שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

Luna Sphere

New member
D:

שיר השבוע: כל הביסיידס של FA להקת השבוע: AM דיסק השבוע: FA הפתעת השבוע: O: ביאוס השבוע: לא מיציתי נכון את הפיקניק
? לא דעת. ספר השבוע: הארי פוטר 7 נו סתם ;; אוף חברה שלי חופרת על זה שהיא ראתה את הסרט החמישי וזה ודי ;;

HagarStar

New member
כמה זמן לא עניתי על זה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הדגש|שיר השבוע מmtv2: פלורסנט אדולסנט - AM שיר השבוע לא מmtv2: כל שאר השירים של AM סל מי קנדי - ריהאנה להקת השבוע: AM מן הסתם קליפ השבוע: פלורסנט אדולסנט דיסק השבוע: פייבוריט וורסט נייטמייר הפתעת השבוע: פיקניק?
אוה וגיליתי שאפשר להזמין את הדיסקים של פראמור מהאוזן השלישית D:::::::: ביאוס השבוע: ארמ לא חשוב תמונת השבוע: כפרעליו 33333> סרט השבוע: בית השעווה D: סדרת השבוע: פפפ אני כבר לא רואה טלוויזיה, מסכים? ערוץ השבוע: מטב2 ספר השבוע:

sapir lee

New member
עונה

שיר השבוע מmtv2
Enter Shikari - Johny Sniper Billy Talent - Surrender שיר השבוע לא מmtv2
הרבה MCR Evanescence - Missing Billy Talent - Try Honesty Linkin Park - No More Sorrow להקת השבוע
MCR קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=OH00ID4YU7E זה כבר לא הגיוני כמה שהבן אדם הזה חמוד
דיסק השבוע
TBP הפתעת השבוע
אממ אין ביאוס השבוע
משעמם תמונת השבוע
תמונה אקראית כי אני לא בבית סרט השבוע
בילי אליוט סדרת השבוע
חברים ערוץ השבוע
אין ספר השבוע
אין

Brianstorm

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע:
וואל.מלא ממ כל הדיסק של CSS והדיסק של לילי אלן P: והדיסק של ג'יימי טי להקת השבוע:
CSS\לילי אלן\ג'יימי טי קליפ השבוע:
אלפי של לילי אלן XD דיסק השבוע:
נחשו
הפתעת השבוע:
לא ממש הפתעה אבל היה ממש ממש ממש ממש כיף אצל אופיר
והיה גם ממש כיף בפיקניק (אם אפשר לקרוא לזה ככה
) ביאוס השבוע:
שאופיר לא באה אלי בסוף \: אבל את באה אליי,שמעת? את לא תתחמקי מזה
תמונת השבוע:
חח הפרצוף שלי עצום XD סרט השבוע:
ליטל מיס סאנשיין,עוד לא החלטתי את דעתי אליו
סדרת השבוע:
לא יודעת

HagarStar

New member
ליטל מיס סאנשיין זה סרט מוזר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

והילד שם משעשע אותי XD

BabyShambles

New member
אבל למה את צועקת עליי?;;

ושום להתחמק. ברגע שהברך המזדיינת הזאת מסתדרת אני באה.

sha na na revol

New member
אני סתם בודק אם זה הדגל שלי...

כלומר, אם יכול להיות שהיא קנתה אחד משומש.
תשמעי, צירופי מקרים קורים.

להלהלה../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: ההוא של ביפי והללויה של ג'פוש כי ראיתי היום בM2 :) שיר השבוע לא מmtv2: Jeff Buckley - Calling You Jeff Buckley - The Way Young Lovers Do Patrick Wolf - Souvenirs להקת השבוע: JB, PW, Interpol קליפ השבוע: ההוא של פטריקול שר את סוונירס במעלית D: דיסק השבוע: Jeff Buckley - Live at Sin-e [LE] Rufus Wainwright - Poses Patrick Wolf - Wind In the Wires Interpol - turn On The Bright Lights הפתעת השבוע: אין
ביאוס השבוע: שלא באתי לפיקניק?): תמונת השבוע:
סרט השבוע: לאיודעת סדרת השבוע: סטרדי נייט לייבבב ערוץ השבוע: יסטארס ספר השבוע: "שומרת אחותי" [רק באמצע, אבל בינתיים מעולה]

i love TAI

New member
אני כל כך עיפה!!

שיר השבוע מmtv2: Biffy Clyro- Folding Star שיר השבוע לא מmtv2: The Academy Is...- Everything We Hasd
להקת השבוע:The Red Jumpsuit Appratus קליפ השבוע: Face Down- The Red Jumpsuit Apparatus דיסק השבוע: Biffy Clyro- Puzzle הפתעת השבוע: הלך לי דיי טוב ב-2 מתכונות במתמתיקה ביאוס השבוע: שהיה לי אותם בכלל תמונת השבוע: ---> לפני שהלכתי למסיבת סיום סרט השבוע: --- סדרת השבוע: נמלטים ערוץ השבוע: Xטרא הוט כמו תמיד [בנתייים, כנראה אנחנו עוברים ליס
] ספר השבוע: ספר המתמתיקה

T y r

New member
צודקת..

להמשיך ללמוד עד עכשי זה אחד הנאחסים אבל לפחות הלך לך טוב כמו שאמרת, לי אישית הלך דיי נאחס.. ומצטער שלא אמרתי שלום כזה פשוט הייתי דיי מבולבל חח

Moldy Peach

New member
../images/Emo110.gif

שיר השבוע מmtv2: Interpol - The Heirich Maneuver שיר השבוע לא מmtv2: Kings Of Leon - Woo Hoo Look Alike - Cherokee Blood The Virgins - One Week Of Danger להקת השבוע: white stripes קליפ השבוע: Lightspeed Champion - Galaxy Of The Lost דיסק השבוע: Icky Thump סדרת השבוע: האנטומיה של גריי/מסכים

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: לא כל כך ראיתי השבוע שיר השבוע לא מmtv2: So Long, Goodbye-Sum 41 Walking Disaster-Sum 41 Umbrella-Rihana (ככה כותבים ריאנה?
) להקת השבוע: Sum 41 קליפ השבוע: Umbrella-Rihana וזה רק כי הוא רדף אותי
דיסק השבוע: אין משו ספציפי הפתעת השבוע: לא יודעת ביאוס השבוע: ילדים זה קשה
תמונת השבוע: הדיוידי החדש של אא"רD: סרט השבוע: ביג מאמא 2
סדרת השבוע: מסכים ערוץ השבוע: 5 ישראלי ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם..אני רוצה לקרוא אותו עוד פעם ואין לי כוח להוריד אותו

למעלה