היי סליידר
אתה נורמאלי לחלוטין. לכל אחד יש אמונות טפלות כאלה ואחרות. במקרה הזה אני מזדהה איתך כי גם לי היו כאלו בדיוק ! כל דבר פעמיים... מגרד באוזן וחייב לגרד גם בשניה... לגרוב גרב ימין קודם... לנעול את הנעל הימנית קודם... להתחיל ללכת ברגל ימין... קופסת סיגריות הפוכה מביאה מזל רע... ועוד ועוד. נשמע לך מוכר ? זה בסדר ידידי, אתה נורמאלי. אז קצת פרטים על עצמי: אני בן 30 נשוי באושר, עובד בתחום ההיי-טק, יש לי המון חברים ובקיצור - נורמאלי. ועוד דבר: אני מאמין באלוהים. ולעניין עצמו, הדברים האלו שאתה מדבר עליהם מבוססים על אמונה. כל דבר שתאמין בו יהפוך מיד למציאות שלך. ברגע שתחשוב אחרת, זו תהיה המציאות שלך וגם האמת. היום אני לא מאמין בכל זה, אני נוסע לעבודה כל יום בדרך אחרת (רק בשביל לגוון), אני לא עושה כל דבר פעמיים, מחליף שמפו כל שבוע ומספר המזל שלי הוא 3... על בסיס "האמת שלך" תוכל לקשר כל דבר למה שאתה מאמין שהוא הגורם לו. עם הזמן תוכל לבדוק זאת, אבל רק אם תאמין באמת שלכל אלה אין ממש, אז תפטר מהם. אני חושב שכל דבר שמאמינים בו, גם אם הוא לא נכון, יקבל בסיס אמיתי ולו רק בגלל שאנו מאמינים. אני חושב שעם הזמן פשוט ימאס לך מכל זה ותתחיל להאמין אחרת ואז תגלה שאין בזה ממש. אבל יש גם ערך מוסף, אתה תלמד להאמין בדברים שיש בהם ממש ויצאת בשכרך. בסה"כ אתה בן-אדם מיוחד שתדע לך... שלך בידידות.