שרשור שאלות.

נשמע כאילו...

מישהו ממש רצה להחזיר אותם בכוח כי הוא חושב שמגיע להם והקהל אוהב אותם... אתה יודע מה הם עשו? יש תחושה שהם ממציאים חוקים בהתאם לאיך שנוח להפקה...

ש י ר 0 0 1

New member
במקרה הזה זה לא נכון...

כי הם פתרו את המשימה עם פלאפון... כל הרעיון זה שהמתמודים לבד יפתרו את המשימות, זה לא פר שהם יכולים להתקשר לכל העולם ולכל החברים שלהם ובצורה כזו להגיע לפתרון. ההדחה שלהם כאן הייתה במקום. והזוג שעף ביום הקודם עלה במקומם לתחרות על גלגל ההצלה והם היו ג'ניה ועובד.

shakshuka6

New member
זה נכון וזה מה שהם אמרו באירוח

בגדול המשחק לא מכור אבל ההפקה מנסה לעשות את כל שביכולתה להביא כמה שיותר רייטינג...תיהיה בטוח שאם ז'ניה ועובד היו אלו שהשתמשו בטלפון אין מצב שבעולם שהיו מעיפים אותם ומחזירים את חמודי ולירון.

ש י ר 0 0 1

New member
אממממ

היי, אני מסכימה שהרייטינג הוא מה שמנחה אותם. אבל עם זאת יש כללים למשחק. זכור לי מקרה מהעונה הקודמת שרננה ואורית השתמשו בפלאפון באמצע היום וכאשר נודע להפקה הם נקנסו בשלוש שעות המתנה... אז אצל חמודי ודנה הם היו חייבים להגיב בהתאם... ובגלל שזו הייתה משימת סוף הדרך – המשימה האחרונה, אז אי אפשר כבר לקנוס אותם בהמתנה... אבל עדיין מגיע להם עונש. אבל בכל אופן, אני בטוחה שבהפקה שמחו על ההזדמנות להעיף את הזוג האנמי הזה, במקומו להכניס את עובד וג'ניה. ואגב, לא נראה לי שעובד וג'ניה היו עושים כזו טעות מפגרת... ידוע שאסור להם להשתמש בפלאפון. בתוכנית האחרונה אפשר יותר לראות בבירור שהרייטינג כן הנחה את ההפקה, שהם החליטו להשאיר את הבנות...
למישהו זכור עוד מקרים שבהם מה שהנחה את ההפקה היה רק הרייטינג ????

mayan174

New member
זה נכון שז'ניה ועובד ינצחו?../images/Emo58.gif

רצות כאן כל מיני שמועות.....

אם תגידי

בפורום רצים לדירה מי בגמר בלי לשים ספויילר אני אהרוג אותך! זה כמעט הפעם הראשונה שאני רואה תוכנית ריאליטי ואני באמת במתח!!!

יוניקה

New member
האם תהיה עונה שלישית?

רציתי לדעת האם תהיה עונה שלישית לתוכנית ואיך אפשר להציע את מועמדותי?

shakshuka6

New member
בוודאי שתיהיה עונה שלישית ואתה יכול

לחכות לחודש מאי בשנה הבאה, זה החודש שמתחילים הרישומים והאודישנים לסוף הדרך.

שאלה חשובה ממש ממש!!!

לא ראיתי את הפרק האחרון בגלל שאני בארה"ב. מישהו בבקשה יכול לומר לי בדיוק מה קרה שם מי הגיע ראשון שני וכו'? בבקשה!!! תודה

ובכן...

אמילי ורותי הגיעו אחרונות, אבל מה אלי אידליס אמר?! שהן לא מודחות!!!!! לעזאזל!! אני שונאת אותם! (במיוחד את אמילי) ולמה הם לא מודחות? אמרו שזה לפי חוקי הגמר! ועכשיו....הם ייתחרו על מיליון השקלים... הם יהיו 3 זוגות! *ה!ד* לא מגרש *ה!ד*!

התכוונתי ליותר מפורט...

אם מישהו יכול יותר לפרט לי את הפרק כי לא ראיתי... דרך אגב זה באמת נכון שאמילי ורותי לא מדוחות כי אם הם לא מודחות אני מתעלפת!!!

arielbbb

New member
הדרושקה'לה זו בקשה ענקית,אנסה

לתמצת בכל זאת.. עיקר הפרק היה-להראות לקהל את ייחודה של ז'ניה.כל הפרק ירדו עליה שהיא בכיינית ועוד רגע היא נופלת.אבל דווקא במשימה הכי מגעילה וקשה שכולם כמעט ונכשלו/נכשלו בה היא שיחקה אותה למרות כל חשששותיה ופחדיה.. היא הוכיחה שהיא ראויה לזכייה!! ומאז כולם מעריצים את העלמה!! המשימה הייתה להעביר תולעים/נחשים/תיקנים/חולדות..מכלי אחד לכלי אחר.. ותאמיני לי שזה לא מלבב.. הפרק הוכיח גם את חוזקו של עובד לארגן כל משימה!

הנה עשיתי קופי פייסט

לאחר ההזנקה הגיעו המתמודדים למקום שבו יש מכונות מסטיקים, המשימה שלהם הייתה למצוא את המטבע שמתאים למכונה וככה להוציא מסטיק שעליו יהיה כתוב מיקום המשימה הבאה. על המכונה הייתה דוגמא של המטבע וכולם חשבו בהתחלה מטבע עתיק כשלמעשה זה היה 10 סנט אתיופיים או משהו כזה. רותי ואמילי היו הראשונות שהצליחו לפצח את זה והשיגו 10 סנט אתיופיים אחריהם עובד וג'ניה ובסוף ישאל ואוהד. המשימה הבאה (שהייתה כתובה על המסטיק) הייתה להגיע לחיפה ושם לבצע משימת אקסטרים. הזוגות הועלו על מעין חבית כזאת שהיא בעצם עמוד אופקי. כל מתמודד היה בצד אחד של העמוד ובמרכזו היה חבל שאפשר היה להיאחז בו. המתמודדים היו צריכים להחליף צדדים ותוך כדי להיעזר בחבל שבאמצע. רותי ואמילי שהגיעו ראשונות הצליחו לעשות את המשימה ויצאו לעבר המשימה הבאה. עובד וג'ניה שהגיעו אחריהם גם כן הצליחו ובסוף הצליחו אוהד וישאל. המשימה הבאה הייתה לנסוע לרחבת הסנימטק שבחיפה ושם חיכו להם 50 חבילות ורשימת מצרכים. המשימה הייתה לגייס את כל המצרכים שברשימה ולהכניס לכל חבילה 6 מצרכים מהמצרכים שכתובים ברשימה. החבילות האלה היו חבילות שי לחיילים והמתמודדים נדרשו גם לבקש מ10 אנשים לכתוב 10 מכתבים לחיילים. רותי ואמילי אמנם הגיעו ראשונות אבל קרטעו. עובד וג'ניה שהגיעו שניים פגשו מספר נערים שהציעו להם עזרה באיסוף המצרכים מכל מי שהם מכירים בזמן שעובד וג'ניה ילכו לשכונת בגין כדי לגייס עוד מצרכים. וכך נפתחה נקודה איסוף מצרכים ליד בית הכנסת. בינתיים גם אוהד וישאל ביצעו את המשימה בזריזות והצליחו לאסוף הרבה מצרכים אבל עובד וג'ניה אירגנו את המצרכים בצורה מסודרת יותר ולכן לקח להם פחות זמן ולבסוף הם היו אלה שסיימו ראשונים את המשימה. שניים סיימו אוהד וישאל ואחרונות אמילי ורותי. המשימה הבאה הייתה להיכנס למבנה (שכחתי איפה הוא נמצא), בתוך המבנה הייתה מעין תיבה מזכוכית ועל המתמודדים היה להחליט מי נכנס לתיבה ומי נשאר בחוץ עוד לפני שהם ידעו את המשימה. מכיוון שג'ניה ועובד הגיעו ראשונים למקום הם היו הראשונים להתחיל את המשימה. הם החליטו שעובד הוא זה שייכנס פנימה וג'ניה תעשה את החלק השני. כשעובד נכנס התברר שכל מה שהוא צריך לעשות זה לאכול עוגה בזמן שג'ניה תעביר למספר כלים: 16 ג'וקים, 6 חולדות, 5 נחשים, 184 גרם של תולעים וזהו אני חושבת-היא הסירה את הכיסויים והתחילה לעבוד וסיימה את המשימה בחצי מהזמן המוקצב. לאחר מכן אוהד וישאל עשו את המשימה-ישאל ישב בתיבה ואוהד עשה את המשימה. בהתחלה אוהד פחד והם בקושי הספיקו את המשימה ואז כשהוא סיים להעביר את כל החיות למינהם, הם נזכרו שישאל שכח לאכול את העוגה אבל הוא הספיק לאכול אותה והם סיימו ברגע האחרון. שני הזוגות שסיימו ראשונים יצאו לעבר המשימה הבאה כשבינתיים אמילי ורותי עושות את המשימה הדוחה הזאת. הבנות החליטו שרותי היא זאת שתשב בתוך התיבה ואמילי תישאר בחוץ. כשהתברר לאמילי מה היא צריכה לעשות היא התחילה לבכות, למרות שהיא נסתה להתגבר על הפחד ולהעביר את הג'וקים היא לא הצליחה ובתור עונש הבנות היו צריכים לחכות 20 דקות עד שיוכלו להחליף תפקידים ןלעשות את המשימה מחדש. לבסוף רותי הצליחה לעשות את המשימה וגם הם יצאו לעבר המשימה הבאה. המשימה הבאה והאחרונה הייתה להגיע רכובים על סוסים לנקודת הסיום שבקיבוץ מרחביה. ג'ניה ועובד ביקשו עזרה מאמא של עובד אך מכיוון שהייתה די רחוקה, הם ניסו את מזלם באחד המושבים. אחת המושבניקיות רצתה לעזור להם אבל הי לה רק סוס אחד ופוני, היא רצתה לחפש להם עוד סוס במושב אבל הם ויתרו והעדיפו לחכות לסוסים שתביא להם אמא של עובד. גם ישאל ואוהד מצאו סוסים, והבנות מצאו סוסים קורב מאוד לנקודת הסיום-מה שלא עזר להם כי בסוף הן הגיעו אחרונות. ג'ניה ועובד הגיעו ראשונים ואוהד וישאל הגיעו שניים, אך מכיוון ש"לגמר יש חוקים משלו" (ציטוט של אילדיס) הבנות לא הודחו ונשארו לחלק האחרון של סבב הגמריחד עם שני הזוגות האחרים

למעלה