שרשור שגעונות, IF U WILL

srullli

New member
תודה לכולם על השרשור הזה ! ../images/Emo24.gif

הפורום הזה באמת עוזר להבין הרבה דברים ורצון לשנות ...... (ולא רק הדיון הזה )

RedStorm

New member
טו טו דו טו טו טו טו דו טו דו טו טו

אני באמת מקווה שאנחנו עוזרים לאנשים.....! ואיי סיי העצה שנתתי היא למקרה הזה ולא התכוונתי לרצוח אנשים , אתה יודע (כן אצה יודע!)

סליידר

New member
רשמים מהיום הראשון

עשיתי כעצתכם (קודם כל תודה לכל מי שנתן עצה
) ושינית קצת את דרכי, עשיתי בלגון בקלמר (רק קצת), ושמתי אותו באלכסון. ולא הסתכלתי על המדרכה כשאני הולך, אבל למרות זאת היו המון פעמים שדרכתי מחדש ברגל ימין (מתוך הרגל), אבל היו גם הרבה עם שמאל. בקיצור דיי לא שמתי זין.
פעם אחרונה שהתגרתי ולא הלכתי ושינית את החוקים המוזרים שעשיתי לעצמי, אז אני חושב שהכל התחיל מיום אחרי, אז אני חושב שמחר יתחילו תוצאות... מקווה לטובות. תודה לכולכם! אמשיך לעדכן מחר. ביי סליידר

דנה^^

New member
אממ... אם אפשר הערה קטנה...

אל תקווה לטוב.. תדע שיהיה טוב.

rshilkrot

New member
כגודל הציפיות - גודל האכזבות

דבר אחד למדתי - אסור להגיד "יהיה בסדר" כי, באמת, אין לנו שום דרך לדעת! צריך לזרום

IC4

New member
משהו מאד פגום בהודעה שלך, לא?

הייתי הולך על דבר אחד למדתי - אל תצפו לכלום. זה נשמע פחות מדכא

rshilkrot

New member
למה מדכא?

ללמוד לחיות את החיים, לחיות כל רגע לחוד במקום לחכות לרגע שבו יקרה משהו, או לרגע שבו הכל יהיה בסדר? לדעתי זאת דרך מוטעית לחיות.

rshilkrot

New member
למעשה...

אני די כופר בתיאוריה שלי על החיים אני מחכה לשחרור אני מחכה לכסף שיכנס לחשבון אני מחכה שיגיע 17:30 ביום חמישי אני מצפה לתודה כשאני נותן מעצמי אני מצפה לאהבה מההורים שלי כמובן מאליו למעשה, התיאוריה שלי על החיים היא משהו לשאוף אליו ולא לחיות על-פיו, כי זה לא ריאלי.

IC4

New member
השאלה היא לשאוף למה?

מה יקרב אותך לאינסוף שאליו לא תגיע?

rshilkrot

New member
אני שונא לחשוב במושגים האלה

אינסוף וכד´ מה שחשוב הוא הרגע, מה שעכשיו, ובו צריך להתרכז. להתרכז בלהקשיב למי שמדבר איתך (מדברים איתך כל הזמן - תקשיב לרגע למי שמדבר לא למה שהוא אומר...), להתרכז במה שאתה רואה (תפתח חלון!! ואם אין ליד המחשב, אז לך לאיפה שיש חלון), תתרכז ברגשות שלך ותדון עם עצמך בהם, תחשוב (ואל תפסיק) בקיצור אל תצפה למשהו שיגיע עוד איזשהו זמן.

assassin

New member
יש מעט מאוד אנשים כמוך

כמונו, אולי... אני ממש מזדהה עם מה שאמרת, זה מה שאני מנסה להסביר לאנשים כבר שנים, אבל רק בנאדם אחד קלט אותי עד עכשיו.... זה לא כזה פשוט- עד כמה שאני אוהב להיות הבנאדם הזה שמעריך את הרגע, וזה שמסתכל על הבנאדם שמדבר ולא מה שהוא אומר- זה עשה לי הרבה רע....

דנה^^

New member
על ציפיות ואכזבות

לא דיברתי על לצפות ולקוות שיהיה טוב, אלא התכוונתי שיהיה טוב. למה הכוונה? טוב כמו שכבר אמרתי לדעתי אמונה ורצון הם אחד מהדברים המאוד חזקים, ואם הוא יאמין שבאמת יהיה טוב וירצה את זה אז הוא יוכל לגרום לזה לקרות (למשל אם יש משהו שאתה ממש מאמין בו ונורא נורא רוצה שיקרה אז אתה תעשה הכל כדי שזה יקרה, נכון? אז זה מבוסס על אותו רעיון..)

yb10

New member
היי סליידר

אתה נורמאלי לחלוטין. לכל אחד יש אמונות טפלות כאלה ואחרות. במקרה הזה אני מזדהה איתך כי גם לי היו כאלו בדיוק ! כל דבר פעמיים... מגרד באוזן וחייב לגרד גם בשניה... לגרוב גרב ימין קודם... לנעול את הנעל הימנית קודם... להתחיל ללכת ברגל ימין... קופסת סיגריות הפוכה מביאה מזל רע... ועוד ועוד. נשמע לך מוכר ? זה בסדר ידידי, אתה נורמאלי. אז קצת פרטים על עצמי: אני בן 30 נשוי באושר, עובד בתחום ההיי-טק, יש לי המון חברים ובקיצור - נורמאלי. ועוד דבר: אני מאמין באלוהים. ולעניין עצמו, הדברים האלו שאתה מדבר עליהם מבוססים על אמונה. כל דבר שתאמין בו יהפוך מיד למציאות שלך. ברגע שתחשוב אחרת, זו תהיה המציאות שלך וגם האמת. היום אני לא מאמין בכל זה, אני נוסע לעבודה כל יום בדרך אחרת (רק בשביל לגוון), אני לא עושה כל דבר פעמיים, מחליף שמפו כל שבוע ומספר המזל שלי הוא 3... על בסיס "האמת שלך" תוכל לקשר כל דבר למה שאתה מאמין שהוא הגורם לו. עם הזמן תוכל לבדוק זאת, אבל רק אם תאמין באמת שלכל אלה אין ממש, אז תפטר מהם. אני חושב שכל דבר שמאמינים בו, גם אם הוא לא נכון, יקבל בסיס אמיתי ולו רק בגלל שאנו מאמינים. אני חושב שעם הזמן פשוט ימאס לך מכל זה ותתחיל להאמין אחרת ואז תגלה שאין בזה ממש. אבל יש גם ערך מוסף, אתה תלמד להאמין בדברים שיש בהם ממש ויצאת בשכרך. בסה"כ אתה בן-אדם מיוחד שתדע לך... שלך בידידות.

IC4

New member
איך זה שם ?

בעולם הזה בזוית שלך בנקודת ראיה שאיני מסוגל להגיע אליה להאמין באלוהים אגב אני מקווה שאם אתה מאמין באלוהים אתה מאמין בו בטוהר נשמתך ולא מקולקל ע"י דת למשל שזה BLASPHEMY להגיד JEHOVAH זה כבר אמונה טפלה, ונוגדת את הרעיון של להפוך אנשים לטובים יותר (במקום לתקן, מקלקלת) ובעצם זה כי איני רוצה את אלוהים איני בוחר לחיות באמונה הזאת IF U ASK ME I´D CHOOSE THE MATRIX

למעלה