שרשור שבועי

CitizenErased

New member
אתה לא שונא אותי, אתה מת עלי ../images/Emo99.gif

.. שתיתי, תתעלם. אבל אתה באמת לא שונא אותי נכון????
לא איכפת לי שהאימואיות ישנאו אותי, אבל אתה?!

MoonyAvFreak

New member
אע@($^&

שיר השבוע מmtv2:הממ johnny snipper - enter shikari שיר השבוע לא מmtv2:הו,the mission - 30STM להקת השבוע:30\בלינק\יוזד\טייקינג קליפ השבוע:המ, המון אין אחד מסויים. דיסק השבוע:פארמור! ככ! הפתעת השבוע:היה גם כיף :) ביאוס השבוע: היו חלקים משועממים תמונת השבוע:אני וגיברטטטט סרט השבוע:אין, לא ראיתי משו מעניין סדרת השבוע:גם לא ראיתי ערוץ השבוע:הערוץ הכי שווה..נחשו P: ספר השבוע:אין

MoonyAvFreak

New member
איככ את כבר ראית אותי ברוקצ

ואת יודעת כמה שאת מדברת שטויות אבל אני בכל זאת אוהבת אותך כי את מושית
XD עזבי, חח

Rose131

New member
לא, אני חושבת שנועם וישי עקפו אותך

בקטע של להגיד שטויות\לעשות שטויות ברוק עצמאות

חצילע

New member
אולי תפסיקי להזכיר את זה בכל מקום#$?@!$?@!?

נו, נועה. אז מה. אף פעם לא קרה לך שרקדת לצלילי סינרגיה?

MoonyAvFreak

New member
את רקדת ממש יפה ../images/Emo99.gif אם היה לי כוח לקום..

הייתי רוקדת איתך, פעם הבאה אני רוקדת איתך, זה בטוח%#@(O%!#% מחרררררררררררר את באה איתיייייי לתל אביבבבבב נכוןןןןןן? XD ^__^ שישו ושמחו, סליחה, ממש שמח לי לשאני אהייה איתכן מחר טיפה, כי בכלזאת, בקושי יוצא לצאת ביחד P:

Rose131

New member
יהיה טוב../images/Emo24.gif

באוונסנס אני ארקוד איתך כשסינרגיה ישירו. אם יהיה לי כוח. אולי. אם תקני לי מיץ תפוזים. המ.

_

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: ביטרסוויט - WT להקת השבוע: WT קליפ השבוע: - דיסק השבוע: לאדעת הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: - תמונת השבוע: אינלי כוח סרט השבוע: ספיידרמן3 סדרת השבוע: סטרדיי נייט לייב ערוץ השבוע: יס סטארס 1-2-3 ספר השבוע: ><

BabyShambles

New member
Till the pain is so big you feel nothing at

all שיר השבוע מmtv2:לא היה לי זמן לראות;; שיר השבוע לא מmtv2: Calm Down Dearest- Jamie T Cash Cow- We Are Scientists Still Take You Home- Arctic Monkeys -וכל FWN של הקופים- I Know- Placebo Come Home- Placebo Swallow- Placebo -עוד הרבה הרבה הרבה פלסיבו- Her Majesty- The Beatles When I'm 64- The Beatles -עוד הרבה הרבה ביטלס- Who's Got A Match?- Biffy Clyro כל לילי אלן. להקת השבוע:ביטלס, פלסיבו וAM. בעיקר AM קליפ השבוע:Working Class Hero - John Lennon דיסק השבוע:לא היה אחד מיוחד הפתעת השבוע:צבעתי את השיערD: ביאוס השבוע:צבעתי את השיער><" תמונת השבוע:
סרט השבוע:לא ראיתי סדרת השבוע:פרוייקט מסלולP: ערוץ השבוע:3 אני חושבת, ןM2 מתי שהספקתי לראות ספר השבוע:מיליון רסיסים קטנים שסיימתי ומועדון האידיוטים ואני כריסטיאנה פ. שהתחלתי

sha na na revol

New member
הכל עניין של רגש,

אף פעם לא חיבבתי את לנון כ"כ אישית, אני מעדיף להקשיב לקול של מק'ארתני. ואיך שג'יימס שר את זה זה ממש יפה ועצוב, כך ש.

sha na na revol

New member
ננסה. אולי אני אלמד לאהוב את זה. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2: עדיין ההוא של הGallows שיר השבוע לא מmtv2: 'נמס בגשם' של יעקב גלעד ויהודה פוליקר להקת השבוע:אמ... משינה
... אני מניח. משער. מרשה לעצמי להגיד.
קליפ השבוע: A face for the radio דיסק השבוע: 'אפר ואבק', של פוליקר on the strength of שהקשבתי את זה יום אחרי יום באמצע הלילה ועוד לא בימים שקשורים לשואה. הפתעת השבוע: גיליתי שאמא שלי בירושלים, אחרי שחשבתי שהיא סתם נסעה לקניות.
ביאוס השבוע: הוידאו שלי מקולקל
... תמונת השבוע: בואי לא. סרט השבוע: בחיי שלא ראיתי סרטים סדרת השבוע: 'חברים' ב'ביפ'. ערוץ השבוע: ערוץ 1. ספר השבוע: אני לא קורא ספרים בזמן האחרון.

למעלה