תודה על התשובה. אין מצב שאזמין מהם כמובן.
T tokit New member 1/5/10 #37 והנה הלק החדש.. http://noasmolsky.blogspot.com/2010/05/opi-red-hot-ayers-rock-nail-polish.html
א אחרי 20 שנים New member 2/5/10 #47 אני זוממת על זה http://noasmolsky.blogspot.com/2010/01/opi-pamplona-purple-nail-polish.html כבר הרבה זמן.
אני זוממת על זה http://noasmolsky.blogspot.com/2010/01/opi-pamplona-purple-nail-polish.html כבר הרבה זמן.
נ נופ ר New member 2/5/10 #51 הוא עכשיו עליי מיום שישי ולא התקלף... לא היה לי זמן להחליף אני מחליפה כל יום כמעט אז זה שהוא לא התקלף אני מבסוטה והצבע מהמם אני מתה על לקים סגולים
הוא עכשיו עליי מיום שישי ולא התקלף... לא היה לי זמן להחליף אני מחליפה כל יום כמעט אז זה שהוא לא התקלף אני מבסוטה והצבע מהמם אני מתה על לקים סגולים
R RUTHIE1 New member 2/5/10 #38 ואני עכשיו מורחת - MOONLIT MADNESS - ORLY הנה לינק...(הבקבוק שלי מהסוג החדש, העגול...)
נ נופ ר New member 2/5/10 #52 מה זאת אומרת מהסוג החדש? מה הם שינו את הבקבוק? הבקבוק בתמונה ממש מכוער ונראה לא נוח נראה מאוד מיושן... לעומת הבקבוקים שיש לי מוזר לא שמעתי שהם שינו את הבקבוק
מה זאת אומרת מהסוג החדש? מה הם שינו את הבקבוק? הבקבוק בתמונה ממש מכוער ונראה לא נוח נראה מאוד מיושן... לעומת הבקבוקים שיש לי מוזר לא שמעתי שהם שינו את הבקבוק
R RUTHIE1 New member 2/5/10 #53 היום יש בקבוקים עגולים, פעם היו כאלה כמו בלינק שהבאתי. לי היה כזה והייתי מרוצה מאוד. זה של היום נוח כמובן יותר...
היום יש בקבוקים עגולים, פעם היו כאלה כמו בלינק שהבאתי. לי היה כזה והייתי מרוצה מאוד. זה של היום נוח כמובן יותר...
A angell4 New member 2/5/10 #45 261 של שיק עלי מחמישי אבל קניתי עוד 4 לקים חדשים אז הוא הולך לרדת לי מהציפורניים מהר מאוד... נקווה שמחר יהיה לי זמן למרוח אחד חדש!
261 של שיק עלי מחמישי אבל קניתי עוד 4 לקים חדשים אז הוא הולך לרדת לי מהציפורניים מהר מאוד... נקווה שמחר יהיה לי זמן למרוח אחד חדש!
ס סקרמנטה New member 2/5/10 #46 02 של שיק, קרם ורוד חי בגללכן קניתי אותו! אחרי שראיתי כאן כמה תמונות שלו ויצאו לי העיניים... שבוע טוב ומבורך, וחג שמח
02 של שיק, קרם ורוד חי בגללכן קניתי אותו! אחרי שראיתי כאן כמה תמונות שלו ויצאו לי העיניים... שבוע טוב ומבורך, וחג שמח
C Come Alive New member 2/5/10 #63 עכשיו ראשון, אבל בכ"ז... Pumpkin של LeChat, כתום נאון מושלם בדיוק כמו שרציתי וחיפשתי. נתקלתי בזה היום במקרה כשהסתובבתי במסע קניות קצרצר אין לי תמונה ואין לי זמן לצלם, סורי
עכשיו ראשון, אבל בכ"ז... Pumpkin של LeChat, כתום נאון מושלם בדיוק כמו שרציתי וחיפשתי. נתקלתי בזה היום במקרה כשהסתובבתי במסע קניות קצרצר אין לי תמונה ואין לי זמן לצלם, סורי
י יפעת שחף New member 3/5/10 #67 אוי הוא מעלף..כל הניאונים של לצ'אט מדהימים במיוחד ה259 שהוא ורוד אדום כזה מעלף
א אביeג7 New member 3/5/10 #70 לגמרי! גם לי יש אותו.. עוד לא ניסיתי אותו עליי, אבל על עור שזוף הוא קטלני ביותר!
י יפעת שחף New member 4/5/10 #75 מהמם../images/Emo99.gif עשית לי חשק אליו וגיליתי שזה שהיה לי נהיה יבש אז קניתי אחד חדש היום
S sHiR TaDmOr New member 4/5/10 #76 חחח איזה חמודה!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif הוא בהחלט מהמם, וראיתי אותו לא מזמן...לא הייתי סגורה על עצמי אם לקנות או לא הוא נועז מ-ד-י, ולמרות שלא אכפת לי להתפרע עם לקים, הוא בכל זאת נראה לי צעקני מדי... אבל ממש מתאים לך, בחיי
חחח איזה חמודה!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif הוא בהחלט מהמם, וראיתי אותו לא מזמן...לא הייתי סגורה על עצמי אם לקנות או לא הוא נועז מ-ד-י, ולמרות שלא אכפת לי להתפרע עם לקים, הוא בכל זאת נראה לי צעקני מדי... אבל ממש מתאים לך, בחיי
C Come Alive New member 4/5/10 #77 חח תודה ../images/Emo9.gif אגב, חשוב לי לציין משהו די מגניב בלק הזה.. בשעות היום הוא צעקני מאוד מאוד מאוד ובשעות הערב, גם באור מלא- הוא בכלל לא נאוני. די מגניב לטעמי
חח תודה ../images/Emo9.gif אגב, חשוב לי לציין משהו די מגניב בלק הזה.. בשעות היום הוא צעקני מאוד מאוד מאוד ובשעות הערב, גם באור מלא- הוא בכלל לא נאוני. די מגניב לטעמי