שרשור שבועי

שי מילר

New member
מנהל
למה לך להוריד ספר? 0.0 [זאת oshriti123]

את באמת מסוגלת לשבת ולקרוא ספר שלם מול המחשב? ועוד הארי פוטר?? P:

PATD

New member
L../images/Emo9.gifO../images/Emo9.gifL

שיר השבוע מmtv2:מממ של פוב... שיר השבוע לא מmtv2:האלבום האחרון של ברייקינג בנג'מין, ג'קס מאנקין, ופאניק אט דה דיסקו
להקת השבוע:BB קליפ השבוע:ממ אין ממש.. דיסק השבוע:של BB הפתעת השבוע:אני לא צריכה לעשות מועד ב במתמטיקה! whoooa!
ביאוס השבוע:כואבת לי השן! ארג!
תמונת השבוע:יש הרבה השבוע, אז תמונה ראנדומלית
סרט השבוע:מהומה בקולאג'
פשוט סרט מעפן! חח ו"חחיב לאהוב כלבים" סרט ממש חמוד! סדרת השבוע:חברים
ערוץ השבוע:MTV הטורקי
ספר השבוע:למה נראה לכם?!

THIS IS ME .=]

שיר השבוע מmtv2:editors-smokers outside the hospital doors שיר השבוע לא מmtv2:Anti-Flag - The Press Corpse להקת השבוע:editors קליפ השבוע:editors-smokers outside the hospital doors מצטערת אני פשוט מכורה ....:) דיסק השבוע:LINKIN PARK-MINUTES TO MIDNIGHT הפתעת השבוע:שקניתי חולצה של רדיוהד ?! ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע:רוד טריפ סדרת השבוע:יריחו ערוץ השבוע:שMTV2 ספר השבוע:

CitizenErased

New member
...

שיר השבוע מmtv2: אמממ QOTSA - Sick Sick Sick וMuse - Supermassive Black Hole שיר השבוע לא מmtv2: הרבה יותר מדי להקת השבוע: QOTSA, Nirvana, Flaming Lips, Maximo Park, Shy Child ומוזה קליפ השבוע: Metallica - Enter Sandman דיסק השבוע: הדיסק עם השירים שמיוז בחרו שנתנו חינם עם NME.. הוא ממממש טוב הפתעת השבוע: הפונצ'ו שטאו נתנה לי במפגש והשיחה הפורה שהייתה לי עם היחצן של מוזה ביאוס השבוע: הצרפתי לא התקשר תמונת השבוע: ... סרט השבוע: רטטוי וEvan Almighty, שניהם היו כיפים סדרת השבוע: איסטאנדרס
ערוץ השבוע: BBC Prime ספר השבוע: ( . )

CitizenErased

New member
לא בדיוק..

הרבה כינו אותו "חבר הלהקה הרביעי" למרות שהוא לא שר/מנגן... אבל אז הוא שינה את שמו לטום קירק.

CitizenErased

New member
תשמעי, חוץ מכריס..

הם נראים יותר גבריים מבדרך כלל אז זה בסדר. זה עדיף על להמשך למיוז הרגילים

Well I’m not paralyzed

But, I seem to be struck by you! שיר השבוע מmtv2: סיקסיקסיק, איקי ת'אמפ וההוא של אדיטורס שיר השבוע לא מmtv2: finger eleven - paralyzer להקת השבוע: finger eleven קליפ השבוע: finger eleven - paralyzer דיסק השבוע: finger eleven - them vs. you vs. me הפתעת השבוע: לא ממש הפתעה אבל היה ממש כיף במפגש ביאוס השבוע: כל-כך כואב....... ועוד כמה דברים שהם לא לפורום.. תמונת השבוע: סרט השבוע: מהומה בקולג' סדרת השבוע: המממ ורוניקה מארס ערוץ השבוע: אקסטרה הוט ספר השבוע:.....

oshriti123

New member
נאו יו אונלי גט איט אין יור נייטדרס../images/Emo12.gif

שיר השבוע מmtv2: AM - Fluorescent Adolescent החדש של סאם41 איקי ת'אמפ השיר של רייז אגנסט ששכחתי כרגע איך קוראים לו ואין לי איפה לבדוק XD Green Day - Jesus of suburbia - ראיתי אותו באמטיוי הרגיל אבל אני מניחה שהוא נמצא גם באמטיוי2.. metallica - i disappear - כנ"ל רק עם VH1 שיר השבוע לא מmtv2: החדש של אבריל לאבין... מה, כשהרמקולים בסלון פתוחים על יותר ממה שהם אמורים להיות פתוחים בשמונה בערב הוא מצמרר בשילוב עם הקליפ... להקת השבוע:ארקטיק מאנקיז
אני מצטערת שאין לי את האלבומים ואני צריכה להסתפק בעשרה שירים שהורדתי כאן): קליפ השבוע:גם metallica i disappear - היה את המייקינג אוף ב-VH1.. קליפ מדהיםD: וגם Coldplay - God Put a Smile Upon Your Face http://www.youtube.com/watch?v=0O_Sg0oUJ-4 Coldplay - the scientist http://www.youtube.com/watch?v=V3Kd7IGPyeg היה טופ10 אט טן של קולדפליי אתמול ואלה שני הקליפים הכי מדהימים שלהם לדעתי[למרות שהם היו שם במקומות 10 ו-5].. חובה לראות. דיסק השבוע: השני של AM הפתעת השבוע: אני יכולה להוריד שירים במחשב של אח שליD: ביאוס השבוע: אני לא יכולה להוריד אלבומים במחשב של אח שלי): תמונת השבוע: עכשיו תגידו לי...אתם לא הייתם תורמים לקבצן שנראה ככה??
סרט השבוע: מת לחיות 4 |: התחלתי לראות בלי ציפיות בכלל.. והוא מדהים! סדרת השבוע: הסופרנוס.. ראיתי את הפרקים האחרונים ערוץ השבוע: ביפ וM2, כרגיל ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש. קראתי אתמול 10 פרקים
אין לי מושג למה זה כזה מעניין גם אחרי שקראתי אותו פעמיים><

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא הייתי תורמת לקבצן כזה..

הייתי מאמצת אותו
חחחחחחחחחחחחחח לא נמאס לו לעשות תמונות כאלה XDD יש עוד אחת כזאתי מאיזה 2003 או 2004 חחח שהוא שוכב באמצע הרחוב אומשהו.. כמו זאת. טחחח סטלן.

itzikch

New member
אני !

שיר השבוע לא מ אמטיוי2: Aqueous Transmission !!!!!!!!!!!! של אינקובוס להקת השבוע: Biffy Clyro קליפ השבוע: שיר של אינקובוס מהשבוע בהופעה חיה 11.7 Aqueous Transmission דיסק השבוע: Biffy Clyro - Puzzle ביאוס השבוע: אני עובד 7 ימים בלי מנוחה .. סרט השבוע: ספיידרמן 3 סוף סוף יצא לי לראות סדרת השבוע: פמליה

BabyShambles

New member
כולם אומרים לי שאני נראה כמו עוף מרוט.

שיר השבוע מmtv2: איי אב נואו איידאה. היו כמה. שיר השבוע לא מmtv2: yoo fucking love it- DPT store bought bones- the raconterus yellow sun- the raconterus להקת השבוע: the raconterus קליפ השבוע: Worried About Ray- the hoosiers דיסק השבוע: broken boy soldiers- the raconterus הפתעת השבוע: ים זה דווקא די נחמד:p ביאוס השבוע: הברך שלי. תמונת השבוע: אורן כבר העלתה אותה אז אני אעלה אחת אחרת:p סרט השבוע: ארוחת בוקר על פלוטו. סדרת השבוע: איי דונט נואו. ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע: אין.

למעלה