שרשור שאלות לשלומית כהן אסיף

אקיטה

New member
בעצם יש לי רק הערה קטנה

פשוט מכרתי את הספר הזה השנה בשבוע הספר. בגלל שאני אהבתי אותו ניסיתי להמליץ עליו. היו ילדים קטנים שהסתכלו בתמונות והחליטו שלא... רק בגלל התמונות. אולי כדאי לעשות את התמונות בספר קצת יותר מושכות???

אקיטה

תודה על הרעיון, מבטיחה להביא את זה לבית ההוצאה לאור. מצד שני, ילדי ישראל התרגלו לארנב ממושי כפי שהוא עם הכריכה הצהובה והבלונים האדומים.

לאקיטה

לגבי הארנב ממושי: פעם חברה התנהגה אלי לא יפה. נעלבתי וסחבתי את זה הרבה זמן. בסוף יצא לי הסיפור על הארנב ממושי ושלחתי לה אותו. היא אהבה את הסיפור ולא זיהתה שהיא הדמויות הלא נחמדות בסיפור.

hozalitoosh

New member
לשלומית

מעניין אותי לדעת- אמרת ש"אם יהיה לך אומץ" את תוציאי ספר שירים למבגורים- ממה את מפחדת? מהחשיפה או מהתגובות שתקבלי? ובנוגע למכתב שדיברתי איתך עליו קודם- יכול מאוד להיות ששכחת בגלל שזה היה לפני אחד עשרה שנים.

אורי

אורי תודה, אתה צודק. איך גדלת בינתיים, וגם אני. לגבי האומץ, אני מפחדת מעצמי-לא מחשיפה ולא מביקורת. כשארגיש שזה בשל ואני בשלה, הדברים יראו אור.

hozalitoosh

New member
אם תוציאי ספר שירים למבוגרים

אני אקנה. זה ממש מעניין אותי לקרוא שירים שלך ש"שמים את הקלפים על השולחן", כלומר, שבספר מסוג כזה את לא תוכלי להתחבא מאחורי דמויות של ארנבים,לדוגמא. הספר הזה יהיה 100% את.

לאורי

אתה ממש מקסים. גם כששמים את הדברים על השולחן, אפשר לעטוף אותם בהרבה הרבה עטיפות. כי ספרות תמיד מחביאה דברים, מסתירה אותם, ואף פעם לא מגלה הכל.

hozalitoosh

New member
עכשיו כשאני חושב על זה-

צריכה להיות לי תמונה מאותו יום שבאת לבקר בבית הספר שלי- אני אוכל לסרוק אותה ולשלוח לך- אני רק צריך לחפש. אם תשאירי לי את הדואר האלקטרוני שלך אני אשמח לשלוח...

לאורי

זמני פירושו שבקרוב יהיה לי אי מייל אחר. והאי מייל הנוכחי הוא של יפעת חברה שלי. ואתה יכול לשלוח בשבוע הקרוב

sablo17l

New member
לשלומית..

יש לנו את אותו השם.... נכון שגם לך יש מלא כנויים ועיוותים לשם? אני תלמידה במגמת מוסיקה ואני מנגנת בפסנתר וגם שרה באופן חלקי אני ממש רוצה לחבר מנגינה ..מילים אנ י לא יכולה אין לי את הכישרון אני רוצה לנסות להלחין ... שאלה האם את יכולה להמליץ לי על שיר שלך שאת מסכימה לי להלחין אותו.. בכלל האם את מסכימה לי להלחין שיר שלך ? תודה שלומית נ.ב גם לי יש משקפיים ובדרך כלל אנ י עם עדשות וגם יש לי שער ארוווווך

sablo17l

New member
תודה..ו..

תמליצי לי שמות של שירים שכדי לי .. אולי שזה היה מוכן אנ י ישמיעה לך..אייך אני יכולה ליצור איתך ביום מהימים קשר ???

sablo17l

New member
רגע רגע ..

אייך אני יצור איתך קשר בעתיד... היה נעים לשוחח איתך

פרידה מכולם

תודה לתפוז על ההזדמנות. היה לי כיף להיות איתכם. אני רוצה להיפרד מכם בנשיקה. ואני אעשה את זה בשיר "נשיקה בכיס" מתוך ספרי "נשיקה בכיס". "קח את הנשיקה שמור אותה בכיס אם תלך לאיבוד אם מישהו ירביץ אם משהו יכעיס יש לך נשיקה בכיס אם תהיה עצוב אם דמעה של גשם תרקוד לך על הריס יש לך נשיקה בכיס." אנחנו בעצם לא נפרדים. תמיד תוכלו לפגוש אותי בשירים ובסיפורים. אז להתראות! להתראות! ויש לי בקשה קטנה: שמרו על עצמכם וגם על הילדות שלכם. אני הייתי פעם ילדה, וכל יום אני חושבת על שלומית, הילדה לשעבר, שיושבת לי על הכתפיים ומובילה בין השירים ובין הסיפורים.

לאורן

בשוק קיים CD ששמו "הארנב ממושי", בו אני מקריאה שניים מסיפורי. נוסף לממושי גם את הסיפור "מסיבה בגן העכברים". אני אוהבת לקרוא שירים לפני קהל, ואולי אולי אולי תהיה לי גם קלטת של שירים בקולי. תודה על הרעיון.

למעלה