שרשור שבת- מה תמרחו השבת?

תולי01

New member
איזה כיף לשמוע ! ממש שימחת אותי ../images/Emo13.gif

איך דבר כזה שולי יכול באמת לתת לנו הרגשה של שבירת שגרה, הא ? זה מה שהופך את זה לכל כך כיפי בעיניי ואני כל כך שמחה שגם את נהנית איתו ! וכמה שנדמה לחלקנו שאנשים יסתכלו על זה בצורה ביקורתית ובעין עקומה, זה ממש לא ככה וזה גם מה שניסיתי להעביר - בסופו של דבר, חלק מהאנשים בכלל לא שמים לב (כן, לא כולם מסתכלים לנו על הציפורניים כמו שנדמה לנו....חחחח) ואלה שכן, בעיקר רואים את זה כקריצת שובבות חביבה
התעוזה הנדרשת היא בהחלט פועל יוצא של שילוב הצבעים, אז אפשר בקלות לשחק עם זה. יודעת מה ? עשית לי חשק עכשיו, אז במיוחד בשבילך אני אחשוב על עוד משהו שיהיה בסגנון הזה - נועז אבל "בסטייל"
ואפרסם עוד פוסט כזה, הולך ?

dhara

New member
מחכה ומצפה לראות מה יצא לך ../images/Emo6.gif

וכן זה ממש מפתיע אבל רוב האנשים לא שמים לב לזה בכלל

מ ס ט י ק

New member
אני לא יודעת עדיין איזה לשים

בעיקרון אני מחכה להזמנה ובד"כ כשאני מחכה להזמנה אני נותנת לציפורניים לנוח קצת... אולי אם יהיה לי חשק ללק מסויים אני אמרח, אבל ביינתיים אין אחד שממש בא ליץ

lover heart של לצ'אט

האמת שאני לא אוהבת אותו כלכך חח אבל אני מתעצלת להחליף משום מה..

רחלי ג

New member
אתמול קניתי את MYSTERIOUS של ORLY

כמובן שמרחתי כבר אתמול אחה"צ. התייבש מהר,יחסית. אבל, מתחיל להתקלף בקצוות הציפורן. הצבע מהמם. אחפש סווצ'ים מצאתי אותו באי-ביי ב12$ (בטח יש בפחות,חיפשתי תמונה שלו ) אני קניתי אותו בסופרפארם בקופון של לייף-סטייל ב 16 ש"ח

Cow23

New member
כחול כהה של שיק

מתעצלת לבדוק את המספר.. הוא נראה כמו של מכשפות..שחור בתאורה מסויימת וכחול כהה בתאורה אחרת

Cow23

New member
ממ מתעצלת לבדוק..נו טוב גם ככה אני צריכה

אותו עכשיו..

Cow23

New member
כל החברות אומרות שהוא מוזר מדי

וכל הנשים הבגרות שאני מכירה אומרות שהוא יפה ומיוחד.. אחחח החיים

lilo4

New member
סגול כהה של kiko

אין לי כוח לקום לבדוק את המס'... ככל שאני מסתכלת על הלק הזה יותר, אני מגיעה למסקנה שהוא לא עונה על ההגדרה "יפה" [הייתי שמחה אם הוא היה קצת יותר בהיר], אבל הוא מגניב ואני אוהבת אותו. מצטערת על התמונה הגרועה, הייתי צריכה קצת לשחק איתה במחשב כדי להגיע לגוון קצת יותר מדויק

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הסתכלתי קודם על התמונה שוב, היא יצאה לא משהו וממש לא משקפת כמה הצבע הזה מגניב במציאות

dhara

New member
GRAPE POP המקסים של CG

הלק שסחט הכי הרבה מחמאות! סגול מושלם [קרדיט על הסווטצ' ל.. אממ גוגל!]

קשכפית

New member
היי, אני מחפשת צבע כזה

שאלות האם תוכלי לשלוח קישור היכן רכשת כי אני לא מוצאת (חיפשתי כבר בחמישה אתרים) שאלה שנייה, איך המברשת של צ'ינה גליז? צרה? רחבה? תודה

dhara

New member
את ההזמנה עשיתי דרך טראנס דיזיין

אבל הם העלו את מחיר המשלוח שלהם מ-18$ ל-40$, כך שהם לא רלוונטיים לי יותר
בכל מקרה הנה הכתובת שלהם-- www.transdesign.com אממ המברשת של CG די צרה אם אני זוכרת נכון (מודה שאני לא ממש שמה לב לדברים האלו) בתור מי שהשתמשה רק בשיק לפני CG לקח לי קצת זמן להתרגל אבל עכשיו מאוד נוח לי איתה.

למעלה