שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

milkofamnesia

New member
אני רעב.

שיר השבוע מmtv2: אהמ.. שרלוט? שיר השבוע לא מmtv2: שוטינג סטאר - אייר טראפיק, כל מיני שירים של אקזמפל להקת השבוע: ארקייד פייר, אייר טראפיק קליפ השבוע: example - vile כי בובות גרב זה הכי מצחיק דיסק השבוע: ארקייד פייר - ניאון בייבל הפתעת השבוע: לא יודע ביאוס השבוע: הרבה דברים סרט השבוע: freedom writers סדרת השבוע: התוכנית על הלב בערוץ 2, ממש מגניב ערוץ השבוע: ביפ

dandiT

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: אין=/ שיר השבוע לא מmtv2: HIM - the funeral of hearts HIM - its all tears HIM - for you (unplugged)i The Used - paralyzed The Used - soundeffects & overdramatics ככה רושמים נכון?
30seconds to mars - fallen 30seconds to mars - buddha for mery 30seconds to mars - the mission 30seconds to mars - oblivion 30seconds to mars - edge of the earth placebo - every you, every me placebo - you dont care about us opeth - harvest opeth - serenity painted death opeth - the moor ~סוף חפירה
~ להקת השבוע: HIM The used 30seconds to mars opeth קליפ השבוע: hump the bump דיסק השבוע: 30STM - 30STM The used - lies for the liars הפתעת השבוע: שאולי יהיה לי את הדיסק הראשון של טורטיD: ביאוס השבוע: זה היה שבוע מעצבן><" תמונת השבוע:
סרט השבוע: היומן סדרת השבוע: דרייק וג'ושD: ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: -

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מהערוץ: לא ראיתי
שיר השבוע לא מהערוץ: Earthquake- The Used להקת השבוע: דה יוזד קליפ השבוע: Muse- Time Is Running Out דיסק השבוע: The Vertigo of Bliss- Biffy Clyro הפתעת השבוע: לאדעת ביאוס השבוע: המתכונת בהסטוריה תמונת השבוע:
סרט השבוע: ראיתי רק סרט אחד..גיבורים דמיוניים סדרת השבוע:סקראבס ערוץ השבוע:המ ספר השבוע:Stardust של ניל גיימן.

sapir lee

New member
ME

שיר השבוע מMTV2
Teenagers שיר השבוע לא מMTV2
Linkin Park - Minutes To Midnight כל האלבום Lostprophets - Rooftops Lostprophets - for all these times son, for all these times Evanescence - Lacrymosa Evanescence - Your Star MCR - Teenagers MCR - Desert Song להקת השבוע
לינקין פארק קליפ השבוע
יש 3: 1) מייק מלינקין מקבל חזייה בפנים בהופעה
XD http://youtube.com/watch?v=mlH2ZeZRh9g 2) ההכנה להופעה הקרבה :) הופעה של אוונסנס עם השיר weight of the world מרוק אמ רינג 2007 http://youtube.com/watch?v=8v5gsPN2oeU 3) פראנק וריי מבקרי האומנות
http://www.youtube.com/watch?v=-5jfhd31TW8 דיסק השבוע
LP - MTM הפתעת השבוע
אין, שבוע מגעיל... ביאוס השבוע
כמה דברים שאין לי כוח לפרט
תמונת השבוע
סרט השבוע
אין סדרת השבוע
חברים ערוץ השבוע
ערוצי המוזיקה ספר השבוע
לא קוראת ספרים

../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי השבוע. שיר השבוע לא מmtv2: הרבה. להקת השבוע: הא. קליפ השבוע: החדש של am? דיסק השבוע: הרבה. הפתעת השבוע: לא היו הפתעות. ביאוס השבוע: חוץ מתיגבורים מזורגגים בלשון, לא היו ביואסים. :) תמונת השבוע: טרלהלה.. יש לזה חשיבות בעיניי. D: סרט השבוע: דה נייטמר ביפור כריסמס ועוד כמה. סדרת השבוע: בקושי ראיתי טלוויזיה השבוע. ערוץ השבוע: .. ספר השבוע: נייט.

../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אין שיר השבוע לא מmtv2: The Smiths - There Is a Light That Never Goes Out The Smiths - Stop Me If You Think You've Heard This One Before להקת השבוע: דה סמית'ס קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: גרייס. הפתעת השבוע: מגישים אותי על 85 בהיסטוריה!
ביאוס השבוע: המ אישי מדי בשביל לכתוב פה :\ בואו נגיד שאירוע משפחתי מצער. תמונת השבוע: :) סרט השבוע: לא ראיתי השבוע אף סרט. סדרת השבוע: לא יודעת, האוסי? ערוץ השבוע: יסטארס, לא משנה איזה. ספר השבוע: קראתי את "האלכימאי". חראספר.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifIf you're a bird, I'm a bird

שיר השבוע מmtv2: Maximo Park - Our Velocity [המלצות לשירים שלהם,מישהו?] שיר השבוע לא מmtv2: כל הדיסק של דה קוקס. להקת השבוע: דה קוקס
קליפ השבוע: אין ממש. דיסק השבוע: אינסייד אינ אינסייד אאוט- דה קוקס הפתעת השבוע: הוא היה מרובע, מכוער ולא סקסי. וסוף סוף נפרדתי ממנו
!!No more braces baby
ביאוס השבוע: אדישות של אנשים מסוימים. תמונת השבוע: סרט השבוע: הילדותיות מכה שנית- מלך האריות 2
[ראיתי גם פוקהונטס אבל היא יצאה כ"כ שרמוטה בסרט השני^$#%]

Brianstorm

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: לא יודעת שיר השבוע לא מmtv2: Red Light Indicates Doors Are Secured You Probably Couldn't See For the Lights But You Were Looking Straight At Me ועוד איזה כמה,בטח של דה קוקס להקת השבוע: ארקטיק מאנקיז קליפ השבוע: החדש של וויט סטרייפס אולי דיסק השבוע: Whatever People Say I Am, That's What I'm Not הפתעת השבוע: מממ..הפעתה? לא יודעת ביאוס השבוע: סתם דברים שהם לא לפה. תמונת השבוע: נו סתם אחת,אבל אין שבוע בלי ריקי, ובכלל,עם כזאת תוספת נחמדה.. סרט השבוע: ספרות זולה סדרת השבוע: ליטל בריטן,כי לשמחתי הרבה החזירו לשדר. ערוץ השבוע: נחשו. ספר השבוע: אין.

lestatgirl

New member
Ya

שיר השבוע מmtv2:איקי ת'אמב שיר השבוע לא מmtv2:אפ אול נייטי להקת השבוע:ליברייזור פארטי קליפ השבוע:טוב נו החדש של המאנקיז דיסק השבוע:ממ.. ג'יימ [אייס] טי הפתעת השבוע:יאמי, טריינספוטינג באנגלית בנוסף לפורנו! ביאוס השבוע:הוויו מחממים תשמבלס ואנלא אהיה שם תמונת השבוע:-> סרט השבוע:אני 3> הקאביז סדרת השבוע:הצילו, אינדי מיקס טייפ ערוץ השבוע:מטב2 ספר השבוע:מיליון רסיסים קטנטניםניםניםםםם

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: אמממ ביפי! שיר השבוע לא מmtv2: אממממ... The Mars Volta - This Apparatus Must Be Unearth להקת השבוע: The Mars Volta, Biffy Clyro קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=mIwTxkTEUqY דיסק השבוע: Radiohead - OK Computer הפתעת השבוע: הולכת להיות הקלטה חדשה של מיוז בNME החדש שבוע הבא
ואני אהיה בלונדון ואוכל לקנות! יאיאייאיאיאייייי
ביאוס השבוע: אמממ היה שבוע דיי משעמם. ועדיין לא ראיתי Deathproof
תמונת השבוע:
והאמת שגם יש לי סיבה, אני משתמשת בה לעיצוב האתר החדש של מיוז ופאק, ראיתי אותה יותר מדי ביממה האחרונה. סרט השבוע: ראיתי אתמול סופרמן חוזר שוב. סרט חמוד. לא מבינה למה אנשים לא אהבו סדרת השבוע: 8 כללים פשוטים, למרות שזה נגמר עצוב אתמול ערוץ השבוע: M2! ספר השבוע:

orw93

New member
הפורום הזה תוקע לי ת'מחשב<_<../images/Emo205.gif

בסוף אני עוד אכנע לו
שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: Fat Lip Over My Head (Better Of Dead) Subject To Change Still Waiting Underclass Hero ------- Sum 41 להקת השבוע: Sum 41 Beat 69 קליפ השבוע: Underclass Hero-Sum 41 Fat Lip-Sum 41 דיסק השבוע: כל הדיסקוגרפיה של SUM 41 הפתעת השבוע: אממ ביטלו לנו את כל השעות 0 השבוע? לא יודעת
ביאוס השבוע: אימא לא נותנת לי ללכת להופעה של ביט
תמונת השבוע: אין לי תמונות במחשב-.- סרט השבוע: מלכת הנשףXD סדרת השבוע: דוקטור הו
השבט ערוץ השבוע: יס סטארס ספר השבוע: אם יש גן עדן-רון לשם [אני כבר בעמוד 40 ומשו!!!!111אחדאחד
]

Sweet Calamity

New member
../images/Emo115.gif

שיר השבוע מmtv2:oasis-live forever שיר השבוע לא מmtv2:Rabbits Are Roadkill On Rt. 37 - afi להקת השבוע:AFI קליפ השבוע:המ.לאדעת. דיסק השבוע:DECEMBERUNDERGROUND הפתעת השבוע:אני זוכרת תהתחלה של האביב של ויואלדי.פשוט מפתיע לאחר 4 שנים שנים שלא נגעתי בפסנתר. ביאוס השבוע:לnevermind תמונת השבוע:לא מהשבוע.מהיום.היה טעים. סרט השבוע:איילנד. סדרת השבוע:אקסטרים מייקאובר והשבט. ערוץ השבוע:יס סטארז. ספר השבוע:יומני הנסיכה 5-הנסיכה בורוד

Sweet Calamity

New member
זה היה מאולתר משהו../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

אמא הכינה עוגה, נשאר בצק ו...התפרעתי
למרות שלכתוב על פיצה עם קטשופ גם היה נחמד

chronophobia

New member
O: ../images/Emo175.gif

עוגת AFI
זה מזכיר לי שגם אני רציתי להכין עוגה של AFI =.= (טובנו בקרוב חופש...יהיה לי מספיק זמן להרוס את המטבח)

Sweet Calamity

New member
לול. ../images/Emo115.gif

אמרתי לאמא שלי שאני רוצה עוגת AFI [אבל רצינית] ליומולדת. זה עוד 5[?] ימים ואני חושבת שבינתיים היא לא עשתה כלום בנושא.בוהו. ~בדיקת חתימה~

למעלה