שרשור שבועי

PerfectSP

New member
../images/Emo207.gif

נפתחה קומונה חדשה לאליוט מינור.כולכם מוזמנים בחום
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=102114404

milkofamnesia

New member
אלה אלה אלה אה אה אה אה אה

שיר השבוע מmtv2: Interpol - the heinrich maneuver lightspeed champion - ? (יש שם את דב מטסט-אייסיקלס) שיר השבוע לא מmtv2: ביפי קליירו עושים קאבר לאמברלה האנמי - אוואי מכאן להקת השבוע: אינטרפול? קליפ השבוע: לייטספיד צ'מפיון במחווה לכיפה אדומה דיסק השבוע: ביפי קליירו - בלקנד סקיי הפתעת השבוע: שי גבסו לא כזה רע כמו שאומרים ביאוס השבוע: מאיה בוסקילה לעומת זאת, איכסע... סרט השבוע: להיות ג'ון מלקוביץ', זולנדר סדרת השבוע: יריחו ערוץ השבוע: ביפ, אקסטרה הוט ספר השבוע: הארי פוטר וחדר הסודות

Chemical Venom

New member
באיחור ..חח..

שיר השבוע מmtv2: אממ פודילנג סטארס של ביפי שיר השבוע לא מmtv2: אמריקה של רייזורלייט להקת השבוע: מיוזה ולינקין פארק! קליפ השבוע: אממ אין לי מושג כל כך יש הרבה.. דיסק השבוע: כל מיוז ולינקין והדיסק האחרון של 30STM הפתעת השבוע: נשרפתי הייתי בכל הארץ השבוע היה אחלה.. ביאוס השבוע: אל תשאלו..באלגנים תמונת השבוע: אין לי כוח סרט השבוע: אומן 666 סדרת השבוע: בובספוג כמובן ערוץ השבוע: MTV2 כאילו. ספר השבוע: פחחח מאיפה הבאתם את זה..אני ספרים..לא הולך ביחד!

chronophobia

New member
Weasley Is Our King! ../images/Emo175.gif

שיר השבוע מmtv2: the gossip - standing in a way of control
שיר השבוע לא מmtv2: CAKE - daria alicia keys - girlfriend joss stone - לא זוכרת את השם
להקת השבוע: CAKE
קליפ השבוע: אין
דיסק השבוע: אין
הפתעת השבוע: אין.
ביאוס השבוע: אין.
תמונת השבוע: ->
סרט השבוע: LAKE HOUSE
סדרת השבוע: "דקסטר" !!!!!!!!
ערוץ השבוע: יס סטארס 1-2
ספר השבוע: הארי פוטר 6 באנגלית

HagarStar

New member
דקסטר זה כ"כ מוזר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ראיתי את הפרק הראשון וכל הפרק ניסיתי להבין מה לעזאזל הולך שם ולמה, פור פאק סייק, יש מקצוע שכזה, מומחה לכתמי דם?! O_O ואני עוד בכלל לא בטוחה שהבנתי

HarlequinGirl

New member
דקסטר זה לא מוזר ../images/Emo12.gif

דקסטר זה גאוני! [אתן מדברות על דקסטר מקרטונטוורק כן?
]

chronophobia

New member
לא XD ../images/Emo175.gif

"דקסטר" זאת סדרה חדשה ביס סטארס 1 (או 2)...על רוצח סדרתי :)

HagarStar

New member
לאדעת כזה..../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם הוא עובד עם הFBI או וואטאבר, איך זה שהם לא עלו על העובדה שגם הוא רוצח?! O_O

למעלה