שרשור שבועי

lestatgirl

New member
ושאני מתנהג כמו שרמוט!

ונשמע כמו ממוט ממוט שעומד למותתתתתתת זה גיטרה, זה גיטרה בס, וזה תופיםםם די הוא ממכר אה כן בכלל נכנסתי להגיד שא.בוקר על פלוטו סרט ענק

BabyShambles

New member
אני מסוגלת להשתין מצחוק ממנוXD

אווח והסרט

lestatgirl

New member
תגידי יש לך את הטראק ליסט של האלבום שלו?

נו זה קיליאן מרפי עם ניל ג'ורדן.. בעוד סרט שרוצים להרוג בו את סטפן ריה

noamjen

New member
השבוע שלי

שיר השבוע מmtv2: כאשר השמש יורדת - קופים ארקטיים ( או לחילופים גלידת קופים) (ישן, אבל התמכרתי!) שיר השבוע לא מmtv2: מבול - רונה קינן להקת השבוע: קספר, תיכך תדעו למה קליפ השבוע: white and nerdy הפתעת השבוע: קספר אתמול בסיטי הול// קייזר ברוק AM רינג באמ2 ביאוס השבוע: לא היה אהובתי השונה בקספר / לא היה בריט רוק במסיבה אחרי ספר השבוע: "ללמוד לשכב" צעיר גרמני בשנות ה80-90, מלווה בהרבה תקליטי רוק קלאסיים.

noamjen

New member
את באה לשם הרבה? ;)

כי אם כן, אני הולכת לתחקר אותך קצת (אם לא אכפת לך, כמובן) כי אני לא ממש מבינה איזה מוזיקה יש איפה ומתי...

M a a y a n K

New member
פעם בכמה זמן...

כל מה שאני יודעת זה שבשישי יש את הליין של אלטרנטיב...

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: AM-i bet that you look good on the dancefloor Radiohead-creep שיר השבוע לא מmtv2: Mark Ronson-stop me להקת השבוע:ביפי דיסק השבוע: ביפי-פאזל הפתעת השבוע: שאפילו להיות בבית זה מבאס ביאוס השבוע: ... סדרת השבוע: שנות ה-70 ערוץ השבוע: יסטארס וM2

Rose131

New member
הו, שנות השבעים../images/Emo47.gif

את קמה בשבתות בבוקר לראות או שאני חסרת החיים היחידה?

M a a y a n K

New member
מהפלאפון...

לא ממש האמת כי עד עכשיו הייתי בבית רק פעם בשבועים אז זה יצא במקרה. אבל ממש התגעגעתי לסדרה הזו!

dandiT

New member
באיחור קליל../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של ביפי ומשו לא קשור... ראיתי את wings of the butterfly של HIM בVH1
שיר השבוע לא מmtv2: אממ לודעת... בעיקר please dont let it go - HIM earthquake - The Used hope leaves - Opeth להקת השבוע: HIM The Used Opeth קליפ השבוע: הרבה של HIM
דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: לודעת
ביאוס השבוע: כאבי בטן;[ תמונת השבוע: - סרט השבוע: 12 במחיר 1 סדרת השבוע: יריחו, סמולוויל, תשעה, שבעה ימים.. יש עוד הרבה
ערוץ השבוע: XTRA הוט ספר השבוע: -

Djerry

New member
../images/Emo194.gif

שיר השבוע מmtv2: QOTSA - The Lost Art Of Keeping A Secret שיר השבוע לא מmtv2: Air traffic - Time Goes By Air traffic - Empty Space Air traffic - No More Running Away QOTSA - 3's & 7's הפרטליז וארקטיק מאנקיז להקת השבוע: אייר טרפיק, QOTSA, ארקטיק מאנקיז, פרטליז קליפ השבוע: של אדיטורס דיסק השבוע: Air Traffic - Fractured Life Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare ושל הפרטליז הפתעת השבוע: אח שלי חזר ביאוס השבוע: נישרפתי תמונת השבוע: סרט השבוע: happy feet סדרת השבוע: יריחו ובנות גילמור ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: התחלתי את 1984 :)

noamjen

New member
בהצלחה עם 1984

אני זנחתי אותו ממש מהר, הוא דיכא אותי יותר מדי.

Runt

New member
No More Running Away ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה