שרשור שאלות לשלומית כהן אסיף

לא שאלה אבל כן לשלומית....

שלומית שלום, רק רציתי להגיד לך כמה מילים של תודה והערכה. כשהייתי ילדה היו לי "הצימוקים הם ענבים עצובים","המלך ממדו" ו"מחשבות שאינן רוצות לישון" שאהבתי מאוד. היום, כשאני ילדה גדולה בת 28 (כמעט) שאוהבת מאוד מאוד ספרי ילדים, אספתי לי עוד אי אלו ספרים שאני אוהבת להתענג עליהם, להקריא לילדים ולקרוא לעצמי. מעל המיטה מודבק לי השיר נשיקה בכיס(אגב, לזאת שאוספת סימניות- הוא הודפס כסימנייה שצורפה לספר באותו שם) וזה אחרי שבשנה בה הוא יצא כל חבריי קבלו ממני צילום של השיר עם ברכת שנהטובה מאחור. תודה תודה ותמשיכי!

תודה תודה... האמת היא שדי גנבתי

אותו מספר- מדרקון המזל בסיפור שאינו נגמר. אבל זה באמת נשמע כמו שם של ספר שלך- למרות שאין לי זכויות יוצרים על השם- לכבוד ולעונג יהיה לי אם הוא יספק לך השראה....

S I M S 2 girl

New member
לשלומית בברכה,

ראשית, שירייך פשוט מדהימים אוהבת פשוט לקרוא אותם שעות על גבי שעות. לפני שאשאל שאלה רציתי לאמר לך שאני וחברתי מאוד אוהבות את השיר "נשיקה בכיס" ואף הלחנו לו מנגינה ממש מדליקה... השאלה שלי היא: האם ייצא ספר חדש בקרוב שלך למבוגרים / נערים?! בתודה, דניאל

לדניאל

אני מקווה שכל מה שאני כותבת לילדים, גם מבוגרים קוראים אותם. יש לי ספר שירים לא לילדים, כשיהיה לי אומץ-אפרסם אותו.

jannatorbilo

New member
../images/Emo93.gifשאלה

מממ.......האמת אני מכירה תשם אבל לא מכירה שומדבר שכתבת. חוצמזה,ממ.................... השמות בסיפורים שלך קצת הזויים:/ ממ........אז........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי את בכלל?

hozalitoosh

New member
שאלה לשלומית (כתבתי אותה פעמיים)

שלומית. שלום. קוראים לי אורי. לפני המון שנים, עוד הייתי קטן, את באת לדבר אצלנו בבית הספר, ואני זוכר שכתבתי לך כמו מן ספור שמשולבים בו כותרות\שמות של השירים שכתבת. מעניין אותי לדעת אם שמרת את זה? אני זוכר שמאוד שמחת...

talosss

New member
לשלומית..

שהיתי קטנה אז בבית הספר שלי באה עלינו סופרת..נראה לי שזאת את (לא זוכרת זה לפני איזה 5 שנים) לא יכלתי לבוא כי הייתה לי בעיה אבל בכל מקרה באתי וקניתי ספר שלך.. ספר שירים כזה..ומאוד אהבתי אותו..היה לו כריכה סגולה כזאתי.. את יודעת על מה את מדברת? אם כן מה שמו של הספר?

talosss

New member
לשלומית..

את יכולה להגיד לנו כמה שמות של ספרים שלך..

שמות ספרים

"הנסיכה מן הקשת", "נשיקה בכיס", "ארמון אלף הדלתות" "סבא מרחוב העפיפונים הכחולים" "רונה זברונה" "חומפס" ועוד ועוד ועוד

לספיר

כל תינוק נולד שהאגרופים שלו קמוצים, ובתוכם לכל אחד יש מתנה. המתנה שלי היא חלום. אני במקרה חולמת את היצירות שלי, את מרביתן.

אקיטה

New member
שלומית, רק רציתי לשבח ולהלל את

הספר שלך על הארנב ממושי. זה ספר כ"כ חמוד. העברתי אותו לילדים בצורת הצגה והם פשוט מתו על זה!! איך עולים לך הרעיונות לנושאים???

למעלה