אממ, גם חדשה ../images/Emo13.gif
שיר השבוע מmtv2: נראה לי Babyshambles - delivery, foo fighters - pretender, maximo park - girls who play guitars שיר השבוע לא מmtv2: מלא שירים של Ghosts המדהימים ו- rainy monday של shiny toy guns. אה, גם FOB ופאניק כמובן
וקלקסונס ואש
להקת השבוע: Ghosts קליפ השבוע: hard fi - suburban knights דיסק השבוע: Ghosts - The World Is Outside ללא ספק. מדהימים. סה"כ אלבום ראשון והוא מעולה
הפתעת השבוע: לא יודעת :| ביאוס השבוע: לא משהו מיוחד תמונת השבוע: סרט השבוע: החלום של מרטין. איזה סרט מעולה
ושבוע שעבר ראיתי את נודל וממש ממש אהבתי. סדרת השבוע: שידורים חוזרים של כל פרקי עקרות בית נואשות והשרדות. חוץ מזה אין ממש סדרות טובות כרגע
וגם אין זמן =] ערוץ השבוע: MTV עם ה- VMAS. ספר השבוע: אני קוראת את to kill a mocking bird של הרפר לי.(לביצפר) זכה בפרס פוליצר לספרות ב-1961
ציטוט השבוע: no idea אה, שכחתי להגיד שקוראים לי גל.. חוץ מהשירים היותר "רועשים" שיש ב-MTV2 אני מאוד אוהבת שירים שקטים יפים.. ועוד להקות אהובות הן placebo, snow patrol ו- stabilo המדהימים. ושאלה קטנה : למה ב- MTV2 יש ממש חוסר התאמה בין התוכניות למה שמשודר? כתוב שיהיה "יומני FOB" ויש משהו אחר לחלוטין