת, חשבתי להיות זמרת. אני רק כותבת את הספרים, אינני מעורבת בצד הטכני (מלבד הגהות).

maore

New member
../images/Emo93.gif.... פספסתי את האירוח.........

לא הייתי בבית אחה"צ (ניסינו לקדם את עניין קניית הרכב - דווקא בהצלחה).
ואז לא זכרתי בכלל שהיום האירוח. אוף.

oren695

New member
שאלה לשלומית כהן- אסיף

מדוע אינה יוצאת קלטת ובה את מקריאה בקולך את השירים ?

אתיק

New member
לשלומית כהן-אסיף (חולצות מודפסות)

היכן ניתן להשיג חולצות עם הדפסה משירייך ?

החולצות, השגרירים של השירים שלך

שלום שלומית, מישהו כאן שאל קודם אם צריך רשות שלך להדפיס חולצה, ואולי זה לא בסדר, אבל גם הילדה שלי, וגם האחיינים שלי בראש פינה הולכים עם נשיקה בכיס על החזה.. מקווה בדיעבד שזה בסדר. האם יש חולצות שלך שהודפסו ב"שוק החופשי" או שאת יודעת על יוזמות פרטיות ושירים שלך שמהלכים בראש חוצות ברחובות ובשדות, כמה חולצות כבר ראית או שאת יודעת שכבר "ראו אור?" תודה. נ.ב. את מקסימה!!! עוד נ.ב. שמעתי פעם מישהי בסמינר לוינסקי (ד"ר רבקה גירון- כדי להביא גאולה לעולם) אומרת לציבור של מורות ומורות בדרך- שאת: "ה-לאה גולדברג/ שלונסקי/שטקליס/וכו'- של הזמן שלנו." כמה שהיא צודקת. אין עליך! מישהי שאוהבת אותך כי נגעת בנקודה שלה בלב. תודה על כל הרגעים והשעות של חסד והנאה שהבאת לנו הביתה.

שרשור שאלות לשלומית כהן אסיף

מחר ב-17:00 תתארח כאן שלומית כהן אסיף ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר לה כאן שאלות. מצורף סריקות של כמה שירים ששלומית רצתה לשתף בהם אתכם.

למעלה