וואאייי ממש תודה!!!
T The Mad Hatter New member 9/8/05 #70 בקשה עזרה אני לא ראיתי את הפרק של הגלגל ההצלה כי הייתי בארה"ב אז מישהו כאן יכול לסכם לי מה היה?
M mayan174 New member 9/8/05 #72 אני לא זוכרת אבל אני יכולה להמליץ על האתר: יש שם קטעי וידאוwww.sof.bezeq.co.il
ע עכברת עיר New member 9/8/05 #73 תסתכל בהודעה טיפה יותר למעלה בשרשור שהנושא שלה זה: הנה עשיתי קופי פייסט
נ ניקול1946 New member 9/8/05 #59 האתר הרישמי של סוף הדרך אני רוצה את האתר של סוף הדרך הייתי רוצה לראות את הפרק האחרון תודה
ע עכברת עיר New member 9/8/05 #64 הנה הוא http://sof.bezeq.co.il/ אבל לא מראים פה את הפרק, רק קטע קצר ממנו
R RoieL New member 9/8/05 #60 2 שאלות 1. מה שם השיר ששומעים בסוף? 2. למה עשו את הפרק ביום ראשון אם אף אחד לא עף?
M mayan174 New member 9/8/05 #63 ../images/Emo13.gifלא נראה לי אני כמעט בטוחה שהשיר הוא של להקה בשם:אינזים"
מ מאי הקטנה קטנה New member 9/8/05 #69 כי החליטו להודיע בסוף התוכנית ש:"לגמר יש חוקים משלו" ובגמר יתמודדו שלושה אחד נגד השני (...ונגד השלישי)
כי החליטו להודיע בסוף התוכנית ש:"לגמר יש חוקים משלו" ובגמר יתמודדו שלושה אחד נגד השני (...ונגד השלישי)