שרשור שבועי

M a a y a n K

New member
יש כל מיני...

אני שמעתי שהיה פרק שגם לא שודר מן הסתם, שהדרדסים ציירו לגרגמל צלב קרס על הבית...

אה, אוי נכון, לא יודעת למה התבלבלתי

זכרתי גם את הקטע עם האף<: טוב, זה מטומטם לאללה, למזלי (?) בקושי ראיתי טלוויזיה כשהייתי קטנה חח האמת שאני לא חושבת דווקא שזה "סתם תיאוריות", למרות שלא חסר לישראלים להאשים את כולם בזה שהם שונאים אותנו, זה יותר מידי מזכיר [עזבו את זה שזה מוזר בכלל לשים קטעים כאלה בסדרת ילדים] בשביל להיות סתם מקרי ותמים..

BabyShambles

New member
אם הייתי יודעת שתתחילו לחפור על זה שסנופקין

חלם הכל לא הייתי רושמת את זה
אפילו אין לי כוח לקרוא מה רשמתם.

אמממ :)

שיר השבוע מmtv2:החדש של SMASHING PUMPIKNS שיר השבוע לא מmtv2:SEX PISTOLS-GOD SAVE THE QUEEN להקת השבוע:GREEN DAY קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4 חהחהחהחהחה וולדמורט אוווו דיסק השבוע:MTM-LP הפתעת השבוע:ממממ ביאוס השבוע:ממממ תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע:אחים ואחיות נגמררר ערוץ השבוע:אקסטרה הוט ספר השבוע: ציטוט השבוע:

להלהלה

שיר השבוע: וואי המון מוזיקה ישנה:) ועוד סתם- one million dollars של אנטי פלאג charmer של קינגס אוף לאון (למרות שבג'יי לנו זה היה הרבהההה יותר יפה) אהבתי את i just dont know what to do with myself של הוויט סטרייפס, לא יודעת אם הוא חדש או לא..
להקת השבוע: אין לי מושג
קליפ השבוע: fuck forever
דיסק השבוע: כללל הסאונדטראק של לורדס אוף דוגטאון
הפתעת השבוע: ממ.. כלום
ביאוס השבוע: הייתי חולה בבית חצי ממנו, עבר לי מהר
תמונת השבוע: וואי זה כלכך יפה, נראה לי אני אעשה חולצה כזאת:)
סרט השבוע: לורדס אוף דוגטאון שוב חח
סדרת השבוע: -
ערוץ השבוע: -
ספר השבוע: -
ציטוט השבוע: " אחרי כל חשכה בא כוכב" חח מהההה

lestatgirl

New member
The whole world is our playground

שיר השבוע מmtv2: מיקי מאוס וואש שיר השבוע לא מmtv2:קראודאדי סימון של ההורורז, מאוהב בשיר הזה פשוט.. להקת השבוע:שמבלס קליפ השבוע:דליברי דיסק השבוע:הקריבס מנס נידס וומן נידס וואט אבהההההההההה הפתעת השבוע:כסף? ביאוס השבוע:משתנה בהתאם לתוצאות הערב? תמונת השבוע:של דוריאן גריי?
סרט השבוע:שיחה על ונדטה? סדרת השבוע:דה איט קראוד [מאט בארי
] קרובים קרובים וסקינס ערוץ השבוע:מטב2\אקסטרא הוט\יס סטארס\ דיסקאברי\ערוץ 8\יס דוקו\ ראיתי יותר מידי טלויזיה O_O ספר השבוע:הארי פוטר? עדיין? נו אחרי שדניאל רדקליף היה בלנו.. ציטוט השבוע: מיט מי אין צ'יינה טאון פור אופיום אנד טי..\דרס מי לייק אה ליידי בוי.. [ליידי דונט פאל באקוורדס, הפיט]

lestatgirl

New member
חח כן אני ורסטילית, מפונקת ובכלל רואה יותר

מידי טלויזיה..=\

galoosh33

New member
../images/Emo6.gif

איזה כיף לך שיש לך ערוץ 8.. זה הדבר היחיד שחסר לי ביס...

../images/Emo175.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ מאות'ווש של קייט נאש והחדש של הוומבאטס. שיר השבוע לא מmtv2: Interpol - Obstacle 1 !!!!!!!!! להקת השבוע: יש הרבה.. קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Mazzy Star - Among My Swan Patrick Wolf - Wind In The Wires Jeff Buckley - Live at Sin-e הפתעת השבוע: אמ
ביאוס השבוע: אני חולה/: תמונת השבוע: x סרט השבוע: לא ראיתי... סדרת השבוע: עקרות בית נואשות ערוץ השבוע: יסטאר ספר השבוע: אני מנסה לקרוא את שוגון... בינתיים לא זה הולך
ציטוט השבוע: לא זוכרת נו

galoosh33

New member
אממ, גם חדשה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: נראה לי Babyshambles - delivery, foo fighters - pretender, maximo park - girls who play guitars שיר השבוע לא מmtv2: מלא שירים של Ghosts המדהימים ו- rainy monday של shiny toy guns. אה, גם FOB ופאניק כמובן :) וקלקסונס ואש
להקת השבוע: Ghosts קליפ השבוע: hard fi - suburban knights דיסק השבוע: Ghosts - The World Is Outside ללא ספק. מדהימים. סה"כ אלבום ראשון והוא מעולה
הפתעת השבוע: לא יודעת :| ביאוס השבוע: לא משהו מיוחד תמונת השבוע: סרט השבוע: החלום של מרטין. איזה סרט מעולה :) ושבוע שעבר ראיתי את נודל וממש ממש אהבתי. סדרת השבוע: שידורים חוזרים של כל פרקי עקרות בית נואשות והשרדות. חוץ מזה אין ממש סדרות טובות כרגע :( וגם אין זמן =] ערוץ השבוע: MTV עם ה- VMAS. ספר השבוע: אני קוראת את to kill a mocking bird של הרפר לי.(לביצפר) זכה בפרס פוליצר לספרות ב-1961
ציטוט השבוע: no idea אה, שכחתי להגיד שקוראים לי גל.. חוץ מהשירים היותר "רועשים" שיש ב-MTV2 אני מאוד אוהבת שירים שקטים יפים.. ועוד להקות אהובות הן placebo, snow patrol ו- stabilo המדהימים. ושאלה קטנה : למה ב- MTV2 יש ממש חוסר התאמה בין התוכניות למה שמשודר? כתוב שיהיה "יומני FOB" ויש משהו אחר לחלוטין :(

Rose131

New member
היי גלושD:

יש חוסר התאמה כי הלוחות שידורים של הוט ויס מפגרים קלות.. אני נועה וכזה^^

למעלה