שרשור שבת- מה תמרחו השבת?

danra

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo207.gif

אני אנצל את זה שאת פה (תוך כדי החבאת הארנק שלי, שלא תכניסי אותי שוב להוצאות...
) מה זה הלק המדהים ששמת ביום העצמאות?? זה שמתבקע? הבנתי שהוא ישן, אבל אני ממש ממש רוצה כזה! יש לך רעיונות איך אני משיגה אותו?
(והבלוג שלך לא לבעלי לב חלש, אנ צריכה להיגמל...
).

Harlot

New member
את הלק המתבקע קיבלתי בהחלפה

וככל הידוע לי זה פטנט רשום ששמור לאותה חברה, ומאז שהם החליטו להפסיק אותו אין להשיג כזה. אבל אולי יש איפשהו גישה לישנים - אולי באיביי מישהו מוכר. אני לא נתקלתי ואין לי מושג. מקום טוב לחפש בו זה באתר מייקאפאלי - שם אני השגתי אותו בהחלפה עם מישהי.

danra

New member
הבנתי

כן, קראתי מה שכתבת בבלוג עליו. חשבתי אולי יש לך איזה רעיון יצירתי איך אני משיגה אותו
אנסה במייקאפאלי. תודה

danra

New member
../images/Emo99.gifהוא מהמם

ונדיר שאני מתלהבת מדברים צעקניים כאלה. לא משנה לי מה הצבע של הלק אבל הצבע צריך להיות אחיד מבחינתי על כל הציפורן ועל כל הציפורניים. בלי מדבקות, חותמות נצנצים וקישקושים. והאמת שזו הפעם השנייה שאני מתלהבת ממשהו חריג. לפני כמה חודשים יפעתיקו שמה תמונה של הציפורניים שלה מנומרות. זה בערך הדבר הכי סקסי שראיתי (וזו לא חוכמה כי יש לי חולשה למנומר/מנוחש...). במקרה של יפעתיקו זה ממש מבחינתי מסובך לעשות מה שהיא עשתה, אבל הלק הכחול הזה לפי מה שאני מבינה פשוט מורחים כרגיל... אוף...

Angel Of Moon

New member
תשמעי.... חייבת להגיד לך

בגלל התמונות שפירסמת פה , עשיתי את הציפורניים שלי מרובעות קצרות!
איך את מקצרת אותן כל כך צמוד? זה עדיין לא יצא חמוד כמו שלך....

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo6.gifתודה! ../images/Emo9.gif

האמת שבד"כ הן לא כאלה קצרות, פשוט פעם אחת הציפורן בקמיצה נשברה לי, אז כבר קיצרתי את כולן. כמו שאת רואה אני מעדיפה אותן מרובעות. אני חושבת שזה יצא 'חמוד' כמו שאמרת בגלל שהמבנה של האצבעות שלי הוא שמנמן
אז מרובע יותר מחמיא להן. אני מקצרת אותן עם פצירת קריסטל (שאת יכולה לראות באוסף שלי, שלדעתי כבר עבר עמוד), פשוט משייפת עד הסוף. כשאני לא רוצה אותן ממש קצרות אני פשוט מיישרת אותן ומשתדלת לא לקצר עד הסוף כמו בתמונה, כי המבנה שלהן הוא לא מאוד ארוך, ועד שכבר יש לי ציפורניים ארוכות - חבל לקצר
.

נופ ר

New member
הולכת למרוח את פמפלונה פורפל

של OPI מרוב שיש לי הרבה גוונים שונים כל כךלא ידעתי מה לבחור אז אמרתי לבעלי תבחר לק חחח וזה מה שהוא בחר

נופ ר

New member
pamplona purple

וגם תמונה שצילמתי ממצלמת הלפטופ שלי... נראה לי שזה יצא קצת כהה אבל זה די קרוב למציאות

54 של שיק

הנה קישור לפוסט של סקרמנטה עליו. אגב, מתוך שלל התמונות שמופיעות שם, השלישית מלמעלה הכי קרובה למציאות בעיניי... שבת שלום!

סקרמנטה

New member
../images/Emo9.gif

אחרי שמרחתי כמה פעמים גם אני הגעתי למסקנה הזו. הצילומים האחרים אולי יותר יפים, אבל קצת פחות נאמנים למקור.

תולי01

New member
את זה ../images/Emo99.gif

מיקס אנד מאץ' של סגול קרמי עם אדום נצנצים מהמם ! השיטה הזאת עובדת מעולה עם לקים וסוף סוף הספקתי לצלם בזמן ולכתוב על זה בפוסט החדש שלי.

dhara

New member
את יש לך אומץ את!!!

מדהים
איזה תגובות את מקבלת מאנשים?

תולי01

New member
תודה רבה לשתיכן ../images/Emo13.gif

ולגבי התגובות - להפתעתי הן ממש חיוביות באופן גורף (בניגוד לכמה לקים "מזעזעים" ששמתי...חחח) זה בדר"כ בסגנון: "מה זה, תראי לי, יש לך שני צבעים על היד ?" "וואי, מגניב, אף פעם לא חשבתי על זה" זאת בדר"כ התגובה בכמה וריאציות שונות ולגבי המניקור הזה אז גם לכל התגובות כמעט הצטרף המשפט הבא "פששש האדום הזה פשוט משהו"

dhara

New member
טוב העתקתי ממך בלי בושה :)

לא יכולתי להתאפק! חברות שלי חשבו שאני משוגעת לחלוטין, במיוחד כי זה הכי לא מתאים לי אני בחורה די סולידית בד"כ
בעבודה קיבלו את זה בהבנה לשמחתי, וכמה אנשים זרים חייכו אליי בחיוך סלחני כזה של "טוב, כל אחת והקריזות שלה".. אכן תגובות מפתיעות בסך הכל :) תודה לך על הרעיון המקסים הזה! ממש שבירת שיגרה..

למעלה