שרשור שבועי

oshriti123

New member
נמ

שיר השבוע מmtv2: The Pigeon Detectives - I'm Not Sorry וג'וני סניפר. אהה והקליפים של לוסטפרופטס שהיו בווישליסטD::::: [נו אז מה אם זה היה במטב הרגיל זה גם נחשב D:] שיר השבוע לא מmtv2: יותר מדי. >< נבחר אחד, BREAKING BENJAMIN - Breath. לגמרי עשה לי את השבוע
וכל השירים של לוסטפרופטס נו XD להקת השבוע: ברייקינג בנג'מין ו.. לוסטפרופטס קליפ השבוע: BREAKING BENJAMIN - Breath דיסק השבוע: האחרון של ברייקינג בנג'מין, האחרון של מיוז, האחרון של לוסטפרופטס והראשון של דהיוזד. הפתעת השבוע: אני כניראה אהיה 5 יחידות באנגלית!!!1 הייתי בטוחה שאני אהיה 4 וזה כ"כ ביאס אותי כי אנגלית זה המקצוע שהכי חשוב לי.. אבל אמרו לי השבועD: ביאוס השבוע: כניראה שחברה שלי אל נשארת איתי בבית ספר שנה הבאה ): תמונת השבוע:
סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: גיברוים וסמולוויל
2X ערוץ השבוע: נחשו

CitizenErased

New member
חח זו חתימה של חברה שלי בפורום הרשמי..

היא עשתה את התמונה השמאלית של כריס (וקוראים אותה Cris
)

Unaffected

New member
מצטרפת בערךD:

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתיX: שיר השבוע לא מmtv2: כנסיית השכל-ידיים למעלה להקת השבוע: דת' קאב פור קיוטי קליפ השבוע:איזה אחד שהכנתי למגמה
דיסק השבוע:זה של +44 הפתעת השבוע:ממ. 100 בהסטוריהO_O ביאוס השבוע: לשון. תמונת השבוע: סרט השבוע:איןזמן סדרת השבוע:אוסי>: ערוץ השבוע:יס סטארס 1 ספר השבוע:איןזמן>:

Unaffected

New member
היי../images/Emo3.gif

אני מכירה אותך מפורום ג"ש לפני איזה 3 שנים,נכון?

Unaffected

New member
מממ הייתי גם בזה ולפני זה בCrazy Girl2000

פורום ג"ש זה כזאת נוסטלגיהD:

Runt

New member
מי 2 מי 3 מי 4 מי להלהלה ../images/Emo202.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ.... לא יודעת, נגיד שDANCE של ג'אסטיס למרות שראיתי אותו באמטיוי. שיר השבוע לא מmtv2: muse - nishe קליפ השבוע: החדש של המאנקיז דיסק השבוע: סדגש| רייזורלייט - אף אול נייט
הפתעת השבוע: הקליפ של המאנקיז ו.. אמ.. לא יודעת. ]: ביאוס השבוע: הסטוריה וכל זה
סרט השבוע: אקסטזי סדרת השבוע: האוס ערוץ השבוע: הוט 3 או אקסטרה הוט ספר השבוע: לא קראתי כלום

Runt

New member
טוב טוב

אז fury הוא כ"כ מעולה, יש לו את כל הוויב הנכון לסיום האלבום או לפחות להוות חלק ממנו. מצד שני אני מעדיפה את the small print עליו, למה לא הכניסו אותו במקום endlessly או משהו? או בכלל שיעיפו את אינטרלואד ויכניסו במקום את פורי או משהו. ):

../images/Emo192.gif

שיר השבוע מMTV2: Billy Talent - Surrender שיר השבוע לא מMTV2: Snow Patrol - Signal Fire להקת השבוע: Biffy Clyro קליפ השבוע: My Chemical Romance - Teenagers דיסק השבוע: James Morrison - You Give Me Something הפתעת השבוע: נאמ. ביאוס השבוע: התקלקל לי הMP ;[ תמונת השבוע: X סרט השבוע: שודדי הקאריבים! סדרת השבוע: אבודים ערוץ השבוע: Yes Stars ספר השבוע: ><'

Runt

New member
ג'יימס מוריסון! ../images/Emo45.gif

אלבום מעולה noooo i'm not lost just undiscoveredddd

למעלה