שרשור שבועי

Luna Sphere

New member
האם אני עכבר? האם אני פיל?

שיר השבוע מMTVTWO אמ משלוח של הבמבה שמבלס, איימילייס של קז'ון, אלכוהול של נמאס לי להיות סקסית, שטיפת פה של קייט ועוד הרבה שיר השבוע למMTVTWO נמ Nicest Thing של קייט נאש ו-Dickhead, אני שונאת להתחבר לשירים, זה מבאס. להקת השבוע מיוז קליפ השבוע The Angry Mob דיסק השבוע Made Of Bricks הפתעת השבוע הא??? ביאוס השבוע !!!

lestatgirl

New member
יואווווווווווווווו איזה דפוקה אני.

חשבתי שכתוב שקיבלת משלוח של דברים של השמבלס, אז רציתי לדעת מה היה בפנים

!../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2: קייזרס -דה אנגרי מוב^^ שיר השבוע לא מmtv2: נמ The hush sound -Weeping willow The hush sound -Wine red Alice in chains -Sludge factory HIM -Don't close your heart The beatles -Julia Guns n roses -Welcome to the jungle ועוד כמה של ווינטרסאן ששכחתי את שמם:p להקת השבוע: האש סאונד! קליפ השבוע: HIM -Kiss of dawn דיסק השבוע: מממ הפתעת השבוע: ראש השנה זה משעמם תחת. ביאוס השבוע: ראש השנה זה משעמם תחת. אה, והסוף של הארי כזה אידיוטי. תמונת השבוע: - סרט השבוע: - סדרת השבוע: דורה! לא סתםXD: החיים על מאדים השרדות האוס ערוץ השבוע: AXN? ספר השבוע: ההוביט! אבל הוא באנגלית אז אני לא אסיים בקרוב|: ציטוט השבוע: מממ

Incubus Creep

New member
להלהלה

שיר השבוע מmtv2: Milburn - What Will You Do When The Money Goes The Dykeenies - Stitches שיר השבוע לא מmtv2: כל מה שלמעלה וגם The Dykeenies - Clean Up Your Eyes אני ממש חורשת על השירים האלה
להקת השבוע: המממ The Dykeenies, מיוז, אינקיובס וג'ף באקלי
קליפ השבוע: Milburn - What Will You Do When The Money Goes The Dykeenies - Stitches דיסק השבוע: מממ Showbiz הפתעת השבוע: אין ממש ביאוס השבוע: מישהו שעובד עם אבא שלי היה אמור להביא את אחד הספרים של ברנדון מהU.S והוא שכח את זה שם!): תמונת השבוע:
ויש לו קעקוע חדש! סרט השבוע: מממ זוג משמיים סדרת השבוע: סקינסD: וגם הפמליה היה ממש טוב. ערוץ השבוע: mtv2 וסטארס 1,2,3 ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: נממ music's the best substitute for social skills!

מותק1212

New member
האווווודיהווו!

שיר השבוע מmtv2: MCR-Teenagers Maximo Park- Girls Who Play Guitar שיר השבוע לא מmtv2: Slipknot- I Am Hated Queen- I want to break free The Used- Hospital להקת השבוע: The Used קליפ השבוע: The Bird And The Worm דיסק השבוע: Lies For The Liers הפתעת השבוע: שטון קוצ'ר בא לארץ@#$%@#$^@
קלסו
ביאוס השבוע: לא הייתי בבלאק אייד פיז
תמונת השבוע: פרדי
סרט השבוע: אומן האשליות.
סדרת השבוע: ד"ר האוס.
טאצ' עליז לסטרייט שיעיז
ערוץ השבוע: HOT3 ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו. ציטוט השבוע: הייתי אצל חברה והורדנו דברים לסימס ואז אמא שלי קראה לה והיא אמרה לה: "שנייה אמא אנחנו מורידות בגדים" XDDDDDDD

Starred thingie

New member
הו. סימס רולז.

אני הורדתי בגדים שהם בעצם לא בגדים. ואפשר להלביש נשים בעירום D::

milkofamnesia

New member
פיי מחר צבא שוב

שיר השבוע מmtv2: יאנג פולקס - פיטר, ביורן וג'ון , דה פריטנדר, גירלס הו פליי גיטארס שיר השבוע לא מmtv2: כל סיילנט אלארם להקת השבוע: בלוק פארטי קליפ השבוע: יאנג פולקס דיסק השבוע: סיילנט אלארם הפתעת השבוע: שי איתי בבה"ד! (זה א קשור אליכם) ביאוס השבוע: עדיין לא שתיתי אייסקפה? סרט השבוע: היה אמור להיות טריינספוטינג! סדרת השבוע: למי יש זמן לטלווזיה? ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: האלכימאי!!!! ציטוט השבוע: my name is inigo montoya, you killed my father, prepare to die

milkofamnesia

New member
הייתי אמור להתחיל היום

אבל בגלל שחבר שלי לא יעשה איתי אז דחינו את זה לעוד חודש D:

MayLuvsDoug

New member
i'm gonng get that TWAT!

שיר השבוע מMTV2- דליברי- שממבללללללס לא מMTV2- קסביאן- אמפייר זה בכלל כן של MTV2 אבל יאללהה להקת השבוע- קוקס, קסביאן קליפ השבוע- למי יש זמן לראות קליפים חיחי. דיסק השבוע- קסביאן הפתעת השבוע- ישמצב עם החתיכווווס ביאוס השבוע- בצפר למי יש כוח תמונת השבוע- סרט השבוע- לא היה לי זמן חח סדרת השבוע- סקינס!!!!!!!!!!1111111111 ספר השבוע- 4 בתים וגעגוע ציטוט השבוע- "oh chris, you've come to apologize right?" 'huh?" "to say you're sorry?" "oh yer..i'm sorry i saw your boobs. and i'm sorry i saw your bum. and.. i'm sorry i saw your f..."' "that's enough chris!" סקינס זה גאוני

Starred thingie

New member
גם עומר ../images/Emo27.gif

שיר השבוע מmtv2: the angry mob למרות שהקליפ לא משהו שיר השבוע לא מmtv2: amy winehouse - tears dry on their own (גר... ) להקת השבוע: foo fighters רק כי הם מילאו לי את האמפי קליפ השבוע: everybodeys gone to war של narina pallot. יצא לי לראות אותו בטעות. הוא ממש סקסי. דיסק השבוע: sam's town של the killers (אלבום השבוע או אלבום השנה..) הפתעת השבוע: קליפ חדש לפול אאוט בוי שעדיין לא ראיתי ביאוס השבוע: לקום לבצפר >_> וחוצמיזה ... להיתקע בפקק חצי שעה כשאני שני מטר מהבית T_T סרט השבוע: kill bill 2. סוףסוף ראאיתי אותו D: אמה הסקסית. סדרת השבוע: that 70's show אני רק בעונה השניה. וזאת הסדרה הכי טובה שראיתי. X: ערוץ השבוע: טלויזיה? אין לי זמן T_____T ספר השבוע: his dark materials - northen lights (אני בדיוק קורא אותו) ציטוט השבוע: "drugs are bad, im high on G.O.D.." *caugh* virgin *caugh* ציטוט קורע מ that 70's show

עונה

שיר השבוע מmtv2: האחרון של hard-fi שיר השבוע לא מmtv2: the charlatans - north country boy להקת השבוע: אלה שהזכרת עכשיו קליפ השבוע: the smiths - there is a light and it never goes out דיסק השבוע: קניתי את midnight oil שלשום, ממש טוב הפתעת השבוע: הפיסטולס מתאחדים ביאוס השבוע: אין לי כסף להופעה תמונת השבוע: אין סרט השבוע: לא יודעת סדרת השבוע: קרב סכינים עם עודד הקושקושון ערוץ השבוע: 10 ספר השבוע: לא קוראת ספרים כרגע ציטוט השבוע: דיאטה - עכשיו!!!!!!!!

למעלה