שרשור שבועי

Rose131

New member
../images/Emo41.gif

ורוד! שיר השבוע מmtv2: המממ. שיר השבוע לא מmtv2:הוו Paralized- The Used Pretty Handsome Awkward- The Used Find a Way- The Used להמשיך? להקת השבוע:Take a Guess קליפ השבוע:משהו של דה יוזד. דיסק השבוע:החדש של דה יוזד. הפתעת השבוע:הבגרות במחשבת הייתה קלה!D: טובנו. לא מפתיע, אבל משמח! ביאוס השבוע:71 בהיסטוריה?X: תמונת השבוע:OMG!!1 it's naked Bert!!1 Am I dreaming??? סרט השבוע:ספיידראימומן3 סדרת השבוע:אנג'ל? ערוץ השבוע:3. או משהו. ספר השבוע: "ובחרת בחיים"
S: [ועאעאעאאעאע אין יותר פאקינג מחשבה יהודית!@$!@%]

nesta girl

New member
כמה זמן לא עניתי על זה../images/Emo11.gif

שיר השבוע מface down - rja :mtv2 שיר השבוע לא מSlit Your Own Throat - the used :mtv2 About a Girl - nirvana להקת השבוע: נירוונה קליפ השבוע: face down - rja דיסק השבוע: אנפלאגד הפתעת השבוע: אין מפקדת לשבועייםD: ביאוס השבוע: ההזמנה של LFTL הלכה לזזל =\ תמונת השבוע: אינלי כוח סרט השבוע: רקוואים לחלום
סדרת השבוע: האנטומיה ערוץ השבוע: - ספר השבוע: -

Rose131

New member
פרטי נמקי והסבירי את ביאוס השבוע!../images/Emo88.gif

יש כזה אייקון של פטיש בכלל?
הממ. נו. הפטיש הזה
קוראים לו פטיש?
ו.. שיר השבוע- זה אחד ממיליוני הביסיידים האלה?
דברי איתי במסנג'ר

PATD

New member
../images/Emo99.gif

שיר השבוע מmtv2:הממ.. from yesterday ו the kill של 30STM שיר השבוע לא מmtv2:כל הדיסק החדש של 30STM והחדש של ג'ימי איט וורלד להקת השבוע:30STM קליפ השבוע:פרום יסטרדיי- 30STM דיסק השבוע:של 30STM וג'ימי הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע:קיבלתי מגן 71 באזרחות בוו הו
תמונת השבוע:
סרט השבוע:מממ לא נראה לי שראיתי סרט סדרת השבוע:לא ראיתי טלוזיה.. ערוץ השבוע:MTV וVHI למיניהם ספר השבוע:ספר תנך

Djerry

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע מmtv2: arctic monkeys - Fluorescent Adolescent שיר השבוע לא מmtv2: air traffic - shooting star להקת השבוע: air traffic placebo interpol קליפ השבוע: arctic monkeys - Fluorescent Adolescent דיסק השבוע: interpol - turn on the bright lights interpol - antics placebo - placebo הפתעת השבוע: אח שלי חזר! ביאוס השבוע: נשרפתי קשה והכלבה של השכנים שרטה אותי
תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: אחים ואחיות ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע:

Moldy Peach

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: Blood Red Shoes - It's Getting Boring By The Sea שיר השבוע לא מmtv2: The White Stripes - Dead Leaves and the Dirty Ground The White Stripes - The Union Forever (Arcade Fire - Rebellion (Lies להקת השבוע: The White Stripes קליפ השבוע: Icky Thump דיסק השבוע: ------ סרט השבוע: לא ראיתי השבוע. אז המלצה: Brick סדרת השבוע: the office, האנטומיה של גריי, ופרק רנדומלי של קוראים לי ארל. ספר השבוע: american gods

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: לא זוכרת.. שיר השבוע לא מmtv2: Drop Dead, Gorgeous - Love Is Murder להקת השבוע: Drop Dead, Gorgeous Lostprophets קליפ השבוע: Lostprophets - Shinobi VS Dragon Ninja דיסק השבוע: כל מיני ~,~ הפתעת השבוע: ווישליסט של לוסטפרופטס D: אבא מצא בהונג קונג את החדש של ארקטיק מאנקיז ^^ [יש לכם מושג אם יש לזה בונוסים אומשהו?.. כי תמיד לדיסקים ביפן יש חחח וזה באיזור ><"] ביאוס השבוע: שישי ולא יוצאת.. משעמם. תמונת השבוע: אדם לזארה מעשן
סרט השבוע: שודדי הקארביים 3. משבוע שעבר עשה לי את כל השבוע הזה! סדרת השבוע: מדריך ההשרדות של נד חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיחררו אותנו הרבה מוקדם השבוע וכל הזמן יצא לי לראות XD ערוץ השבוע: MTV2.. דה! וMTV כי הם היו נחמדים השבוע.. ספר השבוע: מסע אל העבר - המאה ה20 בזכות החירות. הסטוריה בקיצור ~,~

עונהההההההההההה

שיר השבוע מmtv2: - קווינז - sick sick sick שיר השבוע לא מmtv2: - קייזר - modern way להקת השבוע: ארטיק מאנקיז קליפ השבוע: סיק סיק סיקקקקקקקקקקקק דיסק השבוע: הראשון של המאנקיז שחרשתי עליו הפתעת השבוע: הקליפ של גרין דיי, הפתעה לרעה ביאוס השבוע: פספסתי מסיבה חשובה כי טעיתי בתאריך תמונת השבוע: אני בחלק עליון בלבד - פרטים במסרים סרט השבוע: לא ראיתי סרט נורמלי שנים סדרת השבוע: מגרש ביתי 4 ערוץ השבוע: אין העדפה ספר: ראה סרט

elknetld2kil

New member
OK, Time for שרשור שבועי...

שיר השבוע מmtv2: לא יודע, לא ראיתי כבר מלא זמן, אבל ממה שאני יודע שמשודר שם הייתי הולך על ג'וני סנייפר שיר השבוע לא מmtv2: יש את Hopesfall - RX Contender The Pretender ואת Something Corporate - Konstantine שהוא אחד השירים בכי מדהימים ששמעתי בחיים שלי, למרות שהוא 9 וחצי דקות... להקת השבוע: Cauterize ו- Adelita's Way קליפ השבוע: ג'וני סנייפר מתוך ברירת מחדל דיסק השבוע: Framing Hanley, Adelita's Way ואולי גם My American Heart וLast Winter הפתעת השבוע: יש לי שורשים רוסיים... ביאוס השבוע: עוד שבוע מתחילים מבחני סוף סמסטר
סרט השבוע: Hot Fuzz. ראיתי בחודש האחרון את ספיידי3 ופיראטים3, אבל הסרט הזה לוקח אותם בגדול (אלה אותם החבר'ה שעשו את Shaun Of The Dead) סדרת השבוע: ראיתי השבוע כמה פרקים קלאסיים של סאות' פארק ערוץ השבוע: המחשב שלי... ספר השבוע: אחשלי סיפר אותי השבוע, אז אני נותן לו את התואר

CitizenErased

New member
איפה ראית HOT FUZZ?..

אני מניחה שלא חוקי חח לא יצא עדיין לDVD בארץ נכון? אני מחכה לזה כבר חודשייים

CitizenErased

New member
נו אז זה גם יגיע בימים הקרובים כבר לבלוקבאסטר

אצלינו... בלי תרגום אבל למי איכפת! יאיי סוף סוף

elknetld2kil

New member
הורדתי

זה יצא באיכות ממש סבבה (R5), והואודיו טיפה מעפן אבל זה לא מפריע לסרט. אם אהבת את SOTD אז תאהבי גם את זה.

CitizenErased

New member
מאוד מאוד אהבתי ../images/Emo9.gif

סיימון פג ואדגר רייט זה שילוב מנצח

CitizenErased

New member
זהו, זכרתי את השם ניק ולא זכרתי את המשפחה..

הוא ענק
אגב, פגשתי את כל השלושה בלונדון. קרועים לגמרי. סיימון פג חתם לי ואז אמרתי "I'm from Israel bytheway" אז הוא כזה "אה אז מה השם שלך?" והוסיף את השם שלי לחתימה.. ?!?! מה הקשר?

למעלה