שרשור שבועי

litaf1

New member
יש עוד 2 תיאוריות לפרק האחרון חוץ מזאת..

1. סבתא של מומין גוססת או משהו כזה וכולם נוסעים לראות אותה.. 2. ילד בשואה חלם הכל
והשלישי כמובן על סנופקין, תחשבו על זה! כולם היו חיות חוץ ממנו- הוא היה האדם היחיד!!! מפחיד משו.. אני יודעת.. מעוותים...

HagarStar

New member
ואת התיאוריה הכי נפוצה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא הזכרתם O_O זה בכלל היה טריפ סמים, מה אתם טיפשים?! סנופקין אף פעם לא נראה לכם ק-צ-ת בהיי?

Chemical Venom

New member
את לא מבינה בכלללללל זה כל כך נכון!!

יומאחד ישבתי עם חברים וגילנו שסנופקין הזה מסומם!! כל היום בטיפי(אוהל שלו) מעשן ויש לו מדורה ובחורף הוא הולך לצפון לעשן חומר חדש שגדל... הגיוני שהכל היה בכלל טריפ או סרט שלו..

HagarStar

New member
ידיד שלי אמר לי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

[חה הוא בדיוק התחבר] שזה בכלל משהו עם מכונת זמן

M a a y a n K

New member
מתי משדרים בכלל את המומינים?

ומתי היה פרק אחרון? וטוב שזה לא ברור שהשדות שם מלאים באופיום...

HagarStar

New member
נראהלי שיש עדיין../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בערוץ 11 או משהו
והפרק האחרון אף פעם לא שודר בארץ כדי למנוע אכזבה מהילדים שראו את זה

litaf1

New member
XDDD אבל הייתי קרובה בתיאוריה הראשונה..

דודה, סבתא סיים שיט

Wild Eye Joker

New member
בפינלנד מולדת המומינים יש פארק המומינים

הייתי שם. ואין אזכור לשטויות שאתם מדברים על סנופקין נרקומן והזיות וכאלה. על כל סדרה מצוירת כמעט המציאו איזה תיאוריה מפגרת. קשה לכם לקבל עולם תמים ואופטימי של ילדים? זה סדרה. סתמו וזהו.

M a a y a n K

New member
נו כי מי יגיד לילדים שסנופקין הוא בעצם

ג'אנקי שלקח את הטיול של אחרי הצבא קצת יותר מדי רחוק? סתם, נו
אני עדיין קצת בשוק מזה שיש פארק המומינים...

new art riot

New member
זה נכון חוץ משאלתיאל קוואק...

זה ידוע שדולף הוא חתכת נאצי, וזו סדרה פוליטית ממש. אה ופעם ראיתי פרק של צבי הנינג'ה עם רפרנסים מאוד ברורים ל-1984... כשלכותבים של צבי הנינג'ה נגמרים הרעיונות הם מעתיקים מאורוול..

לול, המשפט השני בהודעה כזה נכון

יש גם את הסיפור על זה שגרגמל הוא נאצי והוא רוצה להשמיד את הדרדסים כי הם יהודים חחחחח go figure

Chemical Venom

New member
בדיוק להפך...

דרדרסים זאת סידרה מוזרה חצי קומוניסטית חצי נאצית היא קומוניסטית אני זוכר רק מסיבה אחת שדרדסבא שהוא מנהיג הדרדרסים הוא אדום וזה קשור איכשהו לקומוניזם אבל זה יותר נאצי גי גרגמל הוא קריקרטורה של יהודי עם האפל הגדול וכל זה והדרדסים הם גזע הארי כי יש להם דם כחול מלכותי כזה..

Wild Eye Joker

New member
פאק. חבורה של מתוסבכים

הייתה סדרה ומיש הלך ו"תפר" עליה את התיאוריות האלה..גרגמל הוא דמות הרשע בדרדסים ולכן איירו אותו גבוה מכוער עם אף וכו' והדרדסים כחולים! כן! אז מה?! הסימפסונס פאקינג צהובים והם בכלל אנשים מתי לאחרונה ראיתם איש צהוב? וזה שלדרדסבא יש מכנס\כובע\לא זוכרת מה אדום לא אומר כלום. גם מאי לובשת אדום. היי אולי מאי קומוניסטית? קיצר צאו מזה. תראו ותאהבו ותעריכו סדרות מצוירות כי זה הדבר וזה מחזיר לילדות וזה תמים ויפה
הסדרה היחיד שאני נוטה להסכים עם התיאוריות עליה זה שאלתיאל קוואק. כי שם יש סימנים מובהקים של דעות פוליטיות וגזעניות. מי שיצר אותה יש לו מוח מעוות והוא צריך לעשות סרטים ולא סדרות לילדים.

milkofamnesia

New member
זה נכון

יש גם פרק שמעולם לא שודר בארץ שבו הדרדסים הורגים את גרגמל ואז מביאים אותו לבור שבו קבורים עוד מלא גרגמלים וזה סמל לשיטת ההרג הנאצית, שהם היו זורקים את גופות היהודים בבורות.

למעלה