שרשור שאלות.

TEENAGER1

New member
שרשור שאלות. ../images/Emo35.gif

את כל שאלותיכם על התוכנית, נא לשרשר לכאן

perfect3

New member
פליז הסבררר

לא ראיתי ת'פרק האחרון ולא הבנתי מה בדיוק קרה שאפ'חד לא עף תוכלו להסביר לי מה בדיוק התרחש ואיך זה יכול להיות ששלושתם המשיכו לפרק הבא?

mayan174

New member
הסבר

בבקשה, בפרק האחרון שוב ז'ניה ועובד הגיעו ראשונים כשמסימתם הייתה להגיע רכובים ע"ג סוסים, אחריהם הגיעו אוהד ויש-אל ובשניות ספורות מהם הגיעו הבנות. לכאורה הבנות היו צריכות לעוף כי הן הגיעו שלישיות, כך שרק שתי הזוגות ימשיכו לפרק האחרון- אך ההפקה החליטה ששלושת הזוגות ימשיכו לפרק האחרון והראשון מבין השלושה יזכה במיליון.

mayan174

New member
תגובה

לא נראה לי שזה קשור, אולי כדי להוסיף עוד מתח ועוד זמן צפייה!!

no04

New member
איך משתתפים

אפשר לדעת איך משתתפים(אם תיהיה עוד עונה)אבא שלי רוצה להשתתף! ובלי תשובות מפגרות כמו על תדאג זה יבוא אליך וכ'ו... תודה מראש

הנסיך ט

New member
אני לא ראיתי את הפרק שהיה אתמול

ולכן רציתי לדעת מה קרה אתמול בדיוק... מי עף. מי נשאר וכו'.. בתודה מראש.. הנסיך..

mayan174

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! דרך אגב, נזכרתי שאני חדשה! אשמח להתעדכן בכל הנוגע לפורום, כגון - כיצד ניתן לשרשר?

no04

New member
נו תענו...

אפשר לדעת איך משתתפים(אם תיהיה עוד עונה)אבא שלי רוצה להשתתף! ובלי תשובות מפגרות כמו על תדאג זה יבוא אליך וכ'ו... תודה מראש

mayan174

New member
אני זוכרת רק שניים

חיים ונעמה, אריאל וחצב, היה עוד זוג בסגנון מידן וציפי(בן ובת) ואת השאר אני לא זוכרת

בבקשה../images/Emo26.gif

חיים וכמן נעמה נטיב ניסים בכר שרון מייבסקי רננה סוננבליק אורית בלוך חצב מן אריאל פרקש מקווה שעזרתי

mayan174

New member
אה, נזכרתי!

חיים ונעמה, ניסים ושרון, נדב ולובו ואריאל וחצב

שאלה חשובה בבקשה

מישהו יכול להסביר לי בשתי מילים איך גניה ועובד חזרו פתאום? כי נדמה לי שראיתי פרק שהם עושים הצגה והעיפו אותם תודה מראש!

Shani276

New member
כן אבל בפרק ששודר שבוע לאחר מכן

לירון ודנה עברו על החוקים של התוכנית והם הודחו אוטומטית מהתחרות,אז לז'ניה ועובד ניתנה הזדמנות נוספת במקומם לחזור לגמר בסבב ההחזרה והם באמת עלו לגמר:)

למעלה